Az egyik Luffy jövőben látása, de ezt inkább Kaido ellen kelet volna eljátszani.
Jövőbelátást csak akkor tudsz használni,ha nyugodt állapotban vagy.Luffy nem volt akkor nyugodt állapotban,tehát nem is lehetett volna neki használni.Ráadásul Katakuri sem tudta mindig el kerülni az SM támadásait,mivel hiába látja valaki a jövőt,ha az érzékelt támadás túl gyors ahhoz,hogy kitérj előle.Ehhez hasonlóan nem biztos,hogy a jövőbelátás sokat segített volna Luffy helyzetén,mert Kaidou nagyon gyors volt,sőt szerintem még Katakurinál is gyorsabb.
A Sentomarus részt pedig nem értem,konkrétan mire gondolsz?
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
Felesleges öregapó szappanopera se tetszett , az elején gyengének mutatják be, azt a semmiből jó fegyverzet hakis.
Az öregeknek is simán van egy jó támadása, attól még harcban simán lehet gyenge, meg ha Luffy nem mondja mit csináljon akkor le lett volna zúzva.
Az öregnek van egy jó technikája, amiben semmi furát nem látok, főleg hogy ez ugyan az amit Zoro is használt, már az is megfordult a fejemben hogy az ő mestere is innen hozta azt a technikát.
Kaido elleni harcról nem írok semmit,mert ha valóban 1vs1 tervez,amit kizártnak tartok és talán újabb kamu vagy pontosabban trollkodó vélemény Odától, akkor azt Kaido ellen kelet volna bemutatni. Nem pedig kishalak ellen.
Impel, Marineford és Totland sokkal higgadtban kezelte a helyzetett, mint Wanon egy kislány ellen, aki túlélte az összecsapást egy Yonko ellen .
Gyakorlatilag egy filler harc volt.
Remélem az animések egy kicsit javítani fognak a harcon, ha sikerült Bm ellen is .
Egyetlen dolog, amit értékelni lehetett a harcból,hogy pro megfigyelés haki nélkül,esélyed sincs Yonko, Yonko jobb kéz és egy admirális ellen .Fujitora harcot felesleges említeni, mert az öreg nem akarta bántatni, se elkapni Luffyt.
Amit az öreget illeti,tévedtek, pont ezt mutatta be Ray, hogy mind 3 haki milyen mesteri szinten .
Megfigyeléssel képes vagy a jövőben látni, érzékelni az erő külöbbséget ,ki él vagy halt, és képes vagy messziről meghallani a hangokat.(Utolsó Luffy,Momo,Coby céloztam)
Katakuri,Ray,Enel és Fujitora megismertük a megfigyelés mester szintjét.
Wanon pedig megismerjük a mesteri fegyverzetet, amit Ray és SEntomaru és a kígyó tesóktól tapasztaltuk .
Amit az öreg mutatott, az nem átlagos haki. Egy külső pajzsot tudsz létrehozni, ami baromi hasznos kairoseki vagy Magellan mérge ellen .Mert egy külső pajzsal véded a támadást,nem pedig testileg.
Kaido elleni harcról nem írok semmit,mert ha valóban 1vs1 tervez,amit kizártnak tartok és talán újabb kamu vagy pontosabban trollkodó véleményt, akkor azt Kaido ellen kelet volna bemutatni. Nem pedig kihalak ellen.
Jelenleg én sem tudom elképzelni,hogy Luffy leverné őt 1vs1-ben,de milyen trollkodó vélemény,vagy mivan?Nem értelek,bocs.
Impel, Marineford és Totland sokkal higgadtban kezelte a helyzetett, mint Wanon egy kislány ellen, aki túlélte az összecsapást egy Yonko ellen .
Luffy azt hitte,hogy Tama meghalt,az a kislány akivel ő összebarátkozott.Ha te úgy tudnád,hogy egy barátod halott,aki még gyerek,mit reagálnál?Mert szerintem biztosan egy jó ideig sokkos állapotban lennél.Marinefordot,Totlandet és Impel Downt pedig nem értem,hogy miért kevered ide,talán ott haltak meg gyerekek? Igen,később kiderült,hogy mégsem halt meg,de ez lényegtelen,mivel Luffy úgy tudta,hogy meghalt.Önmagába már az is nyugtalanító,hogy random megjelent Luffyék orra előtt Kaidou.Tehát hiába csámcsogsz még ezen,Luffy semmiképp sem tudta volna abban a pillanatban használni a jövőbelátást.
