Jah valszeg elírta Oda a kötetben majd javítva lesz gondolom.
One Piece manga
Először is bocs az offért, de talán lehet még én vagyok az utolsó Bleach rajongók egyike az oldalon szóval ne hozd fel ha lehet itt Sabaku negatív példaként mert vannak hibái a Bleachnek de pont nem az amit írtál.
Szerintem meg Moria még fog villantani valamit nem hiszem, hogy BB csak úgy simán és egyszerűen legyőzi/átállítja a saját oldalára. Főleg ha Buggyból indulunk ki ő is mindig valahogyan megúsza a dolgokat
Nekekm az is furcsa hogy Absalom meghalt. Elvégre ez a One Piece...
F.Dani már húzhatná a következő strigulát.
Na de tényleg, mostanában potyognak a karakterek meg az emberek, furcsa is egy 'kicsit'.
Peronát sajnálom egyébként hogy ha oda megy.. A végén még Zoro meg akarja menteni vagy valami..
Egyébként meg már minnél tovább menjünk annál több annak az esélye,hogy valaki meghal.Ezek már nem azok a részek ahol pitiáner kalózcsapatok ellen harcolnak,vagy esetleg annál valamivel erősebbekkel.Luffyék yonkokkal fognak harcolni,persze,hogy fognak meghalni,itt van rá pedro példája,bár ő feláldozta magát,de ha nem lett volna ott az a robbanószer akkor is megölte volna nagy valószínüséggel Perospero.Tehát ezzel csak azt mondom,hogy itt Wano-ban lehet,hogy többen fognak meghalni mint amire ti gondoltok.(Meg máshol is)
Most így elgondolkodtam rajta hogy Zoro és Sanji hogyan tudnák legyőzni Kinget és Queent ugyanis 1v1-ben nem adnék túl sok esélyt nekik. Így arra gondoltam hogy mivan ha ebből 2v2 lesz? Mikor bemutatták Kinget és Queent akkor látszott rajtuk hogy nem igen szívlelik egymást, valószínűleg képtelen lennének együtt harcolni, nagyon hasonló az ő kapcsolatuk Zoro és Sanji kapcsolatához. Szerintem ez lenne az a harc ahol nem feltétlen az erejükön fog múlni a győzelem hanem a csapatmunkájukon.
Gerigo,Luffy is még csak épphogy legyőzött egy yonko parancsnokot.Jó,katakurinak nagyon erős volt a megfigyelés színe hakija,de attól még nem hiszem,hogy kaidou katasztrófái nem tudják felülmúlni...(És ha tényleg erősebb katakurinál az a kettő,vagy csak king,akkor nem valószínű a 2v2 sem)
Hagyjuk már ezt a Katakurinak nagyon erős volt a megfigyelése. Katakuri egy szörnyeteg, mindene erős volt. A fegyverzete is volt olyan erős, mint Luffyé, sőt szerintem erősebb is volt annál, hiszen a G4-et is simán átütötte.
A gyümölcs képességét is gyakorlatilag szinte tökéjre fejlesztette és még fel is ébresztette. Rendelkezett a király akaratával a megfigyelése meg valószínűleg az egyik legerősebb amit látni fogunk a történet során talán páran vetekedhetnek majd vele.
Ha nem használna megfigyelést még akkor is egy szörnyeteg lenne. Akit az eddig megismert karakterek jó része nem lenne képes legyőzni.
Annak pedig semmi értelme, hogy még két csak névről ismert karaktert hasonlítgattok hozzá. Lehet Queen kikapna Kingtől, de legyőzné Katakurit, de King meg simán kikapna Katakuritól. Minden csak képesség kérdése.
Mivel emberi alakjában rendelkezik szárnyakkal így azok max a fajához és nem a gyümijéhez (már ha Zoan) lesz köze.
Ez az Ifrit viszont nem rossz. Bár fogalmam sincs honnan juthatott eszedbe.
Magyarázná a Futótűz nevet.
Tetszik annak ellenére is hogy azt szeretném hogy Kaidou és a 3 Csapás a 4 féle Zoan-al rendelkezzen.
Nem tudom,az Ifrit egy kicsit túlzás szerintem vagyis hát badass lenne egy ilyen személy,de a one piece világában fura lenne asszem...
Egyesítve 2018.11.28 21:35:52:
Sőt asszem 2 fajta Ifrit van:Tüzzel kapcsolatos és Jéggel.
Tehát az sincs kizárva,hogy Queen talán a jég erővel bíró Ifrit lesz...
Hát jégről én nem találtam semmit de már mégse tetszik annyira.
Meg hát nem is muszáj a Csapásnevükhöz kapcsolódni a gyümijüknek.
Jack-é se kapcsolódik.
Queen esetében a pestishez / dögvészhez nem is tudok Zoan-t kitalálni max Mitikust de abból meg már sok lenne. Esetleg még a Patkányt ami a testalkatához is passzolna.
Szóval én remélem hogy nem lesz Mitikus Zoan Kaidou-n kívül a csapatban.
Max valami gyenge alaknak poénból (Csak vicc volt)
Én úgy vettem észre,hogy King testének egy része mintha lángolt volna,amiből látszik,hogy biztos köze van a tűzhőz.Jack az "aszály",úgy emlékszem azt mondták róla,hogy ahol csak harcol olyan pusztítást végez mintha aszály sújtotta volna azt a területet vagy mi...
Egyesítve 2018.11.28 21:54:50:
Ja,és a legtöbb Ifritnek szárnyai is vannak,ebből kiiundulva még biztosabb lehet ez az ötlet.
Emberi alakjában nem létszódnak a Zoan-ok gyümi jellegzetességei.
King sehol se lángolt. Ha a fejére gondolsz az simán lehet egy fáklya a falon.
Igen Jack az és mint írtad a gyümijéhez köze sincs.
Lehet King lángkarforgató mint Kinemon vagy csak szereti felégetni azokat a helyeket ahol harcolt.
Senkinek se volt eddig látható alap alakjában a Zoan gyümijének jegyei.
Ugrás a fórumra: |