Ez nem vitatható, ha volt olyan béna hogy bealudt akkor így járt, csak nekem nem tetszik.
Ha mindent szó szerint veszünk akkor igen, de Kaidounak van ez a perverziója, hogy be akarja hódoltatni a többi hódítót és minden erős embert hogy őt szolgálják.
De ha jól értem azok a véletlen események a plot armorok, amivel a végén jól jár Luffy?
Nem. Itt az a plot armor hogy BM amint magához tér inkább lefekszik aludni. Betegségből a hülyeségbe. Bármilyen másik helyzetben kinyírná Queent és kb egész Udont. A sztori szempontjából kell most az hogy Queen Onigashimára vigye BM-et.
Vegyük a kifejezést: plot armor. Angol, szószerint annyit jelent cselekmény páncél. Mivel valaminek még lesz szerepe később (ez legtöbbször a főszereplő, de bármi lehet) ezért olyan dolgok történhetnek meg vele ami egy mellékszereplővel nem nagyon. Pl: ahol egy mellékszereplőt brutálisan kivégeznének másodpercek alatt, a főszereplő csodás módon megússza. (túlzó példa)
Csak tudnám miért kell mamát bealtatózni, ennyi erővel megetethetnének vele pár démongyümit, az tuti kinyírná. A tortákat egészben lenyeli. Na most egy tortába bele lehetne csempészni vagy 5 démongyümit, aztán simán benyelné. Elvileg a gyümölcshasználókat már egy másik gyümi elfogyasztása is kinyírja. A biztonság kedvéért 5 gyümivel, vagy 10 smile-al tuti meg lehetne ölni mamát. De jó hogy ez senkinek nem jut az eszébe.
Csak tudnám miért kell mamát bealtatózni, ennyi erővel megetethetnének vele pár démongyümit, az tuti kinyírná. A tortákat egészben lenyeli. Na most egy tortába bele lehetne csempészni vagy 5 démongyümit, aztán simán benyelné. Elvileg a gyümölcshasználókat már egy másik gyümi elfogyasztása is kinyírja. A biztonság kedvéért 5 gyümivel, vagy 10 smile-al tuti meg lehetne ölni mamát. De jó hogy ez senkinek nem jut az eszébe.
erre elpocsékolnál egy gyümit? ami lehet számodra hasznosabb vagy erősebbé tenne mint Big mom?
nem kevés idő újra elő horgászni gyümiket sok kapcsolat kelhet hozzá
Ha Feketeszakáll is kibír kettőt (bár lehet csak a sötétség gyümi miatt) feltételezem hogy mama is bírná, ha van még smile azért nem lenne kár.
Be kell dobni a tengerbe megkötözve, az biztos működne.
Sabo is elájult miután visszanyerte, sőt, lázasan aludt 3 napig. Persze ott egy vagy 10 év tért vissza, de így nekem az ájulás memória visszatérés után az OP világában törvényszerűségnek tűnik, így nem plot.
------------------------------------------------------
Ne tartsd fontosnak hogy fontosnak tartsanak. Csak szeress, és fontos leszel.
Szerintem nem is akarják egymast megölni a Younkuk mivel ahhoz, hogy megöljék az egyiket ahhoz az is kell, hogy egy másik yonku ellen is állja a sarat vagy esetleg a tengerészeti ellen szóval tulajdonképpen pat helyzet van. Illetve lehet tartanak a világ kormánytól és nagyobb biztonságba érzik magukat ha
Ebben a helyzetben simán meg szabadulhatna Kaidou BM-től ha akarna. Most nem lenne háború amiben mindkét fél sokat veszítene, mert Mama nélkül semmi esélye nem lenne szerintem a gyerekeinek.
Lacika
Szerintem a kormánynak egy császár rosszabb lenne mint négy, azok inkább egymást fékezik, meg a feltörekvőket. Meg nincs is akkora ereje hogy akár egyikket is biztosan legyőzhesse, mert különben miért ne tenné? Hacsak nem azért mert utána annyira legyengülne hogy akármelyik másik legyőzné.
Én egyenlőre azt gondolom hogy valami tömegpusztító fegyvere van a vk-nak.
Lehet szőrszálhasogató vagyok, de egyáltalán, hogy tudják bealtatózni, mikor olyan kemény a bőre, hogy csak labilis lelki állapotban sérülhet meg? vagy alvás alatt meggyengül? A tű kivétel vagy mi?
Amúgy én is gondoltam rá, hogy most ha a Mama itt elkezd tombolni a kajabetegségével, mint Totolandon... ott is bele-bele harapott az épületekbe, mert hátha azaz íz, amire szüksége van.. na most akkor ha Wanon elszabadul meglát egy "almát" (démongyümölcs) beleharap akkor nyekk?!
Edit:
Meg most belegondoltok milyen gáz lett volna-> totoland merénylet->tortába démongyümölcsöt keverünk->mindenki aki eszik belőle és gyümölcshasználó az meghal, tehát kb az egész BMP odaveszik xD
"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
Én sem értem mire fel van ez a hype Queen felől, szerintem eddig semmi említésre méltó dolgot nem tett, ráadásul a harcban sem volt kiemelkedő, mégha egy Yonkou-ról is volt szó. Az meg hogy "mekkora éssz" egyáltalán nem vágom xD Talán a mostani fejezetben csinált valami "okosat" is.
A spoiler-ben arról egyáltalán nem volt szó, hogy tűvel adják be neki a nyugtatót, azonkívül pedig számos módszer van az alkalmazásához.
A másik dologgal kapcsolatban, azt ugye tudjátok, hogy az nem csak úgy van a seggükből előrántanak egy gyümit. Másrészt, ha SMILE-ról lenne szó, még akkor sem biztos, hogy működne, mert nem tudjuk milyen hatást gyakorolna egy már gyümit használó személyre, másodszor azzal sem vagyunk tisztában, hogy van-e készenlétben egyáltalán még SMILE, és ha van, akkor meg mennyi és hol található.
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
Mivel a SPOILER szerint megkötözik 100%-os Kairoseki-vel így a bőre is meggyengülhet tőle. Szóval akár tűvel is beadhatják.
De a bőrének a keménysége nem biztos, hogy a démongyümölcse miatt van. Azt valószínűbbnek tartom, hogy alapból akkora tank, hogy nehéz megsebezni. Bár szerintem ez pont nem lesz megmutatva, hogy beadják-e neki vagy sem..túl nagy jelentőséget adunk ennek
"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
A kairoseki olyasmi, mint a tenger víz. Ha érintkezel vele, akkor elkezdel gyengülni. Luffyék is csak azért tudtak mozogni, mert szándékosan kevesebb mértékű kairosekivel bevont bilincsekkel dolgoztatták őket. Big Mom pedig a legerőseb kairosekis láncokkal van lekötve, ráadásul 100x kötötték át. Ebből kiiundulva tényleg lehetséges, hogy ettől meggyengül BM teste.
De ezt már inkább a manga topikban folytassuk.
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
Nem is mondtam hogy van.
A Kairoseki mint a víz is fizikailag legyengíti a DF használókat.
Tehát mivel a sebezhetetlensége fizikai tulajdonság és a DF használók Kairoseki-től fizikailag legyengülnek így könnyen lehet hogy a Kairoseki-től sebezhetőbb lesz a bőre.