Semmi se utal arra hogy Sanji is lenn lett volna a Gödörben. Sőt Kiku pózairól az ellenkezőjére következtetek.
De talán tényleg nincs annyi alapja hogy máglyára küldhessem Sanji-t érte
One Piece manga
Meg mit tett volna, a lányokkal olyan magasra fut fel a levegőbe? Nehezebb is még veszélyesebb, biztos hogy őket is ninjasszony mentette meg.
Az előbb még a "csiga tempóra" volt panasz (pedig nagyon nem csiga, sőt!), most meg egy nemcsiga jelenetből (onnan kezdte Oda a jelenetet, hogy Sanji már kint van a lányokkal) teljesen téves dologra következtettek. Nektek sehogy se jó xD
Dungeon: nagyon örülök, hogy lekerült a top 10es listádról. Ez ugye azt is jelenti, hogy kevesebbet jössz fröcsögni és egetrengető butaságokat írni ebbe a témába?
Ebben mit nem értesz?
Ezt eddig is tudtuk. Nem igen értem mit nem értesz.
Brülée elmondta Nami-nak hogy Kid, Apoo és Hawkins is betört a területükre és az Édességparancsnokok valamelyike kidobta őket.
Bege is betört de ő behódolt.
Illetve Urouge legyőzte az egyik Édességparancsnokot Snack-et.
Ebbe semmi újdonság nem volt.
Ami új infó az az hogy Shanks bandájának is nekiugrott és ott vesztette el a karját.
Azt egy kicsit sajnálom, hogy nem lett név említve .Mert arra kíváncsi lettem volna, hogy Kidet melyik parancsnok küldte ki a szigetből. Remélem az animéből megtudjuk.
Résszemről az arc és manga még mindig vérzik, és max itt elvakult rajóngoknak tetszik, de a Kid story bejön. Ezek után remélni tudom, hogy Kid fogja legyőzni Shankst és nem BB. Felesleges tehát vitázni azon hogy Kid le van maradva Luffytól.
Lawtól sokat várok, de Kidtől még többet.
Résszemről az arc és manga még mindig vérzik, és max itt elvakult rajóngoknak tetszik, de a Kid story bejön. Ezek után remélni tudom, hogy Kid fogja legyőzni Shankst és nem BB. Felesleges tehát vitázni azon hogy Kid le van maradva Luffytól.
Pedig ráférne. Ha jól emlékszem, akkor az oldalon senki se szeretne egy Shanks vs BB sablon harcot.
Ezért is tetszett a Kid csavar a legújabb fejezetnél, mert nem csak Luffy, hanem Kid is 2 Yonkoval csapott össze .
Továbbá Shanks is tud brutális lenni, ami szintén nagyon dobott a karakterén .Visszatért az a Shanks, akit az első részben láttuk .
Tudjátok mi lenne a legváratlanabb One piece csavarja? Ha a kövi kalóz generáció 2 részre szakadna.
Yonkok cím végleg eltűnik, helyette 2 részre szakadna a kalóz világ .Az egyik oldal jó ,a másik oldal rossz.
Erre lenne jó Kid, aki Luffy ellentétje .
Persze, lehet, hogy elhamarkodott véleményem, de mégis kellene egy váratlan csavar a One piecenak .
Amúgy szerintem félre lett értelmezve, amit mondtam, vagy kicsit túl lett tolva. Igazából én ezt a belassulást nem szántam nagy negatívumnak. Csupán arról van szó, hogy év végén mindig úgy érzem, hogy belassul a sztori, ami ugye a szüneteknek köszönhető. Másrészt azért az eddigi fejezetek is eléggé felvezetők voltak, meg ugye a sok szálat is említettem, ami miatt nekem eléggé hiányérzetem van. Persze lehet, hogy csak én érzek így. Csak kicsit vicces volt ezt párhuzamba állítani olyan véleménnyel, aki már karakterek megszólalásai alapján temetné az arcot.
Én nem lennék ellene a Shanks vs Feketeszakállnak. Csak ugye ott valószínűleg nem látnánk a teljes harcot több okból is, és azt hiszem mondhatom azt, hogy ez senkinek sem lenne jó, hiszen kb mindenki kíváncsi Shanksék erejére. Amúgy meg más nagyon nem is tudná elintézni Shanksot szóval nem sok lehetőség marad.
Azért az túlzás, hogy az elvakultaknak tetszik még a manga. Az utóbbi 1-1,5 évben 2 dolog volt az, ami nagyon nem tetszett, meg még néhány kisebb dolog. Nem történt itt olyan dolog, ami miatt temetned kellene a mangát. Tényleg nem akarok ebbe n+1-edjére belemenni, mert csak ugyanazt tudom mondani.
Érdekességképp néhány hír a Jump Festaról:
2019-ben Wanoé és a Kozuki Oden sztorijáé lesz a főszerep, bár szerintem ez egyáltalán nem meglepő. Elméletileg a Reveriről is hallani fogunk még, bár ez is sejthető volt. Ez gondolom majd két felvonás közötti pisiszünetbe lesz majd belesűrítve gondolom.
Az új moziban valószínűleg még Jinbe nélkül fognak nyomulni a Szalmakalaposok, bár ez is valamilyen szinten érthető.
Illetve még január végén jön a One Piece Magazine következő száma remélhetőleg sok jó ki infóval.
Tudjátok mi lenne a legváratlanabb One piece csavarja? Ha a kövi kalóz generáció 2 részre szakadna.
Yonkok cím végleg eltűnik, helyette 2 részre szakadna a kalóz világ .Az egyik oldal jó ,a másik oldal rossz.
Erre lenne jó Kid, aki Luffy ellentétje .
Amúgy meg más nagyon nem is tudná elintézni Shanksot szóval nem sok lehetőség marad.
kristofkristof írta:
Amúgy szerintem félre lett értelmezve, amit mondtam, vagy kicsit túl lett tolva.
Ugrás a fórumra: |