Nagyok sok karakter erejét betudom saccolni, de Ace számomra egy örök rejtély marad.
Én még abban se vagyok biztos, hogy Sabo vagy Luffy felülmulta Ace.
Borzalmasan keveset tudunk az erejéről. Jinbei ellen döntetlen.BB harc is rejtély, ahol nem tudjuk, hogy milyen állapotban verte el Ace-t. Holtverseny mint Jinbeinél? VAgy alázta? Pass.
Sose láttuk kimaxolva az erejét .Haki pedig ?-es.Képessége szintén .
Az biztos,hogy akkor BB még megsem közelítette egy yonko erejét.Ace meg még is csak a 2.számú parancsnok volt marco után a vérdíja is már akkor több mint 500 millió volt neki,tehát nagyon erős lehetett.Láthattunk egy hosszabb részletet a BB vs Ace harcból és ott eléggé megviselte mindkét felett a harc,főleg Ace-t,nem BB-t,vagyis szerintem inkább Ace-nek volt nehezebb a másik ellen harcolni.Ettől függetlenül azért sokat kaphatott BB is.Hakiról nem tudunk semmit,de nem hiszem,hogy annyira erős lett volna.Szerintem luffy haki terén sokkal erősebb lehet mint ő,ha egyáltalán tudod használni mert még ez sem biztos.Meg azért ne mondjuk,hogy "rejtély" az ereje,mert azért sokat láttunk belőle és nem hiszem,hogy amit látunk és amire igazából képes olyan egetrázó különbség lenne a kettő között.Tehát én Luffyra voksolném a fejemet.
Egyesítve 2018.12.12 20:19:27: Luffy vs Garp
Na hát ez érdekes harc lenne.
Garp fénykorában simán lehetett Yonko szinten, tehát még így idősen is biztos nagyon erős.
Luffy-fanként én azt mondom, hogy nincs olyan forgatókönyv, ahol Luffy nyer. Garp olyan közepes erőbedobással elverné.
Igazából ahogy beszélünk ezekről az erőviszonyokról egyre biztosabban vagyok abban,hogy Luffynak 0,00% esélye sincs arra,hogy letudja majd győzni kaidout.Te azt mondod,hogy Garp közepes erőbedobással nyerne MOST,pedig még yonko szinten sincs.Én nem akarom hypolni kaidout,mert én sosem tartottam a legerősebb yonkonak.
Garp lazán van egy Yonko szinten. Nem csak történileg, de Oda is brutálisan visszafogja az erejét.
Wb és Garp egyenlőek voltak Rogerral . Ha figyelembe veszük Wb erejét, akkor minimum Wb szintjén kell lennie.
Sőt!Vegyük figyelembe azt is, hogy Wb ellentétben ő nem beteg, és ő nem állt le harcolni, mint Rayleigh .
Gyakorlatilag erősebb Wb, és Rayleighnél .
Ha Kaido 1 ütéssel elintézte Luffyt, akkor Garp szintén .Csak ő nem kairosekvel, hanem hakival .
Luffynak esélyt se adok Garp ellen .
Az egy dolog,hogy kapcsolatban álltak a kalózkirállyal,attól függetlenül sosem mondták,hogy kb.milyen erős lehetet akkor és azt sem,hogy WB-vel egy szinten lennének.
Garp biztosan erős lehet a hakija is durva és mégis csak a világ legveszélyesebb embere a fia,de attól még most biztosan nincs yonko szinten.Fénykorában lehet hogy az volt de most biztosan nincs.
Egyesítve 2018.12.15 21:37:36:
ViperZero,ha Garp még csak ereje telje nélkül is simán elverné luffyt főleg,hogy szerintem most Garp yonko szinten sincs,akkor Kaidou aki egy yonko biztosan nem lenne esélye luffynak ellene.
