Egyrészt igazad van, nem tudjuk Sabaody előtt mit tett. Azonban én képtelennek tartom, hogy ő legyőzött volna már akkor egy Shichibukait (már az is hihetetlen, hogy Luffy letudta győzni), vagy lenyomott volna egy Enel kaliberű személyt, avagy megtámadták volna Enies Lobbyt, és legyűrték volna CP9-t. De ha tett is volna hasonló dolgokat, akkor arra már rég utalt volna Oda.
Másrészt nem csak Kid, hanem Hawkins és Apoo is teljesen önállóan élték túl 2 évig az Újvilágot, míg nem szövetkeztek egymással. Ha jól emlékszem, Hawkins ahogy belépett az Újvilágba, konfliktusba keveredett Barnaszakállal, és le is győzte. De én úgy gondolom, hogy ez nem olyan dolog, ami miatt érdemes őket felhypolni. Ha egy Don Krieg féle kalózcsapat túlél 2 évet az Újvilágban, akkor azt mondom, hogy le a kalappal előttük. Viszont ők ennél sokkal, de sokkal többek, nem akármiért emeltem ki, hogy Luffy riválisai. A történet szempontjából is teljesen elvárható volt ez tőlük, ez nem egy dícséretre méltó dolog, hanem egy esszenciális dolog. A Luffys dolgot pedig szemléltetésként hoztam fel. Ha nem történik velük semmi, és tegyük fel, hogy Sabaody után elmennek az Újvilágba, simán túlélhették volna, ahogy Kid is.
Semmiképpen sem biztos, hogy tényleg sikerrel jártak-e.
"Kid: Csak annyit tettem, hogy megsebeztem az egyik édességparancsnokát, annak érdekében, hogy megszerezzem, amit akartam".
Én ebből csak annyit tudnék legfeljebb leszűrni, hogy azért kellett megsebeznie azt a parancsnokot, hogy megtudja szerezni, amit akart. Na de ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy bejött a terve.
A Brüleés dologgal kapcsolatban, nem biztos, hogy hazudott, lehet csak azt hitte, hogy miután Cracker elbánt vele, ott halt meg, ahol kifeküdt. A nagyzolás sem kizárható, de Big Mom kalózcsapatából kiindulva, én inkább neki hiszek.
A dungeonos részt pedig nem neked szántam már.
Szerkesztette: Rikiya - 2019.07.31. 20:51
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.