A legnagyobb probléma a fejezettel, hogy jövő héten már megint szünet :/
Amúgy meg most,hogy Big Mom megérkezett durva dolgok lesznek itt
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
Ennyit arról hogy Big Mom megérkezik
http://www.manga9...Peice/930/
Ezt komolyan nem hiszem el... Így is elásta már Sanji karakterét Oda az időugrás óta, WCI arcal pedig még mélyebbre taposta, amikor hypeolnia kellett volna, most megint azt próbálja, de csak mélyebbre süllyeszti... már ez a tény, hogy ilyen hamar használnia kell a ruhát, a külföldi oldalon is kiakadtak rendesen, lassan én is feladom a karaktert.
Sanji írta:
Ezt komolyan nem hiszem el... Így is elásta már Sanji karakterét Oda az időugrás óta, WCI arcal pedig még mélyebbre taposta, amikor hypeolnia kellett volna, most megint azt próbálja, de csak mélyebbre süllyeszti... már ez a tény, hogy ilyen hamar használnia kell a ruhát, a külföldi oldalon is kiakadtak rendesen, lassan én is feladom a karaktert.
Nemigen szokásom dislikeolni, vagy likeolni, egyszer kétszer előfordul, de eleve nagyon ritkán nyilvánulok meg, a vitátokból pedig kimaradtam, szóval ez nem nyert. Ha dislikeoltam is egy kommentedet valamikor, üsse kavics, de nem védtem semmit, Sanji karakterét illetően tisztában voltam vele, hogy épül lefele elég szépen.
Nem tudom,hogy félévvel ezelőtt miért vitáztatok,de most kivételesen egyettértek nagyjából majdnem mindenben Dungeon-al.
Nekem sem tetszik,hogy Sanji használná azt a dobozt.Különösen azért,mert egyáltalán nem az ő stílusa és mert pont azt az erőt használni amelyeket azok az emberek használják akikkel elvágtat véglegesen a kapcsolatodat,na ez teszi igazából szánalmassá.
Azt is megértem Dungeon felől,hogy miért nem tartja "igazi" Yonkonak BM-t.Totlanden még jó is volt,mert nem volt annyira megalázva a karaktere,sőt szerintem sehogy sem volt,de ez a fejezet nagyon leégette őt.Azért ne már skacok,de ha tényleg az a helyzet,hogy King letaszította a tengerbe,na akkor tényleg beszélhetünk arról,hogy milyen Yonko az ilyen.
Big Mom még most is nagy ász.A Tengerészeten kijelentették,hogy ha ők ketten visszatérnének Kaidou-val (gondolom mint szövetségesek),akkor elképzelhetetlen incidens fog bekövetkezni,"minden képzeletüket felülmúlná".Tehát még sokat fog mutatni BM az erejéből,de van néhány fejezet amiben különösen legyengítik őt,pedig a hakija is elképesztő és a gyümölcs képessége is nagyon jó.
Viszont senki nem mondhatja azt,hogy ez az Arc-nak nincs értelme,mert nagyon is sok értelme van,sőt már túl sok.Ez az arc hihetetlenül epic lesz,badass és kreatív emberek,maga Wano ország is nagyon szépen van lerajzolva a történet is hihetetlenül kreatív és szépen megdolgozott eseményeket látok csak.Mindig lesz 1-2 dolog ami romboló lesz egy bizonyos szemszögből,de ezeket ne vegyük már fel olyan nagy dologként,mintha valami olyan történt volna ami egy egész történetszálat elrontana.Sanji karaktere lecsúszott,de ez még nem jelenti azt,hogy az arc nem lesz jó.
Én nem teljesen értem miért is vannak az emberek kiakadva erre, hogy esetlegesen már most használni fogja a ruhát Sanji. Elvégre egy yonko emberei ellen fognak küzdeni, persze az kérdéses hogy milyen ellenfele lesz konkrétan, de remélem értitek mire akarnék kilyukadni.
fream,én annak sem örülnék,hogy ha bármikor használná.Megvan a saját ereje.Maga kijelentette,hogy ő ilyen erőt nem fog vagy inkább nem akar használni,nincs rá szügséke és pont,hogy azt az erőt használja amit a "volt" családja...Ez eléggé lesúlytja a karakterét.
Persze ez tiszta sor, illetve én is hasonlóan gondolom. Viszont mikor először megláttuk, hogy hozzá került a ruha eléggé egyértelmű lett, hogy előbb vagy utóbb de használni fogja/kell majd. Úgy néz ki sajnos előbb mint sokan szerették volna. Lehet erős kifejezés, hogy egyértelmű lett de nem is lepődtem meg vagy akadtam ki emiatt.
Ugrás a fórumra: |