Hiei
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Még Pedro vagy esetleg Pound esetében megérteném a dolgot, de utóbbinál itt se tartom valószínűnek a túlélést. Pedro halála szerintem szerkezetileg rosszul lett felépítve és egyáltalán nem jött át. Ellenben itt Yasu teljesen jól rá lett erre építve. Tényleg volt értelme annak, amit tett és időben megértettük azt is, hogy kicsoda és micsoda ő, amit pedig utána tudtunk meg az már csak fokozta a dolgot. Szóval teljesen kizártnak tartom, hogy ezek után Yasu életbe maradjon. Oda még egyszer nem követi el azt a hibát, amit Pell-el megtett. Azért azóta rengeteg fejlődött, mint mangaka. És egyenlőre nem akarom elkiabálni, de Marinford óta már kezdenek fogyni az emberek is. Legalább is One Piece mértékben elég jól.
Komarusakit hagyjuk, mert egyértelmű volt, hogy ő túl fogja élni.
Caesar mániámhoz szeretnék visszatérni és pár megjegyzést tenni rá, ami vagy igaz, vagy nem, vagy bejön, vagy nem
Én olvasok angol fórumot is és az egész karakterhez való hozzáállás nagyon érdekes. Többség egyértelműen unszimpatikusnak véli rengetegen utálják tiszta szívből. Talán még a hatere is több, mint az aki szereti vagy imádja. Félre értés ne essék elég népszerű karakter még ha ez sokakat meg lep, akkor is.
Ezt azért volt fontos leírnom, mert Oda gyakorlatilag már nem tudom hány éve húzza vele az emberek agyát. Az eddig full gonosz karakter, aki Zoun valamit jó félét is tett már Totlanden belépett egy humor/komédia kategóriába, semmi igazából érdemleges vagy említésre méltó dolgot nem csinált. De minden képkockát feldobott, ha szerepelt. Egyszerűen a legjobb poénja neki vagy vele voltak Totlanden. Ezzel szerintem egyetért a többség.
Meg tudtuk, hogy Judgeot ismeri és elk*rvázta Big Mom pénzét. És ezzel Oda nagyon sok embert megbékített vagy legalább is semlegessé tett.
Továbbra se tudunk róla semmit csak, hogy elhagyta Totlandet, de kivel, mivel és mikor azt nem tudjuk.
A Smile előtt még muszáj kitérnem egy dologra, ami ezen a fórumon igazából nem történt meg, de Caribou börtönös afférja utána angol fórumon még a haterek többsége is azt írogatta, hogy akkor már inkább CC.
Ezt azért írtam le, mert szerintem akkor is épül Caesar útja a csapatba. Most jött ez a Smile és a 10%, ami valóban nevetséges szám (azért véleményem szerint ebben a százalékban az is benne van, hogy kb telibe szarhatta a dolgot, ami nem mentség a tetteire arra. Arra pedig, hogy milyen tudós CC válaszolt Bakod itt. A vegyifegyverei azért igen effektívek voltak, ennyit arról, hogy nem tudós.) és valljuk be nagyon kemény büntetést kapsz a kudarcáért. Amiért megint joggal lehet utálni.
Lényeg a lényeg szerintem folyamatosan épül a karaktere lassan, apránként és finoman adagolva, de épül. És bár mindig mindenki írogatja, hogy reedem, reedem (jóvátesz) szerintem ilyet abszolút nem kell tőle várni, mert alapból lehetetlen kérés . Viszont a Smile-al annak ellenére, hogy ő csinálta és okozta a sok kárt gyakorlatilag kaphat egy lehetőséget a bizonyításra, hogy bárki változhat annak ellenére, hogy jóvá vagy semmissé soha nem teheti a történteket.
Zoun kényszerből segített itt viszont meglehet a választása Kaidou és Luffy között. És továbbra is azt mondom, hogy Luffyt iszonyatosan badassé tenné, ha CC őt választaná nem azért, mert jót akar tenni, mert az karakter idegen volna, hanem mert benne látja a jövőt.
Tudom könnyen lehet, hogy fel se fog tűnni ebben az arcban és Vegapunk lesz az igazi hős, de én akkor is hiszem, hogy itt neki épül az egész a háttérben és azért kellett eldugni őt, hogy ez ne legyen egyértelmű.
Az pedig, ha hozza Jinbot gyakorlatilag mindent eldöntene. Ezek után Namiék is kicsit szégyelhetik magukat, mert ha elhozták volna lehet tudtak volna segíteni. Persze az is lehet, hogy ebisu lakosainak már vége és nem lehet megmenteni őket, de azért ez Odára nem jellemző dolog.
Örülök, ha valaki végig ovlasta és nem fáradt bele a szokásos CC rögeszmémbe mégxD Akkor is tag lesz és pontXD Már rég eldöntöttemxD