A vérdíjak önmagában még nem jelentik azt, hogy olyan erősek is. A kegyetlenség is benne lehet, és gondolom Kaido emberei nem mentek a szomszédba sosem egy kis kegyetlenkedésért (persze Big Moméi sem, de szerintem Kaidoék, eddig látottak alapján különösen, ráadásul kicsit másféle politikát is folytatnak, Kaidoék sokkal... reaktívabbnak tűnnek. Elég ha arra gondolunk, hogy Shankset is meg akarta rögtön állítani a háború előtt, hogy Doflamingo vereségére is reagáltak azonnal, és megpróbálták kimenteni, míg Big Momnak nem tudunk nagy konfrontációjáról senkivel.).
Persze ettől még lehet, hogy Kaido emberei erősebbek, mint Big Moméi, de azt pl. nem mondanám, hogy ennyivel, akkor nincs egyensúly, meg Katakuri nagyon fel lett hypeolva, és nemcsak a vérdíjával, úgyhogy kétlem, hogy utólag lealázná őt Oda olyannal, hogy akkor most sorban jönnek emberek, akik erősebbek nála.
Pl. (látatlanban beszélve, szóval simán tévedhetek persze) nem hiszem, hogy Queen olyan erős lenne, mint Katakuri, hiába nagyobb a vérdíja, nem is kicsivel. (Egyébként én nagyon úgy látom, hogy Luffy megverné mostmár Queent, nem is annyira szorosan, és lehet, hogy meg is fogja, látok rá esélyt, hogy Oda úgy vezeti majd a szálakat, hogy ők harcoljanak majd, akár nemsokára, még a börtönben. A mai fejezet eléggé rájátszott erre. Persze az lehet, hogy majd valami félbeszakítja őket.)
De azt már simán el tudom képzelni, hogy King már erősebb, úgyhogy az fennállhat, hogy Kaido főtisztjei erősebbek összességében (ha King>Katakuri>Queen>Smoothie>Jack>Cracker, értitek gondolom.)
Amúgy ejjj, de jó fejezet volt ez szerintem Rengeteg érdekes történéssel, meg szórakoztató pillanattal, Nami nagyon-nagy volt, de Sanji is Zoro harcára kíváncsi vagyok, az ellenfele szövetséges lehet majd szerintem, Sanjiék is benne vannak, Luffyról ugye nem is beszélve. Chopperék Big Mommal meg gyanúsan eltűntek, ott is kell legyen majd valami.
https://jaiminisb...936/page/9
Ez a Luffy mosoly már egészen Rogeres
Szerk.: Bocsi, a komment felső részét csomószor szerkesztettem, kicsit össze-vissza, de remélem értitek, mire akartam kilyukadni xD
Szerkesztette: Jon - 2019.03.15. 14:25