Jaeger írta:
dungeonlord: Arra gondoltak, hogy jobban válogasd meg a szavaidat. Összeszedtem pár példát amit te írtál ha már nem láttod mi számít sértésnek.
True story^^ .
Leírtam a fő problémámat, de azóta átment full offban, ahelyett hogy, inkább rendesen elolvassák a kritikát,
Szándékosan említettem a 2 fórumost ,akik elsőre kapcsoltak és véleményükkel megértenék a problémámat.De nem.
Disney szót se viccből írtam,hogy mire céloztam a Disneyvel? Gyerekes, ahogy jelenleg a manga áll.
Volt egy időszak, ahol még gyerek fejjel eltudtam fogadni és élvezni ezeket a poénokat, de felnőtt fejjel ugyanazt végig nézni már wtf.
Marineford arc tökéletesen összefoglalta az Újvilág hangulatát, és ezt kelett volna folytatni.
One piece minden korosztálynak készül, de könyörgöm, azért One piece se lehet örökké gyerekes húzásokkal megoldani a mindent.
Big Mom -ot megölni,majd segítik és utána porázon sétálgatják . Már bocs, de ezen semmi jót nem lehet mondani.
Shounen ide vagy oda ,Naruto timeskip után átment komolyban,ahol minden harcban karakerek meghaltak,sőt még Naruto elvesztette az egyik karját.
Borutot se viccből írtam,mert pl említetem a kreativitást, ahol nem követi a sablonos jutsukat, hanem újakat mutat.
Vannak sablonos megmozdulások, de más irányban halad.
Oda még Marineford is nagyobb háborót tervez, de ilyen gyerekes felvezetéssel lehetetlen jókat írni.
Vegyünk már komolyabban a mangát, mert a legtöbben 20+felett vannak, sokkal több kreativitást várok,mint pl Zoro 1 vagy 2 kardos harc stílust és minden cselekedetnek legyen ára.Ha pedig nem akar árat Oda, akkor ne erőltesse a szappanoperákat.
Kaido még egy gyereket se bírt megölni, vicc.
Szerkesztette: dungeonlord - 2019.03.25. 23:56