srácok, egy gyors kérdés... nem emlékszem rá hogy mi volt a neve, de mikor elindult Wano arc akkor valaki mondta, hogy a japán színházi előadásként fogja elénk tárni Oda ezt az ívet, ami több felvonásból áll.
Esetleg valaki tudja mi is volt ez és hány felvonás van összesen benne? mert asszem mi most még a 2.nál vagyunk ha jól emlékszem.
Kiku pasi? kad (ez a smiley miért nem működik rendesen?)
Ne már. Oda miért van ezekre így rákattanva?
Szegény Sanji
De aaúgy nem értettem hogy miből jöttek rá hogy pasi? (Mármint Chopper)
Amúgy másnak is fura volt hogy egy Luffy szintű embert elkaptak ilyen szánalmas tömegkatonák?
Ezek szerint Kawamatsu az igazi Yokozuna
Ő vajon valódi Kappa vagy Kappagyümit evett?
Remélem Babanuki Chopper ellenfele lesz de esélyesebb hogy Luffy togja alázni
...De aaúgy nem értettem hogy miből jöttek rá hogy pasi? (Mármint Chopper)
Abból, hogy a "the nin red scabbards" ( magyarul: "Kilenc vörös hüvely" ) japánul "akazaya-kunin-otoko" ami direkt fordításban the nine male red scabbards (magyarul - talán: "A kilenc férfi vörös hüvely" ). Tehát a japán elnevezés utal arra hogy ezt a csapatot férfiak alkotják.
Naaaaaaaagyon kíváncsi vagyok hogy ez hogyan lesz magyarra fordítva, mert a hüvely + férfi kombó már önmagában vicces.
Ettől persze (szerintem) még mindig lehet Kiku nő. El tudnék képzelni egy hasonló helyzetet mint ami Tashigivel van.
Amúgy másnak is fura volt hogy egy Luffy szintű embert elkaptak ilyen szánalmas tömegkatonák?...
Hagyta magát, nem akarta bántani őket... Nem tudta hogy mit tegyen, elmondja-e az igazat vagy kussoljon. Bántani semmiképp se akarta őket és szerintem tökéletesen megértette hogy miért teszik amit tesznek. Kivárt, és jól döntött. Ennyi.
Te a helyében mit csináltál volna? Kiütöd azokat akikért igazából harcoltok?
Swordswoman létező kifejezés, nincs is vele semmi baj egyébként. Viszont nem hívhatják úgy, mert egy nevéből eredő férfi csoport tagja. Ezt angolul elemezni amúgy is felesleges, japánul lehetne...
Szerkesztette: czera - 2019.07.05. 09:53
Ha nem lesz igazam és valóban férfi az nem csak Sanjinak lesz ám alázás.
Emlékeztek arra hogy Kikut az elején konkrétan feleségül akarta venni egy duci gazdag férfi? Na, ő Urashima, a jelenlegi Yokozuna.
Vicces egyébként hogy feltűnt végre Kawamatsu, a régi Yokozuna de kb senkit se érdekel, mert Kiku esete meglepőbb.
AFR írta:
Oh sorry
Ezt benéztem
Összekevertem és azt hittem a Beast kalózok és a szamurájaik kapták el
Viszont akkor miért támadtak Luffy-ra?
Hát mert ezt utasítátották nekik. Vagy megteszik, vagy meghalnak. Gondolták talán így megúszhatják a kivégzést. Teljesen esélytelennek látják a helyzetet, de meghalni azért nem akarnak.
Fura egyértelmű hogy nincs senki a börtönőrök között Luffy szintjén ezt láthatták
Vele van a hőn szeretett Hyougoro
Luffy kijelentette hogy mindenkit kiszabadít
Így nekem fura a dolog de ez az én "bajom"
Szerintem ő alapból Kappa, mert Hiyori visszaemlékezésében is hártyás volt a keze, viszont ott ő úszott tehát akkor nem lehetett gyümije. Lehet azóta lett valami mert bilincsek viszont voltak rajta. A kérdés hogy Kairoseki vagy nem.
Nekem nagyon tetszett a fejezet, tele volt apró érdekességekkel,pl megtudtuk Queennek miért ez a beceneve.
Germa66
Igazad van
Tényleg nem valószínű hogy gyümis és így a nagy elővigyázatosság is érthető hisz nem gyengíthető Kairoseki-vel
Illetve mivel ha jól láttam levágta magáról a bilincset így nem valószínű hogy Kairoseki-s mert ha jól emlékszem az nem vágható
Bár a nem 100%-ost lehet lehet