Friss fejezet:
https://jaiminisb...940/page/1
One Piece manga
Friss fejezet:
https://jaiminisb...940/page/1
Nekem már a borító is tetszett, Bartolomeo sose változik
Trafó lelépett, ami kissé problémás lehet még a közeljövőben.
Még mindig nem tudom eldönteni hogy Yasu igazából most pozitív karakter-e vagy besúgó, igazából mindkettő lehetne... bár eladta a lányát is, O-toko-t mellesleg, szóval talán nem ő árulta el a tervet. és szerintem a lánya sem..
Ahogy látjuk Luffynak 1 nap alatt nem sikerült megtanulnia - mily meglepő , na persze - ezt a fajta haki használatot. Cserébe jöttek látogatók, akik megleptek. Mármint Caribou mit keres ott? :'D Raizo nyilván érthető.
Luffy megint könnyelmű, bár azért annyira remélem nem, hogy Caribout csapattársnak akarja.
Úgy látszik mégis csak lesznek itt szövetségesek, ráadásul 10ezrek. Luffytól megszokhattuk hogy könnyen beszél, hogy "csak le kell rombolni ezt a helyet és már kész is" a vicc az hogy közeledik Mama, konkrétan pár perc/óra múlva ez simán megvalósulhat
Jó kis fejezetet kaptunk.
Yasu szerintem egy negatív karakter lesz, túl kedves, ilyenkor általában kiderül, hogy az adott személy ,,gonosz". Plusz miután kiderült, hogy senki sem ismeri ( ) és így mondták el neki a tervet, mintha Oda ezzel azt akarná sejtetni, hogy ő egy besúgó.
Anno Oda mondta, hogy a legutolsó szalmakalapos tag olyan valaki lesz, akit utál a teljes legénység, lehet, hogy Caribou lesz az?
Ez a Kawamatsu... nagyon nagy hype-ja van most már, állandóan mutatják az árnyékát, biztos, hogy erős lesz. És az sincs kizárva, hogy olyasvalaki lesz, akinek a személyisége és kinézete megfog lepni bennünket.
Szép fordulat vot, hogy több ezer ( ! ) új potenciális szövetséges lehet Luffy számára, csak lekelll rombolnia a helyet és kész is
Big Mom a kapuk előtt... Vajon harcolni fog Queen-nel, vagy valami olyan dolog fog történni, amire egyáltalán nem számítottunk?
bakod írta:
Cserébe jöttek látogatók, akik megleptek. Mármint Caribou mit keres ott? :'D Raizo nyilván érthető.
Anno Oda mondta, hogy a legutolsó szalmakalapos tag olyan valaki lesz, akit utál a teljes legénység, lehet, hogy Caribou lesz az?
Giovanna írta:
....
Szép fordulat vot, hogy több ezer ( ! ) új potenciális szövetséges lehet Luffy számára, csak lekelll rombolnia a helyet és kész is
Lehet,hogy csak én gondolom így,de nekem eléggé segbből előrántott dolognak tűnik az,hogy Luffynak csak úgy hirtelen jutott eszébe,hogy "nicsak,van egy ilyen képesség is".Tehát ezzel igazából nem is lenne semmi gond,de nem hiszem el,hogy az alatt az idő alatt képes lesz akkora szintre fejleszteni,hogy csak úgy áttörje vele Kaidou védelmét.
A fejezethez: Ahogy írták is előttem,Bartolomeo sosem változik
Viszont az érdekelt is,hogy hogyan került Raizou Caribou testébe? Jó,gondolom Raizou valahol el akart bújni,de honnan tudhatta,hogy Caribou testét felhasználhatja erre?Na mind1,mindenesetre érdekes.
Yasu nekem is gyanús.Lehet,hogy csak én látom így,de olyan hamisnak látszik a mosolya . Egyébként érezni is lehet,hogy sokkal közvetlenebb,mint a többi városlakó Ebisun belül.
Ha tippelnem kéne szerintem tényleg ilyen Yasu személyisége és valóban ilyen jószívű, csak gondolom Orochi (vagy az emberei) megzsarolta hogy kémkedjen neki. Yasu egy szegény faluból származik, így gondolom Orochi nagyon sok mindent ígérhetet (első sorban ételt) hogy beárulja a többieket.
Amúgy gondoljatok bele, hogy milyen erősek lehettek a nagy-ágyúk fiatal korukban, mint Rayleigh vagy Garp, ha az Armament Haki-nak van egy még fejlettebb formája is amit mostanság láthattunk. Plusz, még szerintem ez nem csak erősebbé teszi a Fegyverzet Haki-ját, hanem valami más képességet is ad, amit majd hamarosan meg is tudunk.
Kaidou-hoz annyit, hogy legközelebb mikor harcolni fog Szalmakalpos-sal, akkor nem csak ezt a fejlettebb Haki-t fogja használni, hanem az Ébredést is, ezáltal a küzdelmünk egy kicsit érdekesebb lesz.
https://jaiminisb...40/page/11
Itt az utolsó két panelen Luffy hakis keze körül mi van?
Kicsit hasonlít Katakurira, ami gondolom nem mochi, hiszen mi értelme lenne az eleve mochiból lévő kezét egy újabbal bevonni?
https://naruto-ku...ece/893/19
Paidion
Katakuri a Muso Dounuts használatakor vette mindig körül ezzel az öklét.
Én egyfajta dzsojsztiknak képzelem. És valószínű hogy Mochi és az irányítás a lényege.
Teach16
Csak lehet hogy használni fogja és könnyű elképzelni hisz Impel Down-ban láttunk 4-et is (bár szerintem azok nem tökéletesek/mesterségesek)
Nevetséges büntetés után visszatértem.
Grautálok azoknak, akik Zoro Alabastán hakira tippeltek.
Résszemről csalódás, mert a mai napig abban reménykedtem, hogy inkább egyedi Kardstílussal sebezte meg Mr1-et.
Felesleges öregapó szappanopera se tetszett , az elején gyengének mutatják be, azt a semmiből jó fegyverzet hakis.
2 pozitívumot tudok említeni.
Az egyik Luffy jövőben látása, de ezt inkább Kaido ellen kelet volna eljátszani.
Másik pedig jobban megismerjük az emelt szintű fegyvezet hakit . (Úgy tűnik Sentomaru erejével se tévedtem sokat)
Ugrás a fórumra: |