Nem ismerjük Dragon haderejét szóval én még ezt nem jelenteném ki.
One Piece manga
A világ egyik legveszélyesebb embereként tartják számon.A vérdíja még egy yonkoét is felülmúlja.Sabo visszaemlékezéséből pedig láthattuk,hogy rengetek kisgyermeket edzettek,akikből eddigre már képzett felnőtt harcosok lettek.
Nem valószínű,hogy pont Sabo lenne a legerősebb embere.Ott van rajta kívül vagy 5-6 parancsnok akiket a kilencszáz valamennyi fejezetben láthattunk is.Képesek voltak egészen behatolni a Világ tanácsra és még az admirálisokkal is képesek voltak harcolni.Tehát simán vetekszik (szerintem) egy yonko csapatával.
Sabo nem a két szép szeméért kapta meg a rangját.
Ő a Forradalmár sereg 2. embere. Tehát majdnem biztos hogy Dragon után ő a legerősebb.
Azt hogy a Forradalmárok vetekedhetnek-e egy Yonkou csapattal az elég nagy kérdőjel.
Dragon nagyon valószínű de a csapata kérdéses.
Annyit tudunk hogy 2 Admirálissal harcolt a 4 legerősebb Forradalmár.
Létszámban minden bizonnyal nagyobb a Forradalmár sereg de hogy a legerősebb emberek milyen viszonyban vannak azt nem tudom még eldönteni
Dragon kétség sem fér hozzá nagyon erős, de nem tudna legyőzni egy Yonkou-t, az sem biztos, hogy megközelíti az erejüket.
A vérdíja azért ( valószínűleg ) a legnagyobb, mert ő jelenti a legnagyobb fenyegetést a világkormány számára, tehát minnél hamarabb megkell őt ölni, és erre a legnagyobb motiváció a vérdíj nagysága.
Amúgy a Tengerészet a Világkormány-nak afféle ,,része", ahogy CPO is, egy húron pendülnek. Égi-Sárkányok / Világkormány / Tengerészet, ők egy egészet alkotnak.
Dragon kétség sem fér hozzá nagyon erős, de nem tudna legyőzni egy Yonkou-t, az sem biztos, hogy megközelíti az erejüket.
Tény hogy én is hiányosnak látom BM hadseregét, és több mint valószínű hogy otthon vannak védeni és regenerálódni. (vagy tényleg ott van mindenki BMmal ez még kérdéses)
Jó alkalom lenne a Tengerészetnek, hisz a szigetek védelme kisebb, ettől függetlenül esélytelen hogy betámadják. sokkal jobban fosnak ők egy Yonkotól mert amint rájön bosszút fog állni, és egy Yonko ellen semmit se képes tenni egy Admirális jelen tudásunk szerint.
Abban se vagyok biztos hogy Katakuri ellen nyerhetne. arról nem beszélve hogy oda el kell jutni és BMnek aztán van hajóhada is.
Ja igen és a tanács több napos, nem pár óra.
Az már jobban meglepett hogy King a tengerbe küldte BMéket. Oké - és ezen a szinten könnyen lehet ilyet írni - csak egy hajót bökött arrébb de azt elég hatékonyan. BM a tengerbe került. Ez azt jelenti hogy elveszti az erejét.
Szerintetek ennek következménye az lesz hogy az összes lelkecske is offos lesz? nyilván főleg Zeuszra gondolok (Nami szemszögéből nem mindegy, elég király powerup neki), de az összes többi kisebbre is.
Látom írjátok hogy nem tartotok kizártnak egy Kaido-BM szövit. na ez esélytelen szerintem. A yonko tagjai utálják egymást, és versenyeznek egymással. ha ezt könnyen összehoznák, akkor miért nem lépték meg az elmúlt 20 évben? Lehet hogy WB és Shanks összefogott, de ők azért sokkal közelebb álltak egy amolyan barátiasabb kapcsolathoz mint a mostani kettő.
áhh számomra ez elképzelhetetlen mert mindketten iszonyodnak egy ilyen megoldástól. Más indok: a nyílt vonalas hívásban is egymást cseszegetik hogy ki ölje meg Luffyt, és ha a másik beleavatkozik, akkor ő is mehet a túlvilágra.
Oldalakkal korábban említettem hogy a hírek gyors terjedése miatt elképzelhető hogy megjelenik a mugiwara flotta. végülis az elég epikus lenne, és Oda valami olyat ígért Wanora, ami mellett Marineford cicaharcnak tűnik. Szóval én reménykedek benne. bár későbbi arcokban is jöhetnének, most azért igencsak kéne a segítségük.
