Határozottan. És remélem ezek után végre belátod, hogy mit jelent Yonkounak lenni. Egy teljesen más dimenzió. Egy régi vizióm jut eszembe újra, hogy a végén újra ott áll majd Luffy a három admirálissal szemben az lényegtelen ,hogy régiek vagy újak és addigra feltehetőleg Kalózkirályként majd ő mondhatja a háromnak, hogy ti még nem álltok kész erre a színpadraxD
Mit mondhatok most erre .
Múltkori Killer dolgot is nehezen hittem el. Ezt részben Angol tudás hiánya és képek nélkül mondtam, tök 8 jogosan fogalmaztam vagy sem .
Annó még parancsnokokat se vettem komolyan, de mivel Luffy egyik parancsnokkal se bírt, de még Doffyval se.
Ezért gondoltam azt, hogy parancsnokok se lehetnek gyengék, amit eddig marinefordnál, Zou és Totlandnál láttuk .
Én még várok azzal kijelentéssel, hogy Bm 1 ütéssel alázta Queent,ha ezt akarja jelenteni az utolsó Angol szó .
Bármit is láttuk Totlandnál, azért 1-2 dolgot nehezen hiszek el ,hogy csak ennyit érnek .
Akainu kapcsán a mai napig nem fogom visszaszívni,mert amit régen Akainu csinált, azt csinálta Bm is Totlandnál, csak ott családi és manipulálás van a háttérben .
Majd meglássuk,hogy mi lesz a holnapi fejezetben .Queen-ről semmit se tudunk, ezért még várok ezzel a kijelentéssel...
In the cover, Kinemon and Otsuru are on a date with a tanuki and a foxy (fan request).
First half of the chapter is Queen Vs. Big Mom with some amazing double pages.
Most of the fight is Big Mom beating Queen
Big Mom holding Queen's head and body
Big Mom spin Queen around, and then threw him away. He's lying on the ground without movement and return to his body gradually like Kaido
Because of the fighting Kid and Killer got helped
during this time, raizou and caribou are trying to free the prisoners
Big Mom holds oshiroko but she surprised that it is empty and then begins a tantrum.
Because of the rage of the Big Mom, she starts to smash the place, Luffy is able to extract his collar and Hyo's after he used Luffy's haki to throw them away.
Hyogoro refuses to move and escape from the front of the angry (Big Mom), and Big Mom tries to strike Hyo with strong blow but Luffy intervenes, and the separation ends
More spoilers (From @EtenBoby) :
Big Mom slam Queen onto the floor and shouts: Give me the Oshiruko! You damn lizard!
Queen is furious that BM call him a lizard: How dare you call me that
O-Lin defeats Queen with 2 moves.
Kid and Killer were affected by the battle, but luckily they got out of the water because of it.
The Beast Pirates, upon witnessing Queen’s defeat, decides to contact Kaido. But the communication system was destroyed so they can’t contact Onigashima.
It shifts to Udon executive tower, Raizou has already sneak in to steal the key to Kawamatsu’s hancuffs. Caribou had told him the weak spot of the communication system, allowing him to destroy it.
Shifts back to O-Lin, who has successfully acquired the pot with Oshiruko in it, she opens it and found it empty.
The words slips out of Luffy’s mouth: that Oshiruko does taste good.
Big Mom turns and attacks Luffy.
Luffy was driven to the edge of the ring, he tells Big Mom that he’ll die if he falls off so he can’t back off any more.
Big Mom: who’s Big Mom and who are you?!
Turns out that Big Mom didn’t get her memories back, she’s getting the Oshiruko so she can share it with the villagers who saved her.
The angry Big Mom knock both of them off the ring, and Luffy take off their collars just in time and safely lands on the ground.
Knowing how terrifying Big Mom is, Luffy tries to get Hyo to run with him, but Hyo refuses and stand right in front of Big Mom!
