Szerintem amikor Roger végigverte az újvilágot, rövid idő alatt,ő is újonc volt.
Ne tartsd fontosnak hogy fontosnak tartsanak. Csak szeress, és fontos leszel.
One Piece manga
Az én véleményem a Katakuri és Luffy harcnál az az amit Rikiya és én is említettem egy korábbi hozzászólásomban:
A harcot pedig nem luffy nyerte meg,hanem Katakuri vesztette el.
Zoro újoncként, aki eddig újvilági kishalakat vert el a semmiből az egyik legerősebb parancsnok ellen 1vs1 .Aha.
zackary írta:
Szerintem amikor Roger végigverte az újvilágot, rövid idő alatt,ő is újonc volt.
Szerintem marha sokat számított ez a 2 év. Elötte konkrét az egész szalmakalapos csapat alig tudott legyőzni egy Pacifistát, 2 évvel később Luffy egy sima jet pistol-all kiüt eggyet. Ha edzés nélkül mentek volna az Új világba a Yonkok ellen tegyük azt Big Mom ellen, akkor ők is fenn akadtak volna Snack-en mint néhány supernova akik szintén edzés nélkül vágtak bele. Ott van például Kid esete aki elhitte magáról hogy legyőzhet egy Yonkot teszem azt Shanks-ot. Kid-nek óriási mázlija volt azzal hogy pont Shanks-ot támadta meg mert így csak egy karját kellet beáldozni, a többi Yonko bizonyára nem lett volna olyan kedves mint Shanks aki ennyiben hagyta a dolgot.
Tehát nagyon kellet ez a 2 év mert így már nem hogy nem akadnak fenn egy Yonko leggyengébb parancsnokán, hanem már Luffy le is győzött egy Yonko jobbkezet, és most Zoron és Sanjin a sor hogy kövessék Luffy példáját.
dungenlord
Hol hangzott el ez a kétszer utazta végig a világot dolog?
Mert nem rémlik. És a Crocus-sal való találkozásnál nem is találom.
Másik hogy a Zoro vs King-et (szerintem se szabadna Zoro-nak azon a szinten lennie hogy 1v1-et nyomjon ellene) nem hasonlítható a Luffy vs Cracker-hez.
Cracker képessége Paramecia és az egyik legrosszabb Luffy számára.
Nem feltétlen volt gondja Cracker szintjével csak a képessége nem feküdt neki.
Itt jegyezném meg hogy pl.: Pica gyümijével se tudna sokat kezdeni Luffy.
Sanji mondott Enies Lobby-n Usopp-nak valami olyasmit hogy amire nem vagy képes azt megteszem én és amire én nem vagyok képes azt megteszed te.
Erre jó példa volt Perona. Szintje meg se közelítette a szörnytró-ét de a képessége ellen tehetetlenek voltak.
Azonban Zoro-nak King ellen 1v1-ben (ha a timeskip után végig fenn állt hogy Luffy erősebb Zoro-nál) csak egy Luffy vs Katakuri stílusban lehet esély. Én pedig több ilyet nem akarok látni.
Más
Korábbi oldalakon olvastam hogy valaki azt írta: Queen és King között nincs nagy különbség olyan közel állnak egymáshoz mint Sanji és Zoro.
Vagy valami hasonlót.
Ezt miből is szűrte le az illető?
Nem tudjuk egyik erejét se.
Lehet King-et és Queen-t csak egy paraszthajszál választja el de az is lehet hogy King alapból is erősebb Queen-nél de King még ezenfelül Ébredésre is képes míg Queen nem.
Bármi lehet.
Hasonlóan Zoro és Sanji. Lehet Sanji hasonlóan erős mint Zoro, lehet közel sincs hozzá és csak a Raid Suit-al lesz olyan erős, lehet a RS-al túl is szárnyalja de az is lehet hogy még azzal se lesz közel hozzá.
Ezt csak akkor tudjuk majd meg ha kapnak méltó ellenfeleket.
Ez más lassan kinyerne téma
Megint más.
Zoro elég messze van (földrajzilag) hogy Drake-el harcolhasson míg Sanji One Page-el. Nem?
Illetve ha BM és legénysége bejut Wano-ra akkor Luffy-ék a szökésre szerintem ezt a zűrzavart fogják kihasználni.
