Szerintem is levágja a fejeit viszont szerintem Orochi kepes vissza nő veszteni a fejeit (melyik mitológiai lény képes erre?) zóan gyümölcse miatt
Bocsánat aznaposan írtam
Szerkesztette: Lacika - 2019.02.07. 14:20
One Piece manga
Lacika írta:
Szerintem is levágja viszont szerintem a Orochi fejeit viszont szerintem vissza nőnek a fejei (melyik mitológiai lény képes erre?) zóna gyümölcse miatt
Hiei írta:
Jah és Orochi még mindig nem tudom eldönteni, hogy milyen kaliber, de sztem Momo ellenfele lesz vagy a Komurasakijé. Többet nem nézek ki belőle egyenlőre. Spandam kategóriának tűnik kb vagy annál egy fokkal erősebbnek talán.
Btw ez szerintetek Smile vagy rendes gyümölcs?
A kinézetét én is furcsálltam de én annak a számlájára írtam hogy hasonló stílusúak Wano ország állatai (pl.: a Komainu).
Illetve ha jól néztem teljesen átalakult a Shogun.
Az pedig 100% hogy nem Smiley. Ugyanis Smiley másképpen nézett ki és Punk Hazardon meghalt.
Lehetséges hogy külön személyiségük van. Legalábbis mindegyik arca és arckifejezése különbözik.
Egyébként régebben (mikor King és Queen megjelent) többen írták hogy mintha Zoro-nak és Sanji-nak lennének tervezve.
Nekem az jutott eszembe hogy King sokkal inkább mintha Marco ellen lenne tervezve.
Mindketten Yonkou 1. emberek. Mindkettő repülő Zoan használó. Mindkettő ereje kapcsolódik a tűzhöz.
Szerintem érdekes harc lenne és hát valószínű hogy a végső harcra befut azért Marco is.
Én őszintén megmondom,hogy jobban örülnék annak,ha Zoro harcolna King ellen és Sanji Queen ellen.Ha legyőzik,akkor már mindketten egy Yonko parancsnoki szinten lennének.Meg amúgy is,Kingnél egy kard volt mikor megjelent először,tehát valszeg kardforgató is lehet.Meglehet,hogy Marco segíteni fog Zoro-nak és úgy fogják Kinget legyőzni.Viszont Marconak önmagában elég kell,hogy legyen King ellen.(de kitudja...)
Szemi1992 írta:
Marco nem azt mondta hogy nem tart velük Wano-ra
Természetesen úgy gondoltam hogy Marco egyedül harcolna.
A kard problémáját meg lehet oldani szerintem.
Igen úgy van jelenleg hogy Marco nem jön hogy megvédhesse a falut Weeble-től (vagy Weevil) ha odamenne.
De ha Marco arról kapna hírt hogy Wano-ra tart vagy Wano-n legyőzte Luffy esetleg a Shichibukai feloszlatása után a kormány elkapta vagy valami hasonló akkor biztos megindulna.
Én személy szerint nem kételkedem abban hogy a Kaidou elleni végső harcra (pontosabban a harc közben) Marco meg fog érkezni.
A Zoro és Sanji 1v1 Yonkou parancsnok harcnak továbbra se örülnék a régebben kifejtett okokból.
De egy Marco vs King érdekes harc lehetne.
Ez a Kyoshiro puccsos ötlet egyáltalán nem rossz és alaptalan. Már a megjelenésekor láttuk, hogy mi a véleményre Orochiról, a mostani fejezetben is az jött le, hogy nagyon irritálta, amikor hozzászólt. Továbbá az emberei sem igazán tisztelik, ami szerintem annyira nem volt eddig jellemző, hogy valakit ennyire lenézzenek az emberei. Igazából az Oniwabanshu, ami kérdéses, meg ugye Kaido reakciója ehhez meg a kapcsolata a Shogunnal. Bár azért Kyoshiro biztos nem egy kis senki, ha csak így kiküldte Draket és PageOnet. Igen, és nekem az tűnt fel, hogy azért Kyoshiroval úgymond tisztelettel beszéltek az emberek. Mondjuk az tény, hogy Orochi biztos nem az a szánalmas gyenge alak lehet, mint Spandam, Buggy meg hasonló kaliberű egyének, de eddig még nem igazán hozott lázba. Egy dolog viszont biztos, én ezt sokkal szívesebben nézném, mint, hogy Drake elárulja Kaidot. Az kicsit sablonos lenne, főleg, hogy Drake nekem inkább a lojálisabb fajtának tűnik. Például egy Bege adta magát, meg majd most esetleg Hawkins meg Apoo, de Drake nekem másnak tűnik. Szóval én egyáltalán nem bánnám, ha valami érdekes csavar most be lenne hozva.
Marco meg jó kérdés, szerintem még nem jön, de ha Nekomamushi befut lehet okosabbak leszünk. Csak össze ne találkozzon útközben Mama gyerekivel..
Rikiya
Nem találtam így röviden tömören összefoglalom.
Timeskip után Sabaody-ról való indást követően Luffy rengeteget fejlődött hogy egy Yonkou első embere szintjén legyen (kb most van ott).
Ellenben Zoro szinte semmit. Két ellenfele volt és egyik se izzasztotta meg. Tehát ha Zoro most leverné King-et egyedül az azt jelenteni hogy már Timeskip után is Yonkou első emberének szintjén volt tehát jóval erősebb volt mint Luffy.
És ez Sanji-ra is vonatkozik ha RS nélkül leveri Queen-t vagy King-et.
Lehet Kyoshirou személyében kapjuk meg azt akit a Shogun-tól vártunk. Tehát Zoro ellenfelét.
Én is azt remélem hogy Drake hű marad.
Ugrás a fórumra: |