Bellamy még a flottához se csatlakozott szóval kizárt, pláne hogy a kalózélettel is felhagyott. Persze még egyszer látni fogjuk, nem véletlen tépett a Vivre cardból.
One Piece manga
Most már csak olyan ember lehet tag, akinek a múltja és a története bele illik a sorba. Tehát hozzá tesz a történethez anélkül, hogy el kéne térni a céljától Odának. Már pedig nagyon kevés ilyen ember van. Kizárólag olyan lehet, akit ismerünk.
Szerintem gyakorlatilag Hancock, Caesar és Aokiji trió az egyedüli, akik szóba kerülhetnek. És én ebből Aokijit kizárnám, mert továbbra is fenntartom a teóriámat, hogy ő lesz Robin végső ellenfele a mangában. Ha csatlakozna is maximum ez után.
Hancock kötődik a Világ Kormányhoz adhat egy olyan okot Luffyéknak, amiért kihívják a világot és miatta még a One Piece megtalálása után is fenntarthatja az érdeklődést, mert egy népszerű karakter.
Caesar kötődik Vegapunkhoz két legyet egycsapásra. Báármelyik által megismerhetjük a másik múltját. Ráadásul köteles megmutatni Vp múltját, mert már túlságosan is érdekli az embereket.
Ezt leszámítva senkinek az ismert és meglévő karakterek közül nincs meg az egyénisége és dizájnja, hogy tag legyen, de ha véletlenül meg is van egyszerűen nem illik a képbe a történet szempontjából.
Szóval, ha lesz új tag én biztos vagyok benne, hogy Jinbo után ez a kettő az egyedüli esélyes. Új embert már késő behozni. Már Carrot is késő volt talán. Btw Carrot jól elásta Oda nálam teljesen el is szállt az esélyesek listájáról.
Jah igen és a Caribou miért is jobb, mint CC? Az egyik kutya a másik eb.
Jah 2.0 és azt elfelejtettem, hogy nekik is kell egy ok a csatlakozásra.
Caribou nem kísérletezett gyerekekkel, nem ölte a saját társait, ellenben Caesar szívfájdalom nélkül.
Aokijit csak kifelejtettem a felsorolásból, Hancockot meg csak miután megszűnik Shichibukai rendszer utána tudnám elképzelni de ő valószínűleg maradna a Kuja kalózoknál és max a flottához csatlakozna.
Szerintem eddig se a kötődéseken múlott hogy valaki csatlakozik e vagy nem.
Azt meg nem tudom miért lenne esélyesebb ez a trió mint az általam felsoroltak.
Olyanra nem emlékszem hogy bevettek volna valakit mert kérte, mindig meghívásos alapon történt. Na ezért nem igazán tudom elképzelni Caesart hogy valaha is meghívják. Rajta kívül kb akárkit el tudok képzelni.
De majd kiderül.
Személy szerint én már a jelenlegi legénységgel is elégedett vagyok ha többen lennének már túl sok lenne . Néha így sem jut mindenkinek elegendő idő, mi lenne ha még többen lennének . Már Jinbeit se venném be csak a flottába és a legénység meg maradna a jelenlegi a végéig .
Hát ezzel nem értek egyet Jinbei kell és kész, szeretem azt a karaktert, esténként imádkozok is Odához hogy tartsa életben és végre legyen meg ez a koccintás.
Ha mások nem csatlakoznak az nem baj de Jinbeit csípem és akarom.
Severum írta:
Caribou nem kísérletezett gyerekekkel, nem ölte a saját társait, ellenben Caesar szívfájdalom nélkül.
Aokijit csak kifelejtettem a felsorolásból, Hancockot meg csak miután megszűnik Shichibukai rendszer utána tudnám elképzelni de ő valószínűleg maradna a Kuja kalózoknál és max a flottához csatlakozna.
Szerintem eddig se a kötődéseken múlott hogy valaki csatlakozik e vagy nem.
Azt meg nem tudom miért lenne esélyesebb ez a trió mint az általam felsoroltak.
Olyanra nem emlékszem hogy bevettek volna valakit mert kérte, mindig meghívásos alapon történt. Na ezért nem igazán tudom elképzelni Caesart hogy valaha is meghívják. Rajta kívül kb akárkit el tudok képzelni.
De majd kiderül.
Caesar esetében azért vannak kétségeim hogy nem ölt meg senki mást, akkor is csak mert nyertek a Szalmakalaposok azért tudtak megmenteni mindenkit akit elkapott a halálország.
Én ezektől függetlenül még mindig nem tudom elképzelni hogy valaha is meghívják maguk közé, ettől függetlenül simán lehet úgy.
De ha Luffy tartja magát ahhoz amit mondott hogy 10 tagot akar a legénységébe akkor már csak egy hely van(remélem) az pont Caesaré lenne? Na majd meglássuk!
Amúgy valaki említette, hogy Vegapunk szereplésekor, mármint abban az arcban kelleni fog CC. Szerintem jó lenne, ha Vegapunk egy még gonoszabb őrült tudós lenne, akkor Caesar jóvá tehetné a saját bűneit ellene. Ha már ennyi szerepet kapott, nyilván elő lesz még szedve a karaktere. De ettől függetlenül nem kívánom tagnak. Legyen későbbi szövetséges, de nem kell tagnak. Bár mostmár amúgy is mindegy, ki lesz még tag, mivel Wano az utolsó előtti arc, az utolsó arcban meg nyilván akkor szerepelni fog még Jinbei, CC, Hancock, Aokiji. A sokak által követelelt Elbaf is még sorra fog kerülni, szerintem ott lesz a 4. irány poneglyph. Zoo - Totland - Wano - Elbaf. Nem hiszem, hogy a 4. Feketeszakálléknál lenne a kalózparadicsomban, mert akkor már Raftel előtt összetűzésbe keverednének. Elbafon lesz az, máshol nemigen lehet.
Ban írta:
mivel Wano az utolsó előtti arc
Ban írta:
mivel Wano az utolsó előtti arc
Ezt az információt honnan vetted, ha szabad kérdeznem? ^^
Én azért csak olvasnám életem végéig az se baj ha nem érek a végére. XD
De azért remélem, lesz még Elbaf, világkormány, Feketeszakáll kalózok, esetleg egy barátságos mérkőzés Shanksékkel, meg mondjuk még meglephetne pár arcal végére Oda, nem feltétlen ebben a sorrendben. Aztán irány Raftel és végre mindenki eléri az álmát, a végére meg valami jó kis csöpögős boldogan élünk jeleneteket.
AFR írta:
De meg akarta ölni őket.
Illetve 4 évvel azelőtt ő okozta a robbanást amibe elvileg többen bele is haltak ha jól emlékszem.
Szóval ölt is az emberei közül.
Ban írta:
Jelenleg 80 százaléknál tart a manga Oda szerint.
Hiei
https://naruto-ku...ece/664/15
Itt mondja el Barnaszakáll hogy akiket nem ölt meg a mérges gáz azok lebénultak.
Tehát voltak áldozatai a gáznak.
Arról nem is beszélve hogy kiirtotta a teljes élővilágot.
Ugrás a fórumra: |