Gyakorlatilag filler harc volt?Na jó,ez kicsit durva már.Szóval szerinted a Kaido vs Luffy elleni első harc teljesen irreleváns a fősztori szempontjából,és nem viszi előrébb a történetet? Néha olvasd el amit írsz,mert ez egetrengető nagy butaság.
Egyetlen dolog, amit értékelni lehetett a harcból,hogy pro megfigyelés haki nélkül,esélyed sincs Yonko, Yonko jobb kéz és egy admirális ellen .Fujitora harcot felesleges említeni, mert az öreg nem akarta bántatni, se elkapni Luffy.
+Gear 4 megérezték .
Ha például Big Momnak nincs "pro megfigyelés hakija" (mert ahogy kinéztem belőle nem az ő területe),akkor Yonkou parancsnok vagy admirális ellen nem lenne semmi esélye?Nyílván nem tudhatjuk még teljes mértékben biztosan,hogy milyen BM megfigyelés hakija,de a te logikád alapján valahogy így kellene elképzelni a dolgokat.
Fujitora nem akarta bántani Luffyt?Még is bántotta,mivel harcba szállt vele.A lényeg az,hogy Luffy tartotta vele az iramot Gear 4 nélkül is.Én sem hiszem,hogy megölte volna őket,viszont harcolni harcolt vele.
(...)
Ezúttal nem fogom megismételni azt a hibát, amit múltkor megtörtént, pláne az elmarad bocsánat levelet se bírja megírni,inkább törli, hogy neki legyen igaza.(ezt is törlöd?)
Minden Kaido téma kapcsán egyelőre még off.
Egyetlen dolog, amit értékelni lehetett a harcból,hogy pro megfigyelés haki nélkül,esélyed sincs Yonko, Yonko jobb kéz és egy admirális ellen .Fujitora harcot felesleges említeni, mert az öreg nem akarta bántatni, se elkapni Luffy.
+Gear 4 megérezték .
Ha például Big Momnak nincs "pro megfigyelés hakija" (mert ahogy kinéztem belőle nem az ő területe),akkor Yonkou parancsnok vagy admirális ellen nem lenne semmi esélye?Nyílván nem tudhatjuk még teljes mértékben biztosan,hogy milyen BM megfigyelés hakija,de a te logikád alapján valahogy így kellene elképzelni a dolgokat.
Fujitora nem akarta bántani Luffyt?Még is bántotta,mivel harcba szállt vele.A lényeg az,hogy Luffy tartotta vele az iramot Gear 4 nélkül is.Én sem hiszem,hogy megölte volna őket,viszont harcolni harcolt vele.
Bm-nek ott a szellemek,akik tökéletesen pótolják a megfigyelést gyengéjét,ezt remekül bemutata az anime.
Továbbá Bm genetikailag megváltoztatták a testét, aki testileg nem olyan puhány, mint Luffy.
Totlandnál kaptuk annyi infót, hogy Bm a gyenge megfigyelés miatt baromi sokat hibázott ,és ha gyerekei nem lennének, akkor betegen már rég a tengerben fulladt .Tehát ja, sokat számít a megfigyelés a legjobbak ellen .
Fujitora témában se akarok belemenni. Ha nem hiszed, akkor olvasd vissza.
Nem csak Luffyval, de még Saboval ellen se harcolt komolyan .AZ öreg türelmesen és színjátékosan megvárta Doff bukását,amivel megállithatja a Shichibukai rendszert.(ami később elméletileg összejött)
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.04.25. 08:23
Bm-nek ott a szellemek,akik tökéletesen pótolják a megfigyelést gyengéjét,ezt remekül bemutata az anime.
Továbbá Bm genetikailag megváltoztatták a testét, aki testileg nem olyan puhány, mint Luffy.
Igen,érezni lehetett, hogy a lelkecskék segítenek a támadások hárításában/kivédésében,de az, hogy tökéletesen pótolja a "pro megfigyelés hakit" azt erősen kétlem.Egyébként ez még mindig nem cáfolja meg azt, amit én gondolok,mert még így sincs semmi értelme annak,amit írtál.Mivel ott van például BB vagy Kaidou,akiknek egyáltalán nem biztos,hogy tökéletes a megfigyelésük,ilyen esetben nem lenne nekik sem esélyük Yonkou jobbkéz,avagy admirális ellen? De mondok jobb példát.Ez pedig Jack.Nem hiszem,hogy Jack ellen nem tudom milyen istencsászár megfigyelésnek kell lennie ahhoz,hogy valaki legyőzze.