Igazából senkinek nem adok igazat.Garp Don Chinjao-t hakival alig tudta visszaverni,egyideig erőlködött aztán a végén sikerült és ez fiatal korábban történt.Tehát nem lehet azért annyira nagy szám a fegyverzet színéje.Ha meg már Garp yonko szinten van, akkor mivan a 3 admirálissal?Ők már a yonko felett vannak?Mert én úgy tudom,hogy minimum Aokijinek vagy Akainu-nak erőssebbnek kellene lennie az összes admirálisnál és ti azt mondjátok,hogy egy yonko legyőzésére 3 admirális lenne kb.elég mert bizonyos fórumokon ezt írtátok.Ha ez így van,akkor Garp aki szinten van olyan erős mint egy yonko simán képes lenne legyőzni Borsalinot,Akainut vagy Fujitorát egyszerre teljesen egyedül?(Aoikijit már ide nem
számítom)Tehát most akkor döntsétek el először,hogy mit akartok,mert ebből a szempontból nézve sem dungeonnak sem nekem sem senkinek nincs igaza.
Én azt mondom hogy kb 20-40 éve Garp valóban közel járhatott a Yonko szinthez azonban már kiöregedett, tompultak az érzékei stb. Jelenleg Admirális szinten mozog, de Akainu szerintem már erősebb nála. Marcot azért állította meg ilyen könnyen mert hirtelen beugrott elé, erre még Marco sem számított meg is lepődött.
Igen,én is így gondolom.Azért is mondtam,hogy nincs semmi értelme sem alapja annak,ha Garp yonko szinten lenne.Fénykorában lehet,hogy benyomott a yonkoknak egy párat,de legyőzni már nem biztos,hogy letudta,tehát csak megközelítette a yonko-t.Most öregen meg már duplán nem lehet olyan erős mint egy yonko,sőt ha figyelembe vesszük azt is,hogy Big Mom,Kaidou és Fehérbajusz is nagyon öreg,akkor biztos,hogy fénykorukban ők még ennél is erősebbek voltak sőt biztos vagyok ebben.Tehát ha a mostani idős yonkok ilyen szinten vannak, akkor fiatalon ha erősebbek voltak a mostani állapotuknál és Garp aki fiatal korában megközelített egy yonko-t,hogyan lehet olyan erős mint ők?Ezért mondom,hogy ennek nincs semmi értelme.
Wb és Garp egyenlőek voltak Rogerral . Ha figyelembe veszük Wb erejét, akkor minimum Wb szintjén kell lennie.
Sőt!Vegyük figyelembe azt is, hogy Wb ellentétben ő nem beteg, és ő nem állt le harcolni, mint Rayleigh .
Gyakorlatilag erősebb Wb, és Rayleighnél .
Na,ezt vegyük át újra:
1.Sosem volt olyan mondva,hogy Garp egyszinten lett volna WB-vel vagy Rogerrel.Kapcsolatban állt mindkettővel ha jól tudom főleg Rogerrel,de az hogy az ereje simán egy szinten lenne a kalózkirállyal,ennél hülyeségebbet nem hallottam.Nem írom le Garpot,de ez hülyeség és nincs már megint semmi alapja sem.Miért mondasz olyat kijelentő módban amiről tudod,hogy nem igaz?
2.WB biztosan megközelítette a szintjét,viszont még egy félhalott rogert sem tudott felülmúlni.Ebből is látszik,hogy Roger erősebb bármelyik yonkonál.Ő és a csapata egyedül semmilyen segítség nélkül legyőzött egy egész flottát,méghozzá aranyoroszlán shikijét.Tehát rohadt erős a kalózkirály és még WB egy eretelje nélküli rogert sem tudott felülmúlni.
3."Garp mivel nem állt harcban,ezért erősebb WB-nél és Rayleighnél".Na jó,ezt most komolyan gondoltad? Mert ha igen
akkor nagy baj van.Sok mindenki nem állt harcban mégsem fogjuk rá rögtön azt mondani,hogy azért mert giga mega erős volt...Istenem ilyen alapon a warlordok közül talán 2 ember csinált ott valamit a többi nem állt harcban,akkor már ők is simán vannak WB vagy rayleigh szintjén,sőt erősebbek is náluk?Gondolkozz már ember...
Dungeon,ne sértődj meg ezen,de néha olyanokat tudsz írni hogy csak na :c
WB biztosan megközelítette a szintjét,viszont még egy félhalott rogert sem tudott felülmúlni.
Ezt te miből gondolod hogy egyáltalán a Roger kalózkirálya válása után megpróbálta-e? WB sosem akart kalózkirály lenni csupán egy dologra vágyott, családra. Láttuk hogy mikor Roger kalózkirály volt akkor együtt iszogattak és WB kérdezgette Rogert a D.-ről, tehát olyan nagy ellentét sem lehetett közöttük.