De oké hogy Sanji nem zeng ódákat az All Blue-ról, de akkor minek kell a sellőkről meg a láthatatlanságról. Sanji ugyan úgy hangoztatja csak az All Bluet leszarja míg a sellők és a láthatatlanság a király.
Namiék tényleg úgy van ahogy mondtátok, ő ezt magában rendezi le, de Sanji nem ilyen mert a 2 álmát nem egyszer már hangoztatta de az All Blue-ról meg semmi.
"Nem veszítek mert az az álmom hogy megtaláljam az All Blue"
Simán mondhatná csak nem ilyen kontextusban. Valahogy úgy hogy "Túl fogok jutni rajtad hogy eljussak az All Blue-hoz." vagy valami ilyesmi és nem hangozna hülyén.
Szerkesztette: Gerigo - 2019.02.02. 03:09
Hagyjuk már..."Túl fogok jutni rajtad, hogy eljussak az All Bluehoz"? DD Remélem ezt te sem gondolod komolyan...Ez röhejes lenne...Sanjinak több álma van. A legnagyobb az All Blue. Mi az, hogy a többit nem egyszer hangoztatta, de az All Bluerol semmi? A sellős dolgot és a láthatatlanságot is csak akkor hagoztatta, mikor épp aktuális volt..
Egyébként fejezethez annyit, hogy feltűnt, hogy szegény halott Absalomot mostanában elég sűrűn mutogatják. Viszont így, hogy Sanji megkapta a láthatatlanságot, már abban sem vagyok biztos, hogy a későbbiekben Zoro kapja majd Shiliewet ellenségként...Ez a Sanji-Shiliew láthatatlan duó elég érdekesen hangzana...
Képzeld komolyan gondolom, nem viccből írom le. H Sanjinak tényleg az All Blue a legnagyobb álma akkor miért lenne nevetséges? Gondolom akkor neked nevetséges Sanji legnagyobb álma. Ha Luffy mondaná ugyan ezt csak Raftel-el, akkor is kinevetnéd?
A sellős dolgot és a láthatatlanságot is csak akkor hagoztatta, mikor épp aktuális volt.
De akkor nagyon, és ismétlem: Nem is tudom hogy mikor említette meg Sanji hogy meg akarja találni az All-Bluet, mielőtt átkeltek volna a Red Line-on akkor hallottam utoljára mikor ugye fogadalmat tettek, azóta nem is mondta vagy csak én nem emlékszem rá lehet olyan jelentéktelen pillanatban megemlítette egy fél mondatban azt ennyi.
A részemről le is zárom ezt a Sanjis dolgot, nektek ez a véleményetek, én elfogadom és megértem és nem nevetem ki és nekem is megvan a saját véleményem erről.
Sanji-nak ilyen a karaktere irkálhatunk róla nap hosszat de ö ilyen egy viccelődő perverz de ha kel komoly és megbízható a valóságban is vannak olyanok akik egyszerre több álmot kergetnek de biztos vagyok hogy legbelül az All Blue az álma hogy a társainak a legjobb ételt készítse el
Sanjinak igaz menőn néz ki a ruhája, de még azért barátkoznom kell a gondolattal, hogy az alap testi erejét, és gyorsaságát felerősítő technológia fogja adni a fő erejét, mert kicsit olyan érzésem van, hogy ez nem a saját ereje. Hiába, ő volt az egyetlen, aki sem gyümölcsöt, sem fegyvert nem használt eddig, csak és kizárólag a testi erejét, és azt is korlátozottan, ugye a csak a lábait. A végtelenségig ezt nem lehet fokozni, és nagyon kellett neki már egy vérfrissítés. Luffy esetében is, ha nem lenne gyümölcse, nem lenne gear 2nd sem, nem hogy negyedik fokozat, és azon belül formái, neki a gyümölcse az, ami felerősíti az alap erejét és gyorsaságát. Zoronál ugye a kardhasználatra van kihegyezve az erejének a kiteljesedése, persze erős a kardjai nélkül is, mint ahogy Sanji is erős a ruha nélkül. Ott van Franky, akinek úgymond alap ereje nincs, vagyis nem tudok róla, az ő ereje abszolút a technológiából, és annak fejlesztéséből fakad, ellenben Sanjival, akinek alapjáraton emberfeletti ereje és gyorsasága van, és a technológia, amit most használ, az azt erősíti fel.
Az egyetlen pozitívum, hogy így Caesar valszeg tényleg Jinbet fogja megmenteni. És az egyetlen, aki badass volt az Pageone.
Sanji nem csak külsőre, de belsőre is túl sokat változott. Undorít úgy néz ki mint egy bohóc. Már a Germa átváltozás is komikus volt, de az ember betudta paródiának. Ezt látva egy főszereplőtől tiszta gáz érzésem volt. Apropó, hamár érzés rennyi erővel tényleg ehetett volna démongyümölcsöt is, mert ahogy vártam ezt nem érzem Sanji erejének. Olyan, mintha a gErma verné le Pageone-t. Remélem Zoro is neki áll kard helyett lándzsával harcolni, ami felgyújt vagy lefagyaszt mindent, amihez hozzá ér.
Én már jó ideje egyre kiábrándultabb vagyok a One Piecel kapcsolatban tényleg lehet kéne egy pár éves szünetet tartanom benne.
Nem hinném, hogy tartósan használni fogja ezt a ruhát, szerintem most is csak azért használja, hogy ne ismerjék fel, és valljuk be erre kiválóan alkalmas, a technologia miatt pedig a harcstúlusa alapján sem tudják azonosítani, így legyújhat néhány keményebb ellenfelet anélkül, hogy lebukna...
