Na akkor az eheti fejezetről.
Linlinnről másnak is eszébe jut a boszi a Chihiro szellemországból? Engem őt idézi fel ez a frizurája. És úgy tűnik Tama és Big Mom között kezd kialakulni egy kis barátság. :D
Tama engem nem idegesít, roppant aranyos. Főleg mikor https://naruto-ku...iece/934/6 itt próbálja a mesterének beadni, hogy nem lesz baj mert erős és bátor kunoichiként fog viselkedni, erre meg a mestere leordítja a fejét, ő meg pityeregni kezd.xD Az milyen aranyosan van már megrajzolva, meg a következő panelen, mikor átadja a mini den den mushint. Egyébként meg ő erőltette a legjobban a tervet, hogy Big Mommal Udonba menjenek.
Szegény Chopper hogy be van már tojva. Ha tudná, hogy a kis füllentése végül igazság is, mennyire megkönnyebbülne.
Úgy tűnik anno Virágos Hyougorou is találkozhatott Rogerékkel. Lehet ő is mesélni fog majd bővebben Odenről.
Na akkor Wanon készítették a legjobb kardokat, a poneglypheket, valamilyen különleges érc található itt, aranyban dúsgazdag ország volt, ó és itt élt az a szamuráj akit a kardok istenének neveztek, aki egy sárkányt is legyőzött. Hát érdekességekben nincs hiány.^^'
Zoro meg tényleg picit könnyelműen vette a nagydarab ellen a harcot, de ez belefér, mert egyrészt erősebb nála, másrészt meg inkább infót akart tőle. Az ellenfele, meg mekkora egykőagyú már.xDD Mindenek előtt csak a párbaját látja, minden más háttérbe szorul. Habár fontos ez egy harcban, ahogy mondja is, de ebből is látszik, hogy Zoro mennyire fölötte áll, mind erőben, mert így is kivédte a támadását, meg emberileg is, mert nem hagyja figyelmén kívül a gyengék bántalmazását.
Én is úgy nézem, hogy a nő az Komurasaki. És itt van Toko az arcban a 3. fontosabb kis pondró Tama, és Momo. mellett. Tama fontos lehet a gyümi ereje miatt ugye, Momo pedig olyan képességgel rendelkezik ami Shirahoshi képességéhez hasonlít (lehet ugyan az). Mindkettő kulcsszerepekhez juthat majd, és itt van a nevető kislány. Habár már befolyással volt az eseményekre, kíváncsi vagyok történni fog e még valami érdekesség körülötte.
Kamazou erős lehet, ha Zoro is azt mondta rá, ahogy előttem is írták.
Dungeon Lord elvárása picit érthető Zoro felé, hisz még Punk Hazardon Kinemon megmuttatta, hogy mire képes egy wanoi szamuráj. Ő ugye a lángokat vágta szét ott. Színre lépett az "újdonság" faktor.
Ha jól emlékszem akkoriban itt a fórumon néhányan ötlegeltek olyanokat, hogy majd Zoro milyen pöpec új technikákat tanulhat majd itt Wanon. Így az elképzelések vagy vágyálmakhoz képest akikben ilyenek csillantak fel, valóban uncsi lehet ez. Megjegyzem én reménykedtem, hogy Zoro nem fog semmilyen csili-vili technikát megtanulni!xD Meg ugye izgalmasabbá is lehetne Zoro harcát tenni, úgy hogy két karddal ledönt egy erős ellenfelet, s egy másiknál akivel már nem bírja a két karddal, előveszi a 3.-at s győz, EPIC WIN! Meg blabla, abba is bele lehetne kötni, hogy sablonos, de igaz picit badassabb lenne, vagy nem tudom.
De ettől még ez a párbaj is szép volt (lehet még nincs vége), oké ez az én véleményem. Mikor Zoro először blokkolja Kamazou támadását, amit ugye a lányokra akar mérni, már akkor valahogy úgy van megrajzolva a feje akin az látszik, hogy erős támadást hárított. Bár oké ezt lehet csak én látom bele. Na akkor egy kézzel védett egy egy kezes támadást, utána meg kitért a nagydarab hátulról jövő támadásától. A következő menetben szintén kivédte az egy kezes támadást, viszont felúlről jött felé a másik csapás, ami elől kitért és hirtelen ellentámadást indított Kamazou nyakára, ami elől ő tért ki. Ez egy nagyon szép jelenet volt. Ezután jegyzi meg, hogy bizony erős az ellenfele, de még így sem maradt alul vele szemben a két kardstilúsával sem. Ezután meg káprázatosabbnál káprázatosabb harcot láthatunk Zoro, meg Kamazou között. Ez az utlsó előtti oldal előtti oldalán a középső panelen látható, a nagy "porfelhőben". Csak hát mivel Oda hús-vér emberből van és neki bizony vannak korlátai, meg legfőképp időkorlát, hogy befejezze a fjezetet, meg legfőképpen a mangát (mangában baromira érződik, hogy nagyon sokminden össze van sűrítve és még annyi minden lenne amire Oda kitérne, csak hát sürget az idő, hogy be kellene fejezni a mangát is valamikor...), így nem tudta ezeket a gyönőrű harcjeleneteket kidolgozni és megrajzolni. Ez az apróság az olvasóra van bízva, hogy használja a saját fantáziáját... De leginkább az animére, de sajnos ami pont a szívfájdalmam, az anime ebben nem segít... A főbb jeleneteket így is láthatjuk. Tehát Zoro szépen állja a sarat két karddal, de a másik fickó hátulról próbálja felnyársalni. Ez nem sikerül, de kizökkenti a ritmusából és emiatt! kap egy találatot az erősebb ellenfelétől. És most jön a Badass faktor, úgy megszorítja az izmait, hogy Kamazou nem képes kihúzni belőle a fegyverét. Így Zoro azt megszerzi és azzal együtt csap le rá. Zoro a szorult helyzetéből pillanatok alatt előnyt kovácsolt és jóval nagyobb előnybe kerül, hála a saját stílusának. Ez szerintem szép. Igen, sablonos, de nekem így is elnyeri a tetszésemet. Persze a következő fejezetben kiderülhet, hogy ez még nem elég a győzelemhez, de így-vagy úgy eddig ez igenis szép küzdelem, szerintem. Próbálom szűz szemmel nézni, ami majdhogynem lehetetlen.xDD De mégis azért látszik, hogy volt vele munka ezt kidolgozni annyira amennyire. Ha animében jól meganimálnák, amit nem hiszek, lehetne még igen jól megkoreografált harc.
Hosszúcska lett így a végére, de még annyit hozzátennék, hogy a kedvenc jelenetem Zorotól ebben az arcban itt található: az előző és ezen az oldalon: https://naruto-ku...iece/930/7 Számomra többet ér ebben a mangában az, hogy milyen a jellemük a karaktereknek és azt hogyan vizualizálja az író, mint hogy milyen harcot kapnak. S csak abból azaz a harcokból írjak le egy karaktert. Persze az is fontos számomra de az csak az egyik összetevője a karaktereknek.