bakod írta:
Peronát okosabbnak hittem ennél... én sem értem hogy mi kötheti annyira Moriához, aki több mint valószínű hogy le se sz@rja.
Moriát tényleg mindenki csicskítja lassan xD igazából egy senkinek tartom... nem is tudom hogy Buggyval egy lapon említhető-e már najó de.
Peronát Moria nevelte kiskorától kezdve, persze, hogy apjaként kötődik hozzá. És Moria 2 évnyi rejtőzködést rúgott fel egy szempillantás alatt csak azért, mert meghallotta, hogy egy társa, Absalom, Teach szigetére került és aggódott miatta, hogy megölhetik a gyümölcse miatt. Ami be is jött. Ezekből mi utal arra, hogy leszarja a társait? Ez itt nem a Bleach, ahol onnan tudod, hogy rosszak valakik, mert utálják egymás, a CP9-tól kezdve Morián át a Doflamingo családig kötődnek egymáshoz a karakterek.
Le lehet csicskázni Moriát, de az a "betörök a Big Boss szigetére a társamért a tettes fejéért követleve" egy olyan húzás, amit tipikusan Luffy szokott csinálni. Ráadásul az után, hogy Kaido anno elverte, így egy másik Yonkora rárúgni az ajtót azért elég tökös tett. Érdekes, hogy ugyanazt a tettet már karakterrel és külső pov-ból már nem fogod fel, miért is tiszteletre méltó.