Legyőzte BM-t? Annyi történt, hogy megfejelte, amitől visszatértek az emlékei, ezt követően váratlanul elaludt. Szóval nem, még kicsit sem győzte le.
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
One Piece manga
Legyőzte BM-t? Annyi történt, hogy megfejelte, amitől visszatértek az emlékei, ezt követően váratlanul elaludt. Szóval nem, még kicsit sem győzte le.
Külön tetszett hogy Luffy egy pillanatig se bírta BM ütését megtartani.
Nagyjából tetszett a fejezet.
Addig oké hogy BM bealvását nem Queen fejese okozta de mi lehet az oka?
Germa66
100%-os Kairoseki legyengíti így valószínűleg a bőre is gyengébb lesz mint a kép esetében.
kristofkristof
Én azt hittem bereped Queen koponyája és kidől a fejeléstől
Egyébként okosabbnak viszont számomra nem tűnik a fejezet után se de pozitív hogy azért összekaparta magát pár perc alatt BM után.
caranox96
Luffy nem 100%-os Kairoseki-t viselt és közel se ilyen sokat.
Hát mivel Mama nem a gyümölcsétől sebezhetetlen ezért közel sem biztos hogy sebezhető lesz megkötözve, de ahogy Rikiya is mondja orálisan meg simán adhatnak neki altatót.
Queen most nagyot nőtt a szememben, a kezdeti bután neki esek viselkedése után, csinált végre valami okosat, és ezzel sikerült hatástalanítania Mamát
Bár nagy szerencséje volt hogy bealudt Linlin, különben lehet mindenkinek annyi lett volna
Azt meg egyáltalán nem furcsállom hogy hirtelen másodlagos lett Luffy, van most fontosabb dolga is Queennek.
Remélem útközben kiszabadítják a gyerekei Bm-et
Rikiya a szerencsés győzelem is győzelem.
Severum
Nem is mondtam hogy a DF-étől lenne
A Kairoseki mint a víz is fizikailag legyengíti a DF használókat.
Tehát mivel a sebezhetetlensége fizikai tulajdonság és a DF használók Kairoseki-től fizikailag legyengülnek így könnyen lehet hogy a Kairoseki-től sebezhetőbb lesz a bőre.
Én is inkább azon az oldalon állok, hogy ezt nem mondanám győzelemnek. Inkább úgy fogalmaznék, hogy a harc félbeszakadt. Ha kiütötte volna Big Momot Oda kétlem hogy megrajzolta volna a buborékot az orrából, hogy mutassa, hogy elaludt.. egy alvó ember elkapását meg nem mondanám győzelemnek.
Spoiler topicból idézve ez lehet magyarázat az alvásra:
zackary írta:
Sabo is elájult miután visszanyerte, sőt, lázasan aludt 3 napig. Persze ott egy vagy 10 év tért vissza, de így nekem az ájulás memória visszatérés után az OP világában törvényszerűségnek tűnik, így nem plot.
Ha felmérnéd a helyzetet, akkor neked is nyílvánvaló lenne, hogy nem Queen győzte le BM-t, hanem fordítva. Egy amnéziás Yonkou 2 pofonnal a földre küldte, ezen pedig nem tudsz változtatni. És igen, megfejelte, amitől visszatértek az emlékei, de egyáltalán nem biztos, hogy amiatt ájult el, sőt én biztos vagyok ebben. Másrészt nem ájult el, csak elaludt.
Teach16 írta:
Szóval egy fejeléstől elalszik? Igazad van ez sokkal valószínűbb annál hogy elájult. Ja nem
Teach16 írta:
Szóval egy fejeléstől elalszik? Igazad van ez sokkal valószínűbb annál hogy elájult. Ja nem
Semmiképp sem biztos, hogy amiatt ájult el. De ezt előbb is leírtam. Még egy karcolása sem lett attól a fejeléstől. És ha tényleg a fejelés lenne az oka annak, hogy elalszik, akkor meg az azonnal megtörtént volna, de nem így volt, hiszen még Big Mom szájalt azután. Egyébként még nem hallottam olyanról, hogy egy bizonyos ütés után valaki nem elájul, hanem elalszik.
Jó lenne, ha mérlegelnéd is a másik fél mondanivalóját. Semmi nem utal arra, hogy Queen fejelésétől aludt volna el. Attól csak az emlékei tértek vissza, ez egyértelmű. Kaidou parancsnokai felveszik a versenyt egy Yonkou-val? Ezt most így komolyan? Ebből következtetve meg Squardo felveszi a versenyt Fehérbajusszal, mert átszúrta a kardjával. Egyáltalán elolvastad te a fejezetet?
Ugrás a fórumra: |