De akár hogy is fog végződni a BM kalózok vs Hundred Beast kalózok az akit Luffy-ék majd levernek nem lesz már sérült és fáradt.
https://jaiminisb...
Khm........ Ennél sokkal többet nehéz hozzászólni, ezek aztán a fordulatok. GOda megint - mint ahogy mindig - meglepetést okozott.
Chopper és Big Mom.. :|
Na Sanjihoz most mit szóltok? (Egy elmélet is megdőlt, de hol van akkor CC?) Szerintem nagyon menő! Persze kis módosítás elférne de majd megoldják.
Az új fejezetről:
Sanji nagyon menő volt legalábbis a Raid Suit nekem nagyon bejött de most nekem elvesztette a hitelességét az álmával kapcsolatban. Annyiszor hallottuk már tőle hogy az az álma hogy bárcsak láthatatlan lenne meg hogy bárcsak eljutna a sellők birodalmába. Na és az All-Blue-val mi van? Nem is tudom hogy mikor említette meg Sanji hogy meg akarja találni az All-Bluet, mielőtt átkeltek volna a Red Line-on akkor hallottam utoljára mikor ugye fogadalmat tettek, azóta nem is mondta vagy csak én nem emlékszem rá lehet olyan jelentéktelen pillanatban megemlítette egy fél mondatban azt ennyi. Soha nem fektettek rá akkora hangsúlyt mint a Sellősnél meg most a láthatatlanságnál.
A Raid Suit nem csak hogy jól néz ki hanem nagyon is erős, nekem úgy tűnik mintha felerősítette volna Sanji alapfunkcióit és csökkenti a fájdalom érzetet. Page One-nak én nagyon örülök hogy így képes állni a sarat Sanjival, és nagyon bejön a Hybrid formája.
Orochi ninja squad-ja, hát nem is tudom nekem egy picit ilyen CP-9 beütése van elég érdekesek, sokat nem várok tőlük de okozzanak pozitív csalódást.
Na és ami a végén történt megmondom az őszintét, én csalódtam Big Mom-ban, én többet reméltem tőlük. Azt hittem hogy a csapata valahogy majd úgyis megoldja majd erre nem, lelökték őket a vízesésen és látszólag tényleg nem volt B-tervük, ennyi kész King túl OP, egyedül elintézte a Big Mom kalózokat. Vagy ha volt is tervük akkor olyan szerencsétlenek hogy még így is képesek voltak elhagyni a kapitányukat. Az meg hogy Big Mom amnéziás lett, nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek. Szegény Big Mom-ot nagyon egy szerencsétlen embernek akarja feltüntetni Oda. A saját csapata egy része elárulja (Bege), alvás közben gyakorlatilag tök simán ellopják mellőle a Ponegliph másolatát, a betegsége miatt megbolondul, Nami még Zeuszt is elveszi tőle, sikeresen elszöknek a szalmakalaposék a Ponegliph-el a zsebükben erre most meg ez, valahogy semmi nem akar összejönni a Mamának. Szerintem ő nem az a kalózfajta akinek van esze és minden a tervei szerint alakul, tudja hogy mit csinál stb. Ő ebből a szempontból jobban hasonlít Luffyra aki ugye mindig mindent bármiféle terv nélkül csinál és majd lesz valahogy, csak neki valahogy mindig össze is jön.
Röviden Big Mom nagy csalódás ebben a fejezetben.
Hogy ne láttunk volna a ruhában semmi pluszt? Gyakorlatilag láthatatlanná teszi a használóját, ez több mint plusz. Jobb, mint egy hasonló tulajdonságot adó gyümölcs, mert még az erőt is megtolja. Tud lebegni és gyorsabban mozogni és véd is.
Big Mom és csapata pedig hatalmas hátrányból indult felfelé a vízesésen felfelé, pláne King ellen aki repült, így amikor épp felértek és a levegőben voltak, könnyű célponttá váltak. Persze felkészülhettek volna erre. De egyértelműen minden afelé mutat, hogy Big Mom szimplán vereség nélkül is akár elveszti majd a Yonko címet, Kaidot elverik így vagy úgy. És végjátékra marad Shanks, Blackbeard és a világkormány. Természetesen Luffyval karöltve.
