Azok Voodoo babák és legjobb tudomásom szerint a Voodoo babához nem kell a lelked elég egy hajszál, szőr vagy bármi, ami a tied.
One Piece manga
[img][img]http://kepkezelo.com/images/l0t4mqkc18efimg78n4t.jpg[/img] Nem jól adtad meg az elérési útvonalat.[/img]
Visszatértem, hallelujah xD ,run one piece lovers !
Megmondtam, amit 10fejezet alatt megjósoltam
Érdekes, miközben Bm legénységénél csak Bm csalódtam, addig Kaidonál a csapatával vannak gondjaim .(kivéve Jack)
Wano harcosait, én már nem is sorolnám Kaidohoz, mert tuti, hogy elárulják
Hiei tökéletesen összefoglalta, hogy Kaido lesz az egyetlen méltóellenfél, többiek kispadra vagy 2-3 fejezett ledarálják .
Egész börtön harc egy paródia volt .Ellenfelei szó szerint egy ingyen bázist ajándékoztak az ellenségnek, ha lehetne igy fogalmazni .
Ez a Luffy már nem az a Luffy, akit én totlandnál láttam. Azonban Kid sorsa és küzdelme sokkal jobban érdekel, mint Luffyé . Mert sokkal reálisabb fejlődött és harcolt eddig.
Újra fogalmaztam :
Nem temetném, ha nem one peice lenne xD .
Kid reálisabb fejlődése meg harcai melyik fejezetben vannak
Tényleg visszatért dungeon...
Mégcsak nem is láttunk semmit Kidtől, de te már előre megjósoltad, hogy Kid reálisabban harcolt, mint Luffy. Aztán belinkelsz egy oldalt, ahol annyi hangzik el mindösszesen, hogy megsebzett egy édességparancsnokot. És ebből te azt szűrted le, hogy reálisabban harcol. Urouge meg legyőzőtt egy édességparancsnokot, gondolom akkor az sem reális, mert csakis azok harcolhatnak a "legreálisabban", akiket te szeretsz. Igen, Kid megsebzett egy parancsnokot, aztán fülét-farkát behúzva elmenekült, míg Luffy szétverte a Yonkou fél csapatát, tönkretette a teapartit, és még a poneglyphet is sikeresen lemásolták.
Luffy mióta kalóznak tudja magát, mindig is a legnagyobb ellenfelekkel harcolt. Kid mit is csinált eddig? Embereket mészárolt, falukat rombolt, vagy égetett fel, csak azért, hogy nagyobb legyen a vérdíja, miközben Luffy ennek az ellenkezőjét csinálta, mialatt még az Újvilág nagykutyáit is leverte.
Most úgy őszintén, te hol láttál tőle reálisabb harcot, amit Luffynál nem?
Sziasztok, ne haragudjatok, hogy beleszólok, de értem, hogy Dungeonlord mire gondol, Kid harcainak valós következményei voltak a kézlevágással meg mindennel, míg Luffynak max csecse hegei lettek, val'szeg így értette a realitást...Egyébként nekem egyre gyanúsabb, hogy nem mindent kell elhinni, amit a sztoriban Kidről mondanak:a BM-os harc is másként történt, a Vöröshajúakkal valóról pedig nem is hallottunk, míg nem mondta ő maga. Szerintem nekik inkább a píárjuk (heh) negatív, úgy mint ahogy Luffyéké pozitív. (lásd a tottolandi harc hírverését.) Arra pedig nem emlékszem, hol említették, hogy direkt azért égették volna fel a falvakat, hogy a vérdíjuka növeljék.
Itt hangzik el Queen-től: https://naruto-ku...ece/944/16
Luffyt minden harcban gyakorlatilag majdnem halálra verik. Katakuri ellen konkrétan a fél gyomra kiszakadt. Crocodile megmérgezte. Don Krieg felrobbantotta...és még sorolhatnám. Arról meg nem tehet Luffy, hogy kegyetlen teste van, ami kegyetlen regenerálódással és tankossággal bír.
Másrészt felesleges a sebekre meg a hegekre alapozni bármit is. Például, mikor Fehérbajusz megérkezett Marinefordra, nem volt levágva egy keze sem, hegei voltak, mint Luffynak, akkor nyílván ő sem harcolt ezelőtt reálisan, nem?
Kiégtem kicsit ezen de sebaj.
Én eddig csak annyit láttam Kid harcaiból, hogy semmit.
Jó hogy nem már, haljon meg a főszereplő és fejezzék be a történetet mert neked nem tetszik már.
Tudom Luffytol még az is plot armor hogy eltéved, vagy direkt mást csinál mint kellene, de ezért szeretem.
Dungeon én ajánlom neked a Borutot, mert az szerintem annyira rossz hogy én már nem is nézem konkrétan, ebből kiindulva neked tetszeni fog.
Rikiya
Ebben biztos vagy?
