Szerintem elég nevetséges lenne,ha ez lenne a kulcs Kaidou legyőzéséhez .Persze nem teljesen kizárt még ez sem.
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
One Piece manga
Kint az új fejezet:
https://jaiminisb...937/page/1
Ha nem lenne szánalmas a történet felvezetés, akkor korrekt fejezet lehetett volna .
Nem csak Sanji karaktere, de lassan Zoro karakterével is gondjaim vannak .
Most komolyan 3 kardforgatás kellett egy átlagos ellenfél legyőzéséhez? Uncsi!
Miközben Luffy a Gear 4 nélkül semmit se ér, addig Zoro 1 vagy 2 kardal szintén 0 .
Szívesebben megnéznék egy olyan harcot Zorotól, ahol 1 vagy 2 kardal új féle harcstílusokat mutatna vagy kihasználni a kardfajtákat .
Miközben a Borutonál elkezdtek újítani, addig One piece még mindig sablonos .Sablonos cselekmény ,sablonos harcok, sablonos párbeszédek,sablonos nő mentés majd barát stbstb.
Zoro legjobb kardforgató akar lenni, de mégse tud 1 vagy 2 karddal harcolni .
Tud ő, csak nem szeret. Meg azért nagy volt a mellénye is...
Nyilván megpróbálta a szamurájjal úgy elsimítani a dolgot hogy ne essen bántódása, ez a törvényenkívüli srác aki pedig jött vele szemben nem biztos hogy átlagos volt. Zoro nem szokott mindenkit megdicsérni.
Lebecsülte mindkettőt aztán amikor kapott egy komolyabb sebzést akkor elege lett és inkább gyors lerendezte.
Most persze majd gyógyulhat megint és stb..... Viszont ez a 'válj eggyé a karddal' még érdekes lehet később.
Zoro pont az,aki nem becsül le senkit.
Punk hazardnál lebaszta Luffy fejét, hogy ne poénkodjon az Újvilágon, és Zou pedig figyelmeztette a csapatot, hogy épp Kaidoval harcolnak.
Mit sajnálok Zoroból ?kreativitást.
https://naruto-ku...ece/909/17
Ha egy késsel képes volt erre, akkor elvárom ezt 1 karddal is .Esetleg említsem meg a Thriller Bark ?
Átlagos nálam nem gyengére utaltam, de azért ne mindenhol 3 kardal intézzen valakit .
Minden kardnak van valami erőssége , de ezt Oda azóta se használta ki.
Nem tudom miért problémázol ezen.. pontosan arról lett híres, hogy 3 karddal nyomja. Lehet azért nem "használta ki" eddig mert pont ebben az arc-ban óhajtja részletezni, kivitelezni a kardokat.
Elég sanszos lehet, hogy BM szétcsapja queen-t az O-shiruko miatt
Ne is mondd. Amikor láttam hogy pont azt eszi akkor már láttam a feliratot hogy "DEAD".
Amúgy meg dungeonlord szerintem értelmezheted ezt 2v1-nek is akár, és Zoro szimpatizált a szamurájjal.. Eszébe nem jutott hogy rátámad miközben mással harcol, de persze ezt azért érzékelhette volna. Csak hát az érzékelő Haki az inkább Sanji sajátossága. Egyet kell értsek viszont azzal hogy neki 3 kard nélkül is pusztítónak kellene lennie. Sőt, kard nélkül is ( No sword style - bár ezt csak filmben láttam ).
Talán ez a sebzés most helyre rázza, úgy is bika nagy állóképessége van, kétlem hogy ez az átdöfés nagyon visszafogná. A szamuráj majd meggyógyítja és szövetségese lesz szerintem.
OFF:
dungeonlord hadjad már a Borutot. Lehet az animét újításnak veszed mert sok benne a fillér ahol azt találnak ki amit akarnak, de olvasd el a legújabb mangafejezetet vagy akár az előzőt ahol láthatnád, hogy semmi kreativitás meg újítás nincs benne...
ON:
Nekem tetszett a fejezet Jó az nem túl szép, hogy Luffy edzésre használja fel az egészet, de az viszont bejön, hogy gondolkozik és próbálja elérni Rayleigh szintjét. Zorro pedig szerintem szamuráj kultúra szerint tiszteli az ellenfelét ezért mindent beleadva győzi le nem pedig félvállról.
Ugrás a fórumra: |