Szerintem azok a 20 perces visszaemlékezések 40%-ban még kellettek is, a viszonylag frisseket valóban kihagyhatták volna.
De minden panaszkodónak ugyanazt tudom mondani ezzel kapcsolatban: megnézni 20 perc volt részenként, lefordítani úgy, hogy régi feliratokból keresgesd össze a mondatokat, 2 óra részenként. Úgyhogy én panaszkodhatnék a legtöbbet xD
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Akkor most már nem béna töltelékeket tesznek bele?
Illetve a 23 perces rész nem fél fejezetből készül úgy hogy 3 p opening + 3 p ending + 1 p előzetes a kövi részből + 3 p felvezető szöveg + 3 p emlékeztető a korábban történtekről és a maradék 10 p legalább 20% töltelék?
Mert nekem ezek csapták ki a biztosítékot meg az átírt erőviszonyok.
Mert ha csak szebb lett a rajzolás akkor az semmit se ér számomra ezek fényében
Az 1 fejezet / 1 epizód feldolgozás maradt.
Opening 2,5 perces, általában utána van 1-2 perc flashback, de felvezető narrátor szövegek nincsenek. Ending kb. a 264. rész óta nincs xD előzetes pedig szinte minden animéhez van.
Viszont maga a rész olyan kiegészítésekkel van tele újabban, mint például hogyan hagyták el az örvénybe került Sunnyt Sanjiék, és Luffy hogyan került mégis a vízbe. Ez a mangából sosem derült ki emlékeim szerint.
Nyilván nem lesz olyan élmény, mint ha nem ismernéd a mangát, de nekem mint mangát olvasónak is váróssá váltak a vasárnapok.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Ezzel én is így vagyok, persze lehet elront dolgokat az anime. De én is inkább úgy érzem hogy jóval többet hozzátesz, mint ami elront. Persze azt sajnálom hogy pár anime szereplő pl Lily Enstomach nincs a mangában. Úgy eltudnám képzelni hogy belebújik Luffyba és óriásban eltol egy g4-et.
Nagyon keménynek képzelem. XD
Na megnéztem a 896 -ik részt ,nem tudom ki ,hogy van vele de ez az új történetszál jobban érdekel mint a Wanos.Csak azt utálom ilyenkor ,hogy a semmiből egy másik történetbe csöppenünk,1szerűen nem illik bele abba,hogy a One PIece halad előre a történetével.Idegenkedek emiatt a Fillerekkel , de amúgy az az érzésem ez a filer szál most jobb lesz mint a többi.
896
A mai részben is megjelent a végén Kid Hawkins Bege meg a többiek szerintem érdekes dolgok várhatóak.Csak azt nem értem pl Begével már megismerkedtek az előző részekben, akkor most idegenként fognak egymással beszélni mintha sose találkoztak volna. Úgy értem Oda összekapcsolja az eredeti történetívvel ezeket a Fillereket vagy elidegenedik tőlük?Na mind1 is szerintem az a lényeg jó részek várhatóak
Jó a Wanos szál is nincs vele bajom jól kidolgozott részek lesznek benne, amitől félek az az ,hogy egyszerűen annyira el lesz nyújtva és lelassul ,hogy veszít majd az izgalmasságából miatta. Szerintem nem kéne ilyen hosszú történeteket gyúrnia Odának . Egyik az ,hogy lealassul ezáltal veszít az élvezhetőségből, a másik meg,hogy szeretném megérni a One Piece végét,mert ha ilyen tempoban halad végén még eltelik vagy 30 év mire vége lesz.
Ha nem kerül fel a film Netflixre, Amazonra vagy bármely hasonló streaming szolgáltatóhoz, akkor leghamarabb a BD/DVD lemez megjelenését követően, amint lesz hozzá használható angol felirat. A lemez általában 5-6 hónappal a mozis vetítés után jelenik meg, úgyhogy ha jól számolok, legkésőbb februárban megkapjuk.
Viszont maga a rész olyan kiegészítésekkel van tele újabban, mint például hogyan hagyták el az örvénybe került Sunnyt Sanjiék, és Luffy hogyan került mégis a vízbe. Ez a mangából sosem derült ki emlékeim szerint.
...
Benne volt a manga-ba is.
Na de a lényeg.
Csak fúrta az oldalam a dolog szóval belenéztem a legújabb részbe.
Mondom Hawkins meg minden adjunk neki egy esélyt ha már ilyen meggyőző voltál.
Szörnyű hibát követtem el.
A rajzolás tényleg sokkal szebbnek tűnik. Sőt még a kiegészítő jelenetek is egész tetszetősek meg a Megfigyelés Haki érzékelésének jelzése is bejött. De sajna ennyi.
Mint említettem nem rosszak a kiegészítések de feleslegesek.
Kihagynak jeleneteket és azok helyett teszik be
Kihagyták ahogy Hitetsu Drake-ről és Ace-ről mesél Luffy-nak.
Lecserélték azt ahogy Luffy találgatja hogy az Sanji-e míg Zoro levágja EGY csapásból a két Beast kalózt arra hogy ezt Zoro szemszögéből látjuk és az első csapás után felkelnek és harcolnak vele. Azt hittem eret vágok.
Komolyan degradáljuk csak az egyik legerősebb Szalmakalapos erejét lejjebb hogy még rosszabbul álljanak.
És ami betette a kaput Hawkins kardja
Ez Hawkins kardja ahogy előhúzza: https://naruto-ku...iece/913/7
Egy markolat amiből a képességével szalmaszálakból állít össze egy pengét.
Ezt az anime lecserélte egy sima kardra
Szóval sorry ezért a kis offért.
És köszi Tapion hogy megpróbáltad de hát nálam azt hiszem ez az anime már menthetetlen
Szerkesztette: Tapion-sama - 2019.08.11. 22:06