Értem én,hogy Big Mom gyakorlatilag sebezhetetlen,de Luffy teste puhány?Na ne...Most azért,mert őt meglehet sebezni,attól még nem lesz puhány.Erre tökéletes példaként szolgál Fehérbajusz.Szinte bármilyen töltelék támadás megtudta őt sebezni,ennek ellenére akkora állóképességel rendelkezett,hogy meg sem kottyant neki,és végig söpörte Marinefordot.Ehhez hasonlóan Luffyt is meglehet szinte minden szempontból sebezni,viszont a hatalmas szívósságának köszönhetően a legtöbb ilyen sérülés nem ér ellene sokat.
Totlandnál kaptuk annyi infót, hogy Bm a gyenge megfigyelés miatt baromi sokat hibázott ,és ha gyerekei nem lennének, akkor betegen már rég a tengerben fulladt .Tehát ja, sokat számít a megfigyelés a legjobbak ellen .
Küld már el nekem azt a fejezet/epizódot,ahol volt olyan ilyen írva: "Big Mom a gyenge megfigyelése miatt sokat hibázott." Csak azért,mert én soha nem olvastam erről. Meg miért hozod összefüggésbe a megfigyelés színe hakit azzal,hogy Big Mom az étkezési rohama közben megfulladt volna a tengerbe? Ráadásul egyáltalán nem biztos az,hogy magától be ment volna a tengerbe,mivel lehetséges,hogy látta Perospero cukrát a vizen,és ezért ment bele.
Fujitora témában se akarok belemenni. Ha nem hiszed, akkor olvasd vissza.
Nem csak Luffyval, de még Saboval ellen se harcolt komolyan .AZ öreg türelmesen és színjátékosan megvárta Doff bukását,amivel megállithatja a Shichibukai rendszert.(ami később elméletileg összejött)
Ezt csak akkor tudnád megállapítani,ha már Sabo és Luffy előtt láttuk volna őt teljes erejével harcolni valaki ellen.Szóval nem lehet ezt még eldönteni előre,mivel mindegyik opciónak van alapja,de egyik sem biztos még.Mindenesetre Luffy kiállt ellene, és tartotta vele az iramot.
(...)
marha jó kis fejezet volt, sajnos túl rövid az 1 hetes kimaradásért tényleg kár :/
Yasu tehát jól gondoltam hogy nem besúgó, bár fura volt a viselkedése, tulajdonképp ez azért volt mertt ő volt Shutenmaru. ami egyébként ezt a kirakóst is teljessé teszi.
Szerintem most akarja elkotyogni hogy az időutazás sikerült Momoéknak, ami a tervre nem feltétlen hat jótékonyan.
Bár asszem az hogy Komurasaki és Zoro is a temetésre/kivégzésre megy, már önmagában elég gázos lesz tekintve hogy Namiék is léphetnek még
Az viszont meglepett hogy BM sehol. és a kaja is elfogyott? ha ez a 2 egyszerre teljesül, és BM tényleg nem kapott a kajából akkor a börtön lerombolását intézi ő.
Yasu tehát jól gondoltam hogy nem besúgó, bár fura volt a viselkedése, tulajdonképp ez azért volt mertt ő volt Shutenmaru. ami egyébként ezt a kirakóst is teljessé teszi.
Jaj ne,jaaaaaaaaaj ne,újabb apa-lánya jelenett,vajon meghal vagy túléli? A következő One piece részben kiderül xD
Több évnyi rage után lassan kikapcsolt fejjel röhögők az egészen .
Egyetlen dolog, ami bejött, az a romatika rész .Timeskip óta egyre több romantikát kap a sorozat,és ezzel nincs is semmi baj.Mert ennyi fárasztó és nevetséges dolog után ez az egyetlen, amit még érdekesnek találok .
Akkor összejönnek ,akkár nem, jelenleg ez a románc sokkal jobban érdekel, mint a Luffy nevetséges élet-halál,mármint edzeni és zabálni dolog. Hanccok 2 vagy sem, de kíváncsi leszek ,hogy meddig vállalja be Oda.
