Egy Shanks vs Kaidou küzdelemről mit gondoltok?
Tudom,hogy shanksről keveset tudni,de a jelenlegi tudásunk szerint már ellehet dönteni kb.
One piece. Ki nyerne harcban ?
Az a baj, h fogalmunk sincs mire képes Shanks, még azt sem tudni van e gyümije, és ha van az milyen képességgel bír. Annyit tudunk csak, h a yonkouk közül (valszeg) Shanks rendelkezik a legerősebb hakival. Semmi értelmét nem látom most tippelni, mivel alapozni sem lehet semmire. Kaido is csak most lett felvezetve, de még őt sem ismerjük.
Bellamy vs Dellinger
Ők már egyszer megküzdöttek és ha nem lép közbe Bartolomeo, akkor Bellamy már rég halott lenne. Tehát az erősebb egyértelműen Dellinger.
Lao G vs Dellinger
Ha jól tudom Lao G magasabb rangot képviselt, mint Dellinger, tehát erősebb és valszeg rutinosabb is, mint Dellinger. Tehát a voksom Lao G-re esik.
Bellamy akkor ugyebár sérült volt a csoportmérkőzés miatt.
Ráadásul az infó hogy Doffy parancsba adta a megölését sokkolta is (még akkor is ez járt csak a fejében mikor Barto védte).
Illetve nem tudjuk hogy szemtől szemben kezdte-e Dellinger akkor.
Ezeket is vedd figyelembe.
Így is Dellinger-t gondolod erősebbnek? (Nekem fogalmam sincs.)
Lao G pedig nem volt magasabb rangú. Mindketten a Diamante Harci Brigád tisztjei voltak. Illetve Lao G öreg (70 éves) míg Dellinger 16 éves ifjú fél-Gyojin. Ennek ellenére én is Lao G-t tartom az erősebbnek.
Bellamy csúnyán belett árazva az arénán, Bartolomeo a kisujját se mozdította, lazán kiütötte. Az meg, h lesokkolta az a hír, h Doffy megakarja ölni, az mentális gyengeségre vall.
Doffy sem hülye, ha tényleg olyan erős lenne Bellamy, akkor küldte volna erősebb emberét megölésére, de úgy ítélte meg h Dellinger is letudja győzni és sztem igaza lett.
Továbbá azért nem került be sose Doffy elit csapatába, mert nem tartotta elég erősnek, az arénán próbált bizonyítani, ami nem sikerült.
Ez nálam 3 erős érv, amiért Dellinger-re voksolnék.
Várj egy percet!
jasek89 írta:
Bellamy csúnyán belett árazva az arénán, Bartolomeo a kisujját se mozdította, lazán kiütötte. Az meg, h lesokkolta az a hír, h Doffy megakarja ölni, az mentális gyengeségre vall.
Dellinger ellen egy olyan lomha harcosnak mint Bellamy nincs esélye. Nem véletlen hogy Hakuba intézte "csak" el. Olyan gyors a srác hogy utóképeket csinál magáról. És hiába durvább testfelépítésileg Bellamy, Ideo és Blue Gilly is az volt mégis az utóbbit one shotolta a másikkal is csak szórakozott.
Nagyon max az épületugrálós technikájával tudná megszorongatni de szerintem Dellinger venné az akadályt. És azt se felejtsük el hogy Dellingernek a szárazföld alapból hátrány. Egy Gyojinnak (mégha csak fél gyojin is) a víz az igazi terepe. Ott meg a gyümi miatt Bellamy mindenhogy kuka lenne, de ha ez nem is állna fenn, a képessége haszontalan lenne.
Amúgy szerintem Lao G a kora miatt vesztene Dellinger ellen. Ha egy Law visszaemlékezésbeli Lao G-t nézünk akkor viszont már veri.
Amúgy Dungeon honnan veszed hogy Dellingernek gyenge az álló képessége? Azért mert Hakuba felvágta? Hidd el kidőlt volna attól bármelyik a felsoroltak közül. Ebből nem igazán lehet következtetni állóképességre. Azok mellett nem igazán mondanám hogy nagyon fárad. Bellamy, Machvise ülepe (ugyebár tévedésből), Franky, Daruma, Blue Gilly, Suleiman, Ideo. Ezekkel mind egy nap alatt került szembe és amikor felért arra a szintre amikor Cavendishék voltak pont hogy élénk volt nemhogy fáradt Nem beszélve arról hogy a fentiek közül 5 ellen nyert (a Franky harcot nem tudjuk pontosan hogy milyen szerep volt benne, illetve Machvisenba érkezett rúgását nem neki szánta. )
Bellamy lomha?
Igaz nem sokat láttunk a csoportharcból de nem mozgott rosszul pedig az sík terület volt.
Igaz közel sincs Dellinger sebességéhez (max a Sring Hopper alatt) de azért nem lomha.
Én Lao G-t az egyik legtöbbre értékelem Doffy emberei közül.
Ha fiatalabb akkor egyértelműen többre lett volna képes.
Talán még Diamante-t is el tudta volna verni fiatalon.
Igen Dellinger sokra lett volna képes ha kisebb az arca.
Így van. Nem akarom lenézni Hakuba erejét, de ha egyetlen vágástól harcképtelen lett ,akkor az állóképessége nem lehet jó Dellingernek.
Bellamy nagyon sok ütés/szúrást kapott ,de sokáig bírta pihenés nélkül.Ha bellamy jól időzíti a támadást, akkor egyetlen ütéssel is eldőlhet a harc. Bellamy se lassú,mert a képessége egyszere erős és gyors. Luffy stílusban .
Helyszín sokat számít, de az állóképeség dönt .Ezért gondolom azt, hogy Bellamy jobb.
Bellamy állóképessége... már nem azért, de aki majdnem kifeküdt Barto visszaütésétől, annak állóképessége kb konvergál a nullával. Továbbá ott van Dellinger sebessége is, ami megint Bellamy gyengesége, nem igazán látok olyan opciót, amelynél Bellamy kerülni ki győztesnek.
Ugrás a fórumra: |