Ok, most offolom a vitát, mert azóta se tudtátok kimagyarázni a dolgokat. És látom most se.
Ha már fejezet, akkor remélem nem Big Mom fogja kimenteni Luffy seggét. Ha Luffy képest fél holtan majdnem Yonko seregel felvenni a versenyt, akkor itt elvárom ugyanazt az eredményt .
Már Cracker ellen vártam 1vs1 győzelmet, de talán Quen fogja ezt megoldani.
Annyira kíváncsi lennék, hogy dungeonlord te mégis mit várnál ennek a mangának a cselekményétől, ha állandóan szidod ? Itt írod állandóan, hogy full sablon, közben belinkelgeted a rajongói mangákat, amik mindennél röhejesebb sablonokat tartalmaznak... Fairy Tail 2? Végülis, a Fairy Tail tele van a One Pieceből lopott ötletekkel, de oké...D Egyébként megtanulhatnál helyesen írni és normálisan felépíteni a mondataidat, mert tele van az összes mondatod helyesírási hibákkal, meg néha kiég a szemem, mire kibogarászom, milyen képzőt kéne beleképzelnem egy-két szavad végére...Hetek óta nem olvasni mást tőled, csak "így sz*r, úgy sz*r, halott manga, semmi értelme, sokkal jobbak a rajongói mangák"..Ha ennyire rossz, miért nem hagyod abba ezt, és olvasod inkább azokat a hulladék rajongói mangákat? Nevetséges ez a folyamatos rinyálás azért, mert nem úgy történnek a dolgok a One Piece-ben, mint ahogy te elképzelted...
A fejezethez: Zoro epic módon feltalálta magád a hasába szúródott kaszával..Szerintem is Komurasaki lesz az a nő O-toko-val, bár kérdés, hogy élhette túl azok után a képsorok után, amiket mutattak. Queen szerintem zseniális karakter, én egyre jobban bírom. Tipikus showman ezzel a karikatúraszerű kínézetével és vicces, esetlen személyiségével..Van egy olyan érzésem, hogy nagyon meg fogunk lepődni az erején/képességén.. Viszont erről a Gyukimaruról mi a véleményetek? Nem tűnik a legeszesebb embernek. De tuti, hogy nem csak egy mezei harcos és biztos vagyok benne, hogy nagyobb szerepe lesz. Nem tűnik gonosznak, ha tippelnem kéne, ő lehet Denjiro, a 3. szamuráj, akit keresnek Kinemonék.
Az én meglátásom szerint, azért elég sokan le szokták írni, ha valami nem tetszik neki, szóval én egyáltalán nem mondanám az itteni fórumozókra, hogy Disney-szemléletűek. A különbség csupán annyi, hogy ki-kinek milyen arányban nem tetszenek a dolgok. Van olyan, akinél ez tényleg kevés, van akinél ez elég nagy és már hónapok óta nem lát semmi jót a mangában, mint például Te, dungeon. Lehet tényleg nem ártana egy kis szünet a mangával, és ez tényleg nem cseszegetés, de már elég hosszú ideje csak rossz véleménnyel vagy róla. Mert az oké, hogy vannak dolgok, amik nem tetszenek, meg nem az elvárásaink szerint alakulnak, nekem is volt mostanában pár, de azért túlzás, hogy nincs benne semmi jó.
Abban biztos voltam, hogy Komurasaki halála megrendezett dolog, de fura, ha tényleg ez a nő az. Én teljesen azt hittem, hogy Komurasaki halálát valahogy arra használják majd, hogy behülyítsék a Shogunt. Például, hogy Komurasaki "visszajön szellemként kísérteni", vagy valami.
Nem hiszem, hogy Gyukimaru lenne Denjiro. https://naruto-ku...ece/921/11
Itt ahol látszanak az árnyaik eléggé árulkodóak. A középső Ashura Douji, akiről ugye kiderült, hogy Shutenmaru. A bal oldalai kalapos Kawamatsu, aki nagy valószínűséggel az, aki a börtönben van, hiszen a rab árnyán is lehetett látni egy nagy kalapot. A jobb oldali hosszú hajú, Denjiro meg szerintem Kamazou lesz, már csak a haj alapján. Gyukimaru meg elég nagy darab és nem sovány, mint az a sziluett, szóval őt emiatt kizárnám. Viszont abban egyetértek, hogy ő sem egy egyszerű kardforgató, szóval ő is nagy segítség lesz majd neki biztos, még ha nem is fog kapni hatalmas szerepet.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
Mert az oké, hogy vannak dolgok, amik nem tetszenek, meg nem az elvárásaink szerint alakulnak, nekem is volt mostanában pár, de azért túlzás, hogy nincs benne semmi jó.