Remélem a szerencsétlen Brook is megtalálja az igazit XD.
dungeonlord írta:
Kaido elleni harcról nem írok semmit,mert ha valóban 1vs1 tervez,amit kizártnak tartok és talán újabb kamu vagy pontosabban trollkodó vélemény Odától, akkor azt Kaido ellen kelet volna bemutatni. Nem pedig kishalak ellen.
Remélem az animések egy kicsit javítani fognak a harcon, ha sikerült Bm ellen is .
Egyetlen dolog, amit értékelni lehetett a harcból,hogy pro megfigyelés haki nélkül,esélyed sincs Yonko, Yonko jobb kéz és egy admirális ellen .Fujitora harcot felesleges említeni, mert az öreg nem akarta bántatni, se elkapni Luffyt.
LOL ez a hsz komoly?
Kaidou vs Luuffy harc után Oda oda írta: ,,Ekkora az ereje a világ legerősebb lényének." Szóval ezzel azt fejezte ki, hogy Katakuri is olyan messze van Kaidou-tól, mint a Földtől a Tejútrendszer vége.
Lesz 1 vs 1, de főhősünk Kaidou-t csak úgy 4-szerre fogja legyőzni ( kb. mint Crocodile-t ).
Az animések azt a harcot úgy el******** ahogy illik xD Big Mom erőlködött Luffy támadása ellen, a mangában meg gyakorlatilag kiröhögte az ütést, és az a logikus a történet szempontjából. Mivel Big Mom / Kaidou>>>>>>>>>>>>Katakuri
Mondjuk lehet tévedek, mert Katakuri belelát a jövőbe, tehát ha kilenne egyenlítve a sebesség, legyőzné még SSJ Blue Gogetát is!!!! Kitérdekel, hogy felrobbantja a fél-galaxist! Katakuri ellen az egész DBS-univerzum nekimehet, esélyük sincs!
Tehát dungeonlord, nem sértésként mondom, de néha olyan marhaságokat írsz
Egyébként ez a Katakuri hype olyasmi,mint régen amit az Itachi fanok leműveltek a Narutonál.Bármilyen erős lehetett egy ellenfél,de tényleg BÁRMILYEN,akkor is Itachi győz a Tsukoyomival,arra hivatkozva,hogy az a képesség "határtalan" !
Jaj ne,jaaaaaaaaaj ne,újabb apa-lánya jelenett,vajon meghal vagy túléli? A következő One piece részben kiderül xD
Több évnyi rage után lassan kikapcsolt fejjel röhögők az egészen .
Újabb apa-lánya jelenet?Miért,mikor volt olyan katasztrófálisan sok apa-lánya jelenet a történetben?De biztosan én vagyok megint az elvakult.
Már meg ne sértődj azon,amit most fogok írni,de: Néha bekapcsolhatnád a fejedet,mert vagy nem lehet érteni amit írsz,avagy szimplán hülyeség az egész hsz.
Szerkesztette: Rikiya - 2019.04.27. 17:50
(...)
Ezúttal nem fogom megismételni azt a hibát, amit múltkor megtörtént, pláne az elmarad bocsánat levelet se bírja megírni,inkább törli, hogy neki legyen igaza.(ezt is törlöd?)
Minden Kaido téma kapcsán egyelőre még off.
Itachi kapcsán óriásit tévedsz..
Itachi az egyik legerősebb ellenfél marad. Ott van Genjutso tehetsége,amaterasu és okos ellenfél volt.
Még Obito is elismerte az erejét, aki nem akart vele megküzdeni .Itachi könnyedén megölhette volna Sasukét vagy elkaphatta Narutot,de ő független volt ,és aki tud elemezni, annak nem kell elmondanám az okát, hogy miért ezt választotta.
Kishimoto sokkal jobban kezelte az erőviszonyokat és a harcokat, mint Oda .
Naruto is főszereplő volt. De sose tudta egyedül legyőzni Obitot,Madarát vagy épp Kaguyát.
Ott nem voltak plotarmok,se seggből 1vs1,se logikai hülyeségek .
De nem akarom tovább offolni, se veszekedni, mert tudom, hogy miről beszélek .
Tisztázni akartam a 2 Naruto megjegyzésedet, mert egyikbe se volt igazad.
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.04.27. 18:07