Az egyetlen pozitívum, hogy így Caesar valszeg tényleg Jinbet fogja megmenteni. És az egyetlen, aki badass volt az Pageone.
Sanji nem csak külsőre, de belsőre is túl sokat változott. Undorít úgy néz ki mint egy bohóc. Már a Germa átváltozás is komikus volt, de az ember betudta paródiának. Ezt látva egy főszereplőtől tiszta gáz érzésem volt. Apropó, hamár érzés rennyi erővel tényleg ehetett volna démongyümölcsöt is, mert ahogy vártam ezt nem érzem Sanji erejének. Olyan, mintha a gErma verné le Pageone-t. Remélem Zoro is neki áll kard helyett lándzsával harcolni, ami felgyújt vagy lefagyaszt mindent, amihez hozzá ér.
Én már jó ideje egyre kiábrándultabb vagyok a One Piecel kapcsolatban tényleg lehet kéne egy pár éves szünetet tartanom benne.
Sanjiról:
na igen így azért nehezebb felismerni, bár ha a szemöldökére néznek... ettől függetlenül a ruha tényleg sokkal jobb lett mint amit vártam. Szerintem is jobb mint egy "sima" gyümi, mert nem kalapács a vízben, erőnövelő, gyorsaságát is megnöveli, pluszban láthatatlanná tud válni és bizonyos mértékig a sebzést is elnyeli.
Law kommentárja amúgy viccesre sikeredett, ahogy tulajdonképpen mindenről tudott kívülről.
Hoppá Robin lelepleződött? ez a tervnek nem tenne jót, de nem tudom mit várjak ezektől a ninjáktól. eddig csak párat ismerünk és hát ők sem az erejükről híresek.
BM csalódás lenne? King túl OP lenne? szerintem erről szó nincs.
- King csak arrébb pöckölt egy hajót. ennyi. Zoro kettévágta volna és hasonló a végeredmény.
- BM és alapból a Yonkok megszokták hogy ők a legerősebbek és bárkivel is akadt dolguk könnyedén elintézték. és igen láthattuk hogy BM nem az eszéért Yonko, hanem az ereje miatt ami a gyerekes szeszélyei miatt még nagyobb gond.
Engem meglepett ez az amnézia, egy fél percig csak lestem GOda is real!!
---
ja igen CCről totál megfeledkeztem.. szerencsére nem ebben a dobozban volt, nem is hiányzik. nehogy már húzza itt az időt miközben ilyen izgalmasan alakul minden
Sanji azok után hogy a gyerekkori álma teljesül vele tuti hogy fogja hordani. Max átalakítja Franky.
A hajának megváltozását nem értem. Tisztára mint Ichiji. Illetve azt se vágom hogy neki miért van maszkja.
Page hybrid alakja viszont tetszik. Főleg hogy neki Drake-el ellentétben a farka is megmarad.
Gerigo
Igen elvileg a RS erősíti a fizikai képességeket és védelmet is ad. Az viszont elgondolkodtatott hogy P1 ütése elsöpörte Sanji rúgását. De biztos csak túl keveset adott bele Sanji vagy még nem tudja 100%-on használni a rucit.
Azért King ettől nem lesz túl op. Bárki aki képes arrébb fejelni egy hajót meg tudta volna tenni ha van repülőképessége.
BM vajon a fuldoklás és az oxigénhiány miatt lett amnéziás? Mert sejtem a feje beverésével ez nem történhet meg. De hogy Napoleon sincs képben?
Pudding majd kigyógyítja de nem tudom hogy elhozták-e, de ha Flampe jött akkor talán Pudding se maradt otthon.
Azt hogy King OP csak iróníkusan írtam arra utalva hogy a BM kalózok egyszerűen tehetetlenek voltak vele szemben pedig látták hogy jön, és senki sem csinált/tudott csinálni semmit. Én speciál Perosperora számítottam hogy majd valahogy képes lesz a hajót megmenteni hogy a vizet cukorrá alakítja vagy valami hasonlót alkot mint mikor Big Momot utaztatta a szökőáron.
Ráadásul most el tudom képzelni hogy Chopperék simán hülyére veszik Big Mom-ot és kiszabadítatják (nem tudom hogy létezik-e ilyen szó xD) vele Luffyt a börtönből.
Ugrás a fórumra: |