Peronát okosabbnak hittem ennél... én sem értem hogy mi kötheti annyira Moriához, aki több mint valószínű hogy le se sz@rja.
Viszont Mihawk reakciója egyértelmű. Fujitora tényleg elérhetett valamit, bár mondjuk ez BB-nek és Doffynak köszönhető.
Moriát tényleg mindenki csicskítja lassan xD igazából egy senkinek tartom... nem is tudom hogy Buggyval egy lapon említhető-e már najó de.
Ahogy mondtátok Shiryu láthatatlansága nem valószínű hogy az érzékelés esetén hatásos lenne. Viszont Devonnál a fiatal BM jutott az eszembe egyből
érdekes kis szigetet hozott össze BB. aki valóban nőtt az elmúlt 2 év során, de még annál is nagyobbat a vérdíja. azért az elég kemény, bár tény hogy a többi Yonkounak is akörül kell lennie.
BM Wanora tart. most már biztos. ami egy elég elzárt hely, ettől függetlenül rohadt gyorsan híre ment Luffy elfogásának.
Egy biztos: Kaidou és BM nem fog összefogni. egymásnak esnek inkább, hisz a nyílt csatornás dendenmushin is ezt beszélték. tényleg összejöhet egy BM-Kaidou-Luffy harc? ahol 3an püfölik egymást?
Luffy flottája simán jöhet. egyrészt ott a vivre kártya, másrészt ha BBhez elértek a hírek, hozzájuk is elfog. NA az már tényleg egy olyan harcot eredményezne ami mellett Marineford csak cicaharcnak tűnik.
Queentől én egyenesen hányingert kaptam, nem vagyok elájulva Kingtől sem. biztos erősek de ez nekem nem jön át még
Ashura kéreti magát, ő idén már tuti nem fog csatlakozni hozzájuk, Tama valahogy karcolással úszta meg... viszont az már jóval érdekesebben hangzott hogy Raizo is személyesen megy hogy Luffyt kiszabadítsa.
belegondolva hacsak nem 200 fejezetes arc lesz, lehetetlen a 3as harc Luffy és a két Yonkou közt. neki kellene valaki aki rettenetesen feltápolja a hakiját.