Bepótoltam O-Toko megjelenésétől az aktuális részig a fejezeteket. Nagy élvezet volt ennyi részt egyhuzamba elolvasni és így ezúton is Kösznöm Szépen! Természetesen az azóta összegyűlt hozzászólásokat is elolvastam itt.
Én is azon a vélekedésen vagyok, hogy Komurasaki Momo húga és azért takarja el az arcát annál a dalnál, mert valamilyen bánat fogja el.
Páran jelezték, hogy picit unszimpatikus számukra. Gondolom azért, mert kicsalta azoktól a fószerektől a pénzt. Basszus, azok a fickók a családjukat is eladták csak mert a vágy tüzétől égve saját maguknak akarták megkaparintani azt a szépséget. xD Hát szerintem megérdemelték, aki tökfilkó az tanuljon a hibáin...
Komurasakihoz még annyit, hogy nem tudom eldönteni, hogy Kyoushiro valóban megölte-e vagy sem. Látszik, hogy lappang valamilyen titok kettőjük között. Kyoushiro magyarázata a Shogunnak valószínüleg nem az igazságot takarja, még ha ilyen igazis szamurájos jellemként lett is bemutatva.
Sanji eléggé ki lett tárgyalva itt. D Tetszettek a vélemények, habár én is féligmeddig a "siránkozó" csoportot erősítem, de elfogadom ami történt. Úgy látom ez a dolog többek között azt is szimbolizálja, hogy ha rossz is a kapcsolatod a családoddal, ne utáld őket és a tőlük kapott nem rossz szándékú ajándékot, ha olyan a helyzet akkor ne dacoskodj, hanem fogadd el. Kár, hogy a megvalósításán én is húzom a számat, na de mindegy. Reménykedem csak fog lenni olyan jelenet, amiben a ruha nélkül fog badass lenni, ahogy előttem írták. Viszont a belőle kihozott poénkodásokon jókat derültem.
Először én sem értettem mi történt a harcával, mi lett a vége!!??. De újra megnéztem és az utolsó támadása, amit magasan a levegőböl indított, és az utána lévő nyögések alapján magamban győztesnek nyílvánítottam ki. Ha nem így van a manga majd megcáfol.
Nagyon örülök, hogy Big Momék partraszállási kísérlete kudarcot vallott. Ezzel legalább illusztrálva lett valamennyire az, hogy bizony Wano a terepviszonyaiból adódó előnyei miatt nehezen megtámadható terület még egy Yonkonak is..., ha védik.
Tama milyen kis cuki volt, mikor a mestere leordította a fejét.xD Chopper és Big Mom két kis jelenete meg már haláliDD Igazából ez elég groteszk is meg félelmetes is, mert na, Mamáról van szó és ő tényleg megenné ha úgy adódna.xD
A groteszkre vissza térve... hát Ebisu városra tényleg találó. Habár valóban nevetgéltem mikor ott tartottam, de azért jobban bele is gondoltam, és tényleg szőrnyű meg groteszk. Eszembe is jutott az a panel korábbról, mikor egy anya készül a csecsemőét leszúrni, mert nincs étel amit adhatna neki... azért az se semmi.
Nem láttam, hogy valaki megjegyezte volta, esetleg régebben már leírta valaki, de azok az épületek a rabokbányájában úgy néznek ki mit az irodaházak. Szép kis utalás lenne ez Odától.