Mármint az a yonkou, aki már félig a halálán volt? Figyelmen kívül hagytad az alap tényezőt.
One piece. Ki nyerne harcban ?
Negyedrészben egyet kell értenem most Dunggal, még pedig abban, hogy a Shichibukai nemigazán csinált semmit abban a bizonyos háborúban, WB ellen meg főleg nem mentek, az aprólékot aprította inkább Mihawk, Boa meg a tengerészeket.