Ebben a formában csak Big Mom emberei okozhatnak gondot neki, hiszen ők ismerik a Germa 66-ot, de nekik most kissebb gondjuk is nagyobb ennél..
Sanji mindig is a lábaival harcolt, és saját adottságaival, biztos vagyok benne, hogy ezen Oda nem kiván változtatni.
Egyébként is ezzel nem fog legyőzni egy parancsnokot, ha így maradna, az olyan, mintha Oda elismerné, hogy sosem lesz olyan erős, mint a parancsnok, pedig simán megvan benne a képesség, hogy egy Rayleigh szintű szörnyeteg legyen.
Nekem elég egyértelműnek tűnt az után a mondat után, amit Sanji mondott. Miért akarná megváltoztatni a kinézetét Frankyval és Usoppal, ha nem akarná használni?
Egyetértek Hiei, egyértelmű hogy ezt fogja még használni, miért másért alakíttatná át Franky-vel és Usopp-al?
A másik meg hogy a fejezetből egy idézettel megcáfolom hogy csak Big Mom emberei ismernék fel, amikoris Law egyből felismeri plusz azt mondja hogy a North Bluen mindenki ismeri, szóval ez nem valami titkos dolog.
Viszont nem értem miért probléma hogy ezzel győz, világosan megvolt mondva hogy ez maximum erősít rajta, de ha ennyi elég lenne egy parancsnok legyőzéséhez akkor a Germa már meghódította volna a világot. Ezt egy alapból erős ember használhatja csak hatékonyan. Amit nyer vele: a köpeny pajzsként funkciónál, szóval plusz védelem. A sarkokban gyorsítás, szóval plusz sebesség. És a talpába be van szerelve valami amivel tud lebegni - eddig is tudott a Sky walk miatt. Plusz a láthatatlanság. Add rá Usoppra ezt a ruhát és ugyanúgy egy ütés lesz bárkinek.
Ez akkor se Sanji ereje. Hanem egy ruháé. Sanji nem képes láthatatlanná válni és nem a saját képességéből bírta ki az ütést Pageone ellen, hanem a ruha miatt.
Sanjni egy szánalmas nyomorék, aki két év alatt képtelen volt annyit fejlődni, hogy megállja a helyét vagy szerezzen valami alapot, amire építhet. Nem, kell neki egy ruha, ami ugye az eddigi erejétől független dolog. Felveszi és erősebb lesz. Nagyon menő jah várj szánalmas. Ez is bizonyítja, hogy mekkora sz*rkupac lett a time skip óta.
Ez számomra tipikusan az a helyzet, mikor jobb lett volna, ha meghal a karakter.
Tönkre tették azt, amiért szeretni lehetett és ami különlegessé tette. Remélem eltelik pár év és már a nőket is csapkodni fogja.
Hiei írta:
és nem a saját képességéből bírta ki az ütést Pageone ellen, hanem a ruha miatt.
Ez így hülyeség. Szerintem te sem gondolod komolyan, hogy csak azért bírta ki.
Sőt, nekem az jött le a fejezetből, hogy a láthatatlanságon kívül a ruha nem ad nagyon sok pluszt.
Mondjuk szerintem a láthatatlanság sem nagy upgrade, hakival így is érzékelhető.
Sanji egy szakács, szerintem teljesen rendben van ha felveszi azt a ruhát.
Ezt max dacból nem tenné, akkor meg gyerekes lenne.
Azon meg kár vitatkozni, hogy mi az álma mert az olyan mint a "one piece" vagy létezik vagy nem, míg sellők meg női fürdők vannak.
Viszont ha már így nézzük mind tudjuk mit tenne Luffy ha meglátná a világ legfinomabb húsát a one piece előtti utolsó kanyarban, hát elfelejtené a kincset és menne zabálni
Ezt csak azért hoztam fel , mert ugyan, az az álma hogy megtalálja a one piecet és kalózkirály legyen (bár szerintem a kettő nem feltétlen függ össze, de a történet szerint igen) de mindig is gyakorlatias személyiség volt, ez itt van előttem kell akarom, ha nem tudunk vissza menni majd megyünk még egy kört a one pieceért...
És ilyet mikor írtam, hogy nem ad semmi mást?
oky is leírta fentebb így nem ismételtem, de szerinted tényleg akkora upgrade a kicsit nagyobb sebesség, meg a kicsit nagyobb ellenállóképesség, a sky walk butított verziójával egyetemben?
Szerintem aki kiakad a ruha miatt az nagyon túl gondolja. A ruha igazából a láthatatlanságon túl csupán megkönnyíti Sanji-nek a harcot, és ezáltal hosszabb ideig bírja, mert kevesebb energiát kell használnia pl. a védekezéshez a köpeny miatt, vagy a lebegéshez a cipője miatt.
Nem tudom mi a sok hiszti Sajni miatt. Igen kapott a ruha miatt egy kis power up-ot, erre mindenki elkezdi szapulni, hogy nem a saját erejéből lett olyan erős mint a világ legerősebb emberei. Akik mellesleg majdnem mind démongyümőlcsőt használnak. Mert az nagyon a saját erejük nem igaz?
Amugy az mivel megtanulták használni és ki-ki továbfejleszteni. De kezdetben ők is kaptak egy alap erőt mint Sanji is a ruhával, de a további erőnövekedés ugyanúgy a saját érdemük. .
Szerintem túl lett tárgyalva a téma, mivel a Zoro fanok úgyis tovább akarják majd szidni, a Sanji fanok meg úgyis védeni fogják. Ez nem nagyon vezet sehova.