Amennyire érdekesnek tartottam és amilyen nagy potenciált láttam Udonban a végére legalább annyira sikerült megunni és megutálni.
Valamilyen szinten érthető, hogy nincs annyira nagy őrség itt, hiszen kihangsúlyozták, hogy itt tényleg megtörik az embereket, de azért az vicces, hogy az egyik "legkomolyabb emberük" Daifogu. Babanukit igazából nem nagyon tudom hibáztatni, még ha el is bízta magát, akkor sem volt olyan retardált, mint a többi. Azt is tudni lehetett, hogy ilyen szánalmas véget ér. Amúgy logikusan gondolkozva én is azt mondnám, hogy ennyitől meg kellett halnia Babanukinak, de én inkább megvárom, hogy Oda ezt megerősítse, mert van egy tippem, hogy mi fog történni..
Igazából tényleg nem tudok sokat mondani a fejezetről, Luffy szokásos méreg jelenete, még ha ez vírus is, a rabokba végül nagy nehezen sikerült lelket verni. Ezek után tényleg nagyon remélem, hogy nem húzza tovább Udont. Bár arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy a fészkes fenébe fogják eltitkolni 8 napig, hogy bevették Udont. Eléggé hangoztatja ezt az időpontot Oda, szóval biztos vagyok benne, hogy tartani fogja magát ehhez. Egyre jobban félek én is, hogy az emberek csak Kaidotól félnek. Valamiért ez nekem nem túl biztató előjel.
A következő fejezetben remélem már új szállal folytatjuk, tőlem már szinte bármi jöhet. A jövőhéten a borítósztori is folytatódni fog, aminek külön örülök, hiszen arra is nagyon kíváncsi vagyok.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."