Érdekes meglátás, igazából egyetértek is meg nem is. Igazából megértem azokat, akiket kiakaszt O-toko. Ebisuban nekem úgy tűnt, hogy ott egy emberibb oldala van annak, hogy mosolyogjunk mindenen, O-tokoval kapcsolatban pedig teljesen mást érzek. Elég megnézni csak az előző meg a mostani fejezeteket. Úgy röhög mindenen mint valami fogyatékos idióta. A többiek "mosolya mögött" érzéseket véltem felfedezni, de a kis csajnál csak hót sötétséget látok. Persze simán lehet, hogy az van, amit Hiei mond, hogy gyerek, ezt látta és még nem tudja normálisan felfogni a dolgokat, de ettől engem nem lep meg, hogy csomó embert irritál. Amúgy én nem szeretném, hogy kiderüljön róla, hogy valami fontos személynek a gyereke, ez csupán egy újabb ordas sablon lenne.
Ebben a helyzetben tényleg nem számít szerintem, hogy Sanji hogy kukkolt. Persze, hogyha azt mondnád, hogy de Sanji koedukált fürdőn kívül is meg kukkolná simán Namit, na az teljesen jogos lenne. Tehát, hogy ez az egész azért volt, mert Nami nem érezné magát ezentúl biztonságban a kukkolások miatt. De erre csak azt tudom mondani, mintha Nami egy ártatlan kis ma született bárány lenne. De ettől függetlenül igazat adok, Sanji újabb kukkolási módszere tényleg alantas. Csak az egészben az volt a legjobb, hogy Sanji ágyúval verébre módszert alkalmazott.. koedukált fürdőben válik láthatatlanná.. Jó, persze lehet mondani, hogy nem akarta magát felfedni az ellenség előtt, de ettől még poénkategória.
Igazából nem arról van szó, hogy rossz lett volna a fejezet, csupán eszméletlenül kevés, pláne így pont a szünet előtt.
Így még pár kérdés. Nem lehet, hogy Gyukimaru kicsit megbecsülte volna Zorot? Mármint az a vigyor meg az, hogy nem támadt rá ezek után erre enged következtetni. Kíváncsi leszek a legközelebbi találkozásra.
Csak nekem lett hirtelen olyan érzésem, mintha Hiyori csak hülyítené Zorot? Bár nem mondom megnézném és érdekes szál lenne, ha tényleg rákattanna Zorora, de ebből a nőből egyelőre nem tudok jót kinézni. Az egy dolog, hogy most sokat segített Zoronak, de ennyitől még nem nyerte el a bizalmamat.
Igen, erről megfeledkeztem, adós vagyok egy válasszal. Visszatérve arra, amit Paidion írt, abban egyetértek, hogy a kardforgatók támadásainak súlyát nehezebb megállapítani, mint a többiekét, de azért én személy szerint a Rengoku Oni Girit nem tartom olyan támadásnak, amivel bárkit lehet one hitelni. Az rendben van, hogy Hyouzot könnyedén legyőzte vele, nagyobb volt a szája a csávókának, mint kellett volna. De most itt Wanon vagyunk és egy elég erős szamurájról beszélünk. Egyébként így utólag most, hogy írjátok Zorot még elfogadom, hogy kidőlt, hiszen tényleg ledöfték és nem a legkellemesebb helyen. De most mondok másik példát, hogy érthetőbb legyen mire gondolok, pl ha egy Ashurát használt volna Zoro, akkor talán a szemem sem rebbent volna a történteken, hiszen abban megegyezhetünk, hogy eddig az az egyik legerősebb támadása Zoronak.
Szerkesztette: kristofkristof - 2019.03.29. 19:07
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."