Azt kell mondjam nekem is kicsit fura hogy Sanji használni akarja a Raid Suitot.. de ahogy többen írtátok a karaktere nem fejlődik, és kell neki egy kis powerup.. nem hinném mondjuk hogy ettől kevésbé lesz felismerhető.
én se tudok dönteni hogy jó ha használja vagy sem de majd kiderül. A CC-s belépőn nagyot nevetnék, de nem is tudom. ő elég jól eltűnt így elképzelhető amúgy hogy ebben a dobozban van. De tényleg erre lenne szükségünk? nekem valahogy már több 10 fejezet őta fel se tűnt hogy nincs meg.
A háborúra visszatérve: Luffy most még tuti esélytelen egy Yonkoval szemben 1v1ben. igaz hogy a Kairoseki is közrejátszott a 1hitbe, de G4et nem érezte meg Kaido. Najó ez nem igaz mert kijózanodott. 1v1re a mostani állás szerint nem fogadnék.
Dragonról nem tudunk sok mindent főleg nem a harci erejéről így ebbe nem mennék bele.
bakod
A Lelkecskék elvesztése a tenger vagy a Kairoseki okán nem történne meg. Max akkor ha elveszíti BM az eszméletét vagy az életét.
Bár lehet ez olyan képesség ami akkor se oldódik fel.
A szöviről írottakkal egyet értek. Max akkor elképzelhető ha valami olyan hatolom fenyegeti őket akik ellen kénytelenek összeállni.
De ez nem Luffy-ék. Őket annyira nem ismernék el.
Rikiya
Ha nem abból van akkor Luffy naaagyon messze van még egy Yonkou-tól.
Az biztos, hogy még Luffy fog harcolni Kaido ellen ebben az arcban de, hogy ott mi lesz azt nem tudom.
Lehet csupán kivivja majd Kaido tiszteletét ha eljön valami powerup-al, de már az is eredmény lesz.
Jaeger írta:
Lehet csupán kivivja majd Kaido tiszteletét ha eljön valami powerup-al, de már az is eredmény lesz.
A Gyojin szigetes arc óta tudok mondani vagy 3 baráti harcot,ha egyáltalán nevezhető ezek "baráti" harcoknak.Normális és logikus harcok ellen csak baráti harcokat kapunk?Egyáltalán egy animét nézünk?
Doflamingo,Vergo,Ceaser,Pica,Sugar,Cracker és egyéb más karakterek ellen barátiasan harcoltak?Egyáltalán nem.Az,hogy becsúszik itt-ott egy drámai harc,amiben egy személy kénytelen megküzdeni a barátjával,még nem fog Fairy Tail-be átmenni.Sőt,a Fairy Tail megy One Piece-ba át,sőt a kezdetektől fogva egy nagy One Piece copy volt az egész,de ebbe most nem megyek bele.Ne általánosítsd össze-vissza az egész One Piece-t, és ne hasonlítsd már más animékhez,mert ennek is megvan a határa egy bizonyos idő után.
Egyébként én sem értek azzal egyett,hogy luffynak kikell érdemelnie majd Kaidou tiszteletét,legalábbis ez egyáltalán nem vallna Kaidoura.
(Ui.:Attól,hogy még valaki elismeri a másiknak az erejét vagy csak csupán tiszteli,még nem lesz az baráti harc.)
dungeonlord
Erre kaptál egy zöldöt mert mélyen egyetértek azzal amit írtál és már azt se tudom mióta ezt mondom (leszámítva a Fairy Tail hasonlatot).
Én egy Sabaody Trió vs Kaidou-t szeretnék
Csapások ellen meg 2v1-et pl.: Sanji és Nami vs Queen
Ami a Fairy Tail hasonlatot illeti ezt mire érted? Mert egyedül a Luffy vs Katakuri harcra igaz ez. Ott hangoztatta egyedül hogy a társaiért fog győzni és miattuk nem esik össze. Sehol máshol nem rémlik.
Ha tévedek javíts ki és írd meg hogy mikre gondolsz.
Rikiya
Nagyon megutáltatta velem a manga-kája a FT-t de hogy OP copy lenne? Ne már! Hagyjuk már ezt a mi minek a copy-ja főleg ha ennyire semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Abban viszont egyetértek hogy Kaidou-nak nem kell itt elismernie Luffy-t. Croco és Moria is úgy lett leverve hogy nem ismerte el Luffy-t.
AFR,ezt magyarázom.Nem kell állandóan ez az általánosítás és ezek az értelmetlen össze hasonlítások.Én is egyettértek a csapatharcokban,de abban már egyáltalán nem,hogy normális harcok helyett is barátias jellegű harcokat kapunk "mindig" és az főleg felidegesített,hogy pont a Fairy Tail-t hasonlítja össze az OP-val.(Egy animét sem kellene mindig hasonlítgatni).
Ugrás a fórumra: |