He said: It is only in time of life and death that your skills will improve
So Luffy give up on running and decide to face a Big Mom heads on to protect Old Hyo, he shouts: come! Yonko!
Here is a traduction of the last pic (and last part of the spoilers) :
Luffy: Are you dumb!! Training, now?!! If I fail!! You’ll die!!!
Hyogoro: I am well aware!!!
Luffy: Come!!! Yonko!!!
Ha esetleg valaki nem találta volna meg ^^
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Akkor ezek szerint igaza volt Dungeonnak, hogy fel fog kelni Queen, de nekem is hogy vissza is fekszik.
De azt azért ne feledjük hogy Queen csak egy sima ütést kapott Big Momtól.
Semmi haki nem volt benne a képe szerint. https://naruto-ku...ece/945/18
Vagy Oda elfelejtette rárajzolni mama karjára.
Ha meg tényleg összecsap Luffy újra BM-el, akkor megtudjuk mennyit fejlődött azóta, hogy elájult mert megütötte mama könyökét.
Sajnos nem tanultam meg angolul így az előttem szólásokból gondoltam azt hogy felkelt, de akkor ezek szerint csak kibírta az első pofont ájulás nélkül.
Jól értettem hogy BM elalszik és megkötözik?
Ha igen akkor arra kíváncsi leszek mert Mama lélekpókusz nélkül is egy aprítógép, és ha Luffy tudott mozogni kairousekiben, hát mama miért is ne tudna? Vagy gúzsba kötötték a biztonság kedvéért?
Jól értettem hogy BM elalszik és megkötözik?
Ha igen akkor arra kíváncsi leszek mert Mama lélekpókusz nélkül is egy aprítógép, és ha Luffy tudott mozogni kairousekiben, hát mama miért is ne tudna? Vagy gúzsba kötötték a biztonság kedvéért?
Igen jól értetted. 100%os tengerkő bilinccsel 100x körbetekerik a testét és ha jól értem akkor beadnak neki valami állatoknak való nyugtatót is.
Külföldi fórumokon nagyon elkezdték hypeolni Queent, hogy mekkora tank meg mekkora ész, pedig szerintem ez elég nagy plot armor volt. Le is van írva, hogy már elkönyvelték, hogy végük miután Mama visszanyerte az emlékeit...aztán egyszercsak bealudt.. Mondjuk azt se lehet, hogy Mama verje szét egész Wanot...
"Panic is the seed of defeat, so you must maintain your calm and think logically. Remain calm, look beyond your surroundings, and don't waste your effort on unnecessary details, Momonga-san."
Hát mama ellen nem ért sokat hogy tank, de úgy látszik akkor a 2 pofontól megjött az esze és inkább jól megkötözte.
Az viszont érdekes hogy mintha nem is keresnék mamát a gyerekei, vagy csak nem mutatják?
Nagyon sajnálnám ha ilyen pitiáner módon vonnák ki mamát a képből.
Vagy jöjjön meg az esze, és váltson át véglegesen kedvesre, vagy valami jó nehéz csatában verje majd le luffy.
Történeteken belüli vitatható megoldások az író/rajzoló/szerző részéről egy esemény vagy egy szereplő ( jellemzően a főszereplő ) esetleg egy csoport javára hogy bizonyos pontra kifusson a cselekmény.
Pl. Luffy hiába kap ki Kaidotól a szál elején -> Kaido nem öli meg mert Luffynak majd Onigasimán kell lerendeznie
Ez történetileg bizonyos szempontból kell, hogy Luffynak legyen valami fogalma Kaidoról és ne Onigashimán szembesüljön a fekete levessel. Azonban ahogy ki van vitelezve nem éppen logikus. Luffy főszereplő ezért nem halhat meg (plot armor 1). Kaido az elején tisztázta hogy végezni akar Luffyval és Law-wal ezért az hogy be akarja sorozni a seregébe (plot armor 2) szintén nem logikus hiszen Luffyék kb tönkretették az álmát.