szerintem azért elég király lenne ha visszamenne luffynak segíteni, és egyedül lenyomná queent
One Piece manga
Kidből én nem nézem ki,hogy pont Luffy végett megy vissza,ráadásul még segíteni is neki.Amúgy meg még bármi lehet,nem is biztos,hogy harcolni fog vele Queen.
Szerintem még a gyümijét sem képes használni jelenleg,ha még a hakit is elfelejtette.Bár így nem tudom,hogy sok hasznuk lesz-e belőle.Bár gyümi és haki nélkül is egy pusztító gép,tehát mind1.
Mondjuk én azért Queent nem becsülném le ennyire. King ellen sem tudtak mit csinálni a BM kalózok, és egy képesség és Haki nélküli Mama nem hinném hogy könnyedén legyőzné Queent. Én azt mondom ha Mama tényleg nem tudja használni de a gyümi erejét, se a Hakiját akkor Queen az erősebb.
Paidion írta:
Szerintem Mammer mindenféle képesség nélkül is megenné reggelire Queent. Konkrét és átvitt értelemben egyaránt, úgyis éhes.
Ami biztos, hogy Kaido parancsnokai keményebbek, mint Big Momé .
Roger halála után valamikor jött létre hármas hatalom.. Ez a kormány,Yonko és a Shichibukai.
Mint tudjuk, a Yonkok birodalmát ritkán támadják meg .
Yonkok se akarnak egymással összecsapni és tengerészet se akar lépni, mert kellenek a világbékéhez.
Manga 1 fejezet óta csak a szupernovák mentek nekik a Yonkoknak. Ezt később Brulee és Katakuri erősítette meg .
Amit Totland arcnál tapasztaltam, hogy 3 hatalom létrehozása óta Big Mom gyerekei se harcoltak nagyon .
Miközben Big Mom csapata bulizott és békében éltek, addig Kaido csapata tovább harcoltak és foglaltak.(Wano,Zou stb)
Ami biztos, hogy Big Mom gyerekei elvannak puhulva ,de Kaido csapata nem .Sőt, Kaido majdnem neki ment Wbnek Marinefordnál .
starwarsfan írta:
A 160. és 580. fejezet közötti fejezeteket tervezitek lefordítani?
Dungeon ezeket csak te gondolod de nem tények. Azok mellett Zout nem foglalták el, pláne nem erőből, ha nincs Caesar gáza azt bebukják. Ennek ellenére szerintem is tank lesz Kaido minden fontosabb embere.
De azt azért nem mondanám hogy erősebbek a Édesség parancsnokoknál. Az ő képességeik inkább kreatívak és sokrétűek, míg Kaido csapatában a nyers erőn és az állóképességen van a hangsúly. Ha valahogy patthelyzetre kitudják hozni ahogy Jack esetében láttuk, onnantól eléggé tehetetlenek. Persze nagy részükből még nem láttunk semmit szal ez is spekuláció, de nekem Jackből, Kaido és Page Oneból ez jött le.
Én értem azt,amit mondasz dungeon,de attól még nem láttuk őket még normálisan harcolni.Egyedül a Nekomanushi & Inuarashi vs Jack-ből láttunk pár részletet,de abból se mindet.Se King-ről,Se Queen-ről nem tudunk semmit(kivéve King gyümölcsét),de még Jack erejét sem láttuk teljesen.Tehát csak akkor jelentheted ki ezt biztosra,mikor mindegyiket láttuk komolyan harcolni egy hosszas csatában.
Ugrás a fórumra: |