Tuti hogy Queen tudja hogy Kid mit miért csinált?
Ezt csak úgy mondja.
Kid ellenben elmondta Sabaody-n hogy miért volt kegyetlen és miért mészárolt civileket. Azért mert kinevették az álmát. Kinevették akárhányszor azt mondta hogy Kalózkirály lesz.
Illetve a gyávákat és a szerinte kalózokra szégyent hozókkal is ugyanezt tette (látsd amikor az Újvilágban ért és keresztre feszített egy bandát mert gyengék voltak és vissza akartak menekülni a Paradicsomba és könyörögtek neki)
BM-os fülét farkát behúzva dolgot is csak Caribou mondta.
Kid viszont azt mondta hogy csak elterelésnek harcolt hogy megszerezze amit akart. Lehet a Poneglyph másolatát.
Szóval Kid nem csak ártatlanok mészárolgatását tudja felmutatni.
Lehet hogy nem olyan eget rengető dolgokat csinálgat de vannak eredményei.
Ő 2 évig túlélte az Újvilágot és a bukásai és apró vagy nagyobb sikerei tették azzá aki azok tették olyan erőssé amilyen (bár lövésünk sincs hogy milyen).
Marinefordnál Luffy majdnem meghalt ott Law mentette meg az életét azért Luffy harcainak is vannak következményei. De ahogy Rikiya írja Luffyt minden harcban gyakorlatilag majdnem halálra verik. Elég sokszor volt a halál szélén.
Ja amúgy Law is elvesztette a kezét csak neki vissza varrták így neki is csak heg látszik akkor ő sem harcol reálisan? De tőle sok harcot nem láttunk
AFR
Igen, volt bizonyos oka, ami miatt néha embereket mészárolt. Viszont ez nem változtat azon a tényen, hogy sokáig semmit nem tudott felmutatni azonkívül, hogy ártatlan embereket ölt. Az egyetlen tulajdonsága, amit kiemelnék tőle, hogy bátor, méghozzá nagyon. Például nem habozott elpusztítani Big Mom 2 szövetséges hajóját, ami megmutassa, hogy félelmetes egy személy.
Azt sem értem, hogy miért hozzátok fel mindig, hogy 2 évig túlélte az Újvilágban. Szerintem ha Luffyék is elmentek volna közvetlenül Sabaody után, ők is túlélték volna, sőt a legtöbb szupernova túlélte addig. Ráadásul Luffy egyik riválisa, alapvető volt, hogy túléli.
Az egyetlen dolog, amit talán érdemes kihangsúlyozni róla, hogy megsebezte Big Mom egyik édességparancsnokát. Azt már egyáltalán nem tudjuk, hogy sikerült elérnie, amit akart (nyílván a poneglyph).
És nem, nem Caribou-ra gondoltam. Maga Brüleé mondta, hogy pofára estek, és ahogy csak tudtak, elmenekültek. Míg dungeon Kidet dicsőíti, addig igazából Urouge az, akitől senki sem várta volna el, hogy bármit is tehessen egy Yonkou csapata ellen, mégis ő az egyetlen szupernova Luffyn kívül, aki már egy Yonkou parancsnokot is legyőzött.
A harcairól meg már nem is beszélve, főleg úgy, hogy mégcsak harcolni sem láttuk komolyabb ellenfelek ellen, de dungeon már előre eldöntötte, hogy reálisan és jobban harcol, mint Luffy.
Rikiya
Azért ez így nem teljesen tény. Kid-ről nem tudunk sokat mint a többi Supernova-ról se. Nem tudjuk miket tettek Sabaody-ig. Csak azt tudjuk hogy Shakky miért kedveli kevésbé mint Luffy-t.
Azért szoktam felemlegetni mert teljesen más független bandaként berobbanni az Újvilágba és gyengeként túlélni és megerősödni mint behódolni egy Yonkou-nak és a szárnya alatt megerősödni vagy félrevonulni a világ elől és egy legenda által oktatva megerősödve lépni be. Azért szerintem érezhető hogy a három közül melyik a nehezebb és veszélyesebb.
Luffy-ék alapból el se tudtak jutni az Újvilágba.
Szavaiból ítélve (már ha nem vezet félre a fordítás mint Jack esetében) sikerrel jártak.
Brülée ott hetet-havat összehordott.
Azt állította hogy miután Urouge legyőzte Snack-et Cracker-t küldték rá. És hogy a hullája valamerre errefelé rothadhat.
Közbe meg vígan nyalogatja a sebeit egy égi szigeten
Szóval annyira nem hiteles pont mint Queen.
Lehet kissé nagyzolt ott Brülée.
dungeon-t meg ne keverjük ide.
Nem igazán érdekel továbbra se hogy mit ír.
Csak a te gondolatod volt az ami reagálásra késztetett.
És továbbra is érdekel hogy mit gondolsz erről a témáról
Ugrás a fórumra: |