Mi a jó eddig? Kaptunk egy szép Wano szigetet, de azon kívül mit? Már ott fogtam a fejemet, amikor Kaido nem ölte meg Luffyt.
Amikor megvolt rá a lehetősége, akkor a semmiből meggondolta magát és ha ez ne lenne elég, akkor az ellenfelét elkezdte edzetetni .
Ha ez nem lenne elég, akkor Namiék most komolyan elmentek az ellenség területén fürdőzni? (Nem rég megtámadtak Orochit)
Esetleg említsem meg Kid incidest? Ugyanazt tette, mint Luffy,de büntetésként Shanks levágta az egyik kezét.
Mizu a minkekkel? Aki szintén 1 kéz vagy lábat vesztetek .
Egyetlen csavar az egész történetben az időutazás, ami szép húzás volt .
Szép dolog 15.évig ugyanazt leadni, ugyanazt ismételni, de egy idő után baromi unalmas ,ha semmi újat nem tud mutatni .
Pláne, ha épp komoly karakterfejlődésről beszélünk. Sanji év, de se harc,se személyiség fejlődés.
Ja és Big Mom nem küld senkit Zeffhez?
Mint mondtam,mint sablon,mint az agyatlan humor törölni kellene a mostani arcból +Sanji minimális személysiég fejlődés.
Ameddig súlytalan és vakcióznak egy Yonko területén,addig ne várjatok pozitiv véleményt.
1. "amikor Kaido nem ölte meg Luffyt"
Te egy SHOUNEN mangánál komolyan azt vártad,hogy esetleg meghal a főszereplő? Crocodile,Big Mom,még C.C. is bezárta Luffyt amúgy.Meg úgy az összes gonosznak volt esélye megölni őt.Meg Narutot.Meg Natsut.Meg az összes shounen karaktert.
Az meg a másik,hogy nem is akarta megölni. (ahogy már le is írták mások)
2. "Namiék most komolyan elmentek az ellenség területén fürdőzni?"
Mert a háborúk során ha mondjuk a francia katona Németországban harcol sokáig akkor nem fog egyszer sem elmenni fürdeni valahova?
3."Esetleg említsem meg Kid incidest? Ugyanazt tette, mint Luffy,de büntetésként Shanks levágta az egyik kezét."
Mikor mondott bárki is olyat hogy Shanks levágta a kezét?Azt mondta,hogy Shanks legénysége elleni harcban elvesztette.Ez történhetett bárhogy, bárki ellen abból a legénységből,nem kell a saját kis képzelgéseidet hozzáírni.
4."Mizu a minkekkel? Aki szintén 1 kéz vagy lábat vesztetek ."
Mivel egy fontos infót akartak kiszedni belőlük,és ezt bármilyen meglepő,nem börtönnel teszik meg.
5."Sanji év, de se harc,se személyiség fejlődés."
Ez szintén a te kitalált dolgod mert az hogy "Sanji éve" egyáltalán nem kell,hogy ezt jelentse.Mondhatni ő volt középpontban,ergo az ő éve volt.Az már más dolog,hogy tényleg kijárt volna neki egy jó kis harc vagy valami de ettől még az ő éve marad.
6."Ja és Big Mom nem küld senkit Zeffhez?"
Honnan tudod,hogy nem küldött?
7."súlytalan"
Mert gondolom szerinted már minimum egy népírtásnak kellett volna történnie az arc legelején ahol most tartunk.Simán kinézem,hogy még az 1000. fejezetél is itt leszünk,magyarul még kb el se kezdődött az egész.
Már ott fogtam a fejemet, amikor Kaido nem ölte meg Luffyt.
Amikor megvolt rá a lehetősége, akkor a semmiből meggondolta magát és ha ez ne lenne elég, akkor az ellenfelét elkezdte edzetetni .
Ha ez nem lenne elég, akkor Namiék most komolyan elmentek az ellenség területén fürdőzni? (Nem rég megtámadtak Orochit)
Elsősorban azt megjegyezném,hogy néha tényleg olyan érzésem van,mintha a Google fordítóval beszélgetnék.
Kaidou tényleg kijelentette,hogy megakarja ölni Luffyt,de akkor is teljesen részeg volt.Azt meg már tudjuk,hogy milyen egy részeg ember,mindenféle hülyeséget összehord.Ráadásul kijózanodott állapotban Kaidou nem csupán börtönbe zárta "oszt jó van" (mint Big Mom esetében),hanem ő szándékosan csinálja mindezt,hogy később alattvalójává tegye.
Kaidou megakarja törni Luffy akaratát,mivel úgy gondolja,hogy erős katona lenne belőle.Kaidou bezárta a börtönbe,a nap 24 órájában dolgoznia kell,kínozzák őt,ráadásul most még mérkőzéseken kell részt vennie.Ezt Kaidou nem abból a célból csinálja,hogy Luffy erősebb legyen,hanem csak azt akarja,hogy ő is behódoljon neki,mint a többiek.Luffyt már alapvetően is erősnek találja olyan szempontból,hogy jó harcos lenne az ő oldalán.Az már egy másik tészta,hogy ezt az egész dolgot Luffy edzésnek fogja fel,avagy edzésre használja ki.
Namiék elmentek az ellenség területére fürdőzni?És akkor mivan? Lényegében egész Wano ország az ellenség területe,akkor most menjenek és húzzák le magukat a WC-n,vagy most mit vársz így hirtelen?Talán az jobb lenne,ha ülnének egymás mellett és néznék a pókot a sarokba,mint valami múmiák?
Esetleg említsem meg Kid incidest? Ugyanazt tette, mint Luffy,de büntetésként Shanks levágta az egyik kezét.
Megjegyezném,hogy Luffy igazából nem akart volna MÉG Yonkouval harcolni (persze kétségkívül egyszer megtörtént volna),hanem Law tervezte el az egész Kaidou incidenst is.Aztán Zoun változtak a dolgok,mivel megtudtuk,hogy hol van Kaidou bázisa,mi a helyzet a bázisával,kivel szövetkezett stb...Luffyék segítségül kaptak még 2 szövetséges erőt,a Minkeket és Kinemonékat.Kid-től megtudtuk,hogy Shanks előtt megpróbálta BM-t zavargatni,de ez nem teljesmértékben sikerült,csak annyi,hogy megsebezte az egyik édességparancsnokát,annak érdekében,hogy megszerezze amit akart.Aztán meg pofára eset,valszeg legyőzték őket is.Utána meg tőle hallottuk,hogy megakarja támadni Shankséket.Ami meg is történt és levágta a kezét.Azt is elmondanám,hogy Luffyék egyedül Kaidout akarták elsöpörni az útból,nem pedig Big Mom-t.Big Mom incidens csak úgy közbe jött,és akkor sem azt tervezték már el előre,hogy "pusztítsuk el a Yonkout",hanem megmentsék Sanjit.Az már egy másik dolog,hogy Bege megakarta ölni a Mamát és Luffy szövetkezett velük.Kidről annyit tudunk,hogy elvesztette a karját a Vöröshajú kalózok ellen,akkor miért hasonlítod egy olyan csatához,amiről tudunk már mindent,míg a másikról semmit?Hihetetlen...
Mizu a minkekkel? Aki szintén 1 kéz vagy lábat vesztetek .
Most komolyan azért gondolod sablonosnak,mert nekik is veszlett már el végtaguk?
Jól van,akkor a Narutoban sablonos a 9 jinchuriki halála,mert mindegyikőjüket ugyanazzal a módszerrel próbálták megölni (gondolok itt a bijuuk kiszívására),vagy sablonos a Bleachben,hogy a halott szellemeket szintén ugyanúgy szokták elküldeni Soul Citybe.Oké?Akkor ezek itt mind sablonok,rendben? De boccsás meg,ha nem erre gondoltál.Mondjuk nem lepődök meg magamon,mert tényleg tolmácsolni kellene a te hszedet.
Szerkesztette: Rikiya - 2019.03.24. 16:39
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
dungeonlord írta:
Kaido elsősorban nem megölni akarja, hanem, hogy őt szolgálja. Queen is megerősítette ezt, amikor felajánlotta Luffynak, hogy bármikor amikor úgy gondolja, hogy nekik dolgozik, szabadon engedik.
Én inkább beállnék a Diesney sorba, Zoro harca nekem bejött.
Én meg úgymond akkor, mikor Crocodile másodjára nem ölte meg Luffyt.
Annyira állat az a fazon, olyan erővel rendelkezik basszus. És mégis mikor másadjára is teljesen fölé kerekedett, akkor is inkább beveti egy futóhomokba és meg sem várja a végét...-.-" A másik pedig, mikor Luffy eszméletlen és mindenki sír, hogy ő az utolsó remény Doffy ellen, miközben a fazon is ki van fáradva és egy csomó bika karakter van még talpon, egy admirálissal együtt...
Ez a kettő emlékezetesen belém ivódott.
Ám ezekkel együtt is imádom a mangát és csípem mind a Crocodile vs Luffy és Dofflamingo vs Luffy harcot. Meg hogy sablonos? Hát igen, viszont a mi mindannyiunk élete is elég sablonos, lefekszünk-felkelünk, lefekszünk-felkeleünk..., ez ám a sablonosság!!! Ámbár, ha valaki ennél a sblonosságnál jobbat ki tud találni, akkor súgja meg.
A lányok elmennek fürdőzni...
Hát ez az egyik legonepiecesebb dolog! : DD Még Skypian Robin is megkérdezi a fiuktól, hogy okos dolog-e este tüzet rakni az ellenség területén? Ezzel magukra vonhatják mások figyelmét. Erre meg Usopp és Luffy kb. kinevetik, hogy nem ért ő semmit... Az esti táborozáshoz elengedhetetlen a tábortűz! Imádom azt a jelenetet!
Ettől függetlenül úgy látszik voltak néhányaknál olyan elvárások a Yonkoukhoz, hogy ha hozzájuk eljutunk, akkor a manga sokkal komolyabban fogja venni önmagát. Annyira komolyan, hogy az ilyen jópofiságok megengedhetetlenek. Mert igaz, az ellenség területén szórakozni, ha picit lealisztikusabban veszzük, az nagy kockázattal jár.
Pl. a Hunter x Hunterben mikor a szemüveges felderíteni ment, meg még valamit csinálni a hangyakirály területére. Már az, hogy a területükön érezte az ellenség jelenlétét annyira megrázta lelkileg, hogy megőszült és később a haja is kihullott.
Na de ez a One Piece manga, ami mindig is ilyen volt. Meg Tottlandon én megkaptam a kellő komolyságot és hátborzongató hangulatot a mangához mérten.
A legenda Ryumáról okés, hogy utalás Oda régebbi mangájára is egyben, de azért kíváncsi vagyok lesz e ennek nagyobb jelentősége. Vagyis most is adott egy sárkány, Wano fölött. Ha már Wano törtnelmét nézzük, nem úgy illene, hogy egy szamuráj győzze le, vagy inkább egy kardforgató? Oké itt most csakis Zorora gondolok, és nonszensznek tűnik, de akkor is én jobban élvezném, ha valahogy erre felé terelné Oda a szálakat. Be is lett dobva Zoro csataikiáltására az, hogy kuri dialektus féle. Pici tulzással végülis Sanji állította meg Tottlandon az egyik Yonkou tombolását, igaz kreatívan. xD Lehetne akkor itt is az, hogy Kaidou megsebesítéséhez Zoronak is legyen valamennyi köze hozzá.
Hogy hogyan, hát azt találja ki Oda, de akárhogyan is Zoro a világ első számú kardforgatója akar lenni. Amaz aki ezt a titulust jelenleg viseli, az pedig az egyik Yonkouval rivarizált. Valahogyan Zoro is el kell érje azt az erő szintet, de látva a két monszter erejét, még korainak érzem ebben az arcban. Ahogy Luffynál is.
A fejezethez: Zoro epic módon feltalálta magád a hasába szúródott kaszával..
Nem a hasába lett beszúrva. De ja egyetértek.
Szerkesztette: spero - 2019.03.24. 20:51
Ok, ha lesz időm megírom azt a regényt, amivel a legbutább ember is megérti a problémámat.
Mielőtt újabb Naruto féle baromságot olvasok és Shouen féle marhaságot, mert sok Shounen olvastam, ahol pl főszereplő meghalt vagy a legjobb barátja.
Kristof a pihit már Germa is ajánlotta, csak mint mondtam, szeretem ezt az átkozott mangát^^
Ha Fairy tail is kitartottam, akkor One piecenál is .
Ott is szidtam,de mégis szeretem.
Majd az egyébnél leírom. Térjük vissza az aktuális fejezethez .
Ok, ha lesz időm megírom azt a regényt, amivel a legbutább ember is megérti a problémámat.
Már legutóbb is akartam írni, de tudtam, hogy lesz folytatás, úgyhogy most írom le: még egy burkolt sértegetés a fórumozótársaidra, és lesz 1 teljes hónapod átgondolni és megfogalmazni azt a regényt.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Milyen sértés? Vicces, mert leírtam a személyes véleményemet, miközben rám támadnak azért, mert nekem nem tetszenek a dolgok,továbbá 3x próbáltam lezárni .
Azért Tapion-sama, ha már sértés, akkor ne felejtsük el azt az személyes agy izét, amit régen írtál .
Maradjunk annyiban, nekem nem tetszik, nektek tetszik .Ennyi.
Senki nem támadott téged,te jösz állandóan fröcsögni a problémáiddal,amiknek általában semmi értelme nincsen.Ráadásul,ha valamit nem szeretsz,akkor miért nézed?Nem díszből mondják neked azt,hogy tarts szünetet.Másrészt pedig,ha valamit folyamatosan kritizálsz,akkor azt nem szeretheted.Én sem láttam olyan embert,aki nem szeret egy ételt,de azért magába fogja szugerálni.
A Narutos-Borutos dologgal is te jösz állandóan.Te szerinted kreatívabb a Boruto,amit még Oda is tanulmányozhatna stb...
Meg azért érdekes,hogy szakadatlanul jösz a kritikáiddal,de mikor sorozatban jönnek a megcáfoló hozzászólások,akkor egyből lezárod a témát.Hihetetlen...
- Szerinted mikor hal meg egy ember?
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
dungeonlord: Arra gondoltak, hogy jobban válogasd meg a szavaidat. Összeszedtem pár példát amit te írtál ha már nem láttod mi számít sértésnek.
"Bírom ezt az elképzelést dumát, amikor fingotok sincs, hogy miről írtam"
"Nem akarok belemenni részletekben, de Disney fejjel gondolkodtok, addig nem értitek a célzást."
"Így már 2 okos fórumos van"
"amivel a legbutább ember is megérti"
Ezek a mondatok mind azt jelentik, hogy a fórumozó társaid hülyék és csak te vagy képes megérteni a dolgokat. Szóval azokat a megjegyzéseket amik a fórumozó társaidra irányulnak hanyagold és csak a fejezetre koncentrálj de ott is kicsit próbálj meg objektívebb lenni és belelátni Oda miért döntött igy.
És, hogy ne legyen OFF teljesen Szerintem amiről nem nagyon esett szó nagyon menő Luffy a borítón a katanával. Talán még itt Wanon ő meg Zorro fog együtt alkotni valamit.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Maximálisan csak egyet tudok érteni.
Lehet szeretni véleményezni,meg utálni is a mangát/animét ahogyan mindenki más teszi ezt a világon.
Legalább ez egy pozitív mozgatóerő, akár beismeri a többség akár nem a mester maradandót alkot a mai napig és nem tucat áru ami a rajongók kiszolgálásán alapszik .
Meg havonta 1x megjelenő és a szerző a netet bújva lesi a megjegyzéseket és aszerint igazítja a story-t és egyebek...
Lehetne ezt sorolni a végtelenségig. -.-
Fel lehetne hozni akár a történetvezetést, a karakter designt mert erre is vannak emberek akik rettentessen fújnak.
Szerintem a One Piece egyedülálló a maga nemében és minden hibájával együtt el kellene fogadni és becsülni Odát hogy a saját elképzeléseit valósítja meg és nem enged a tömeg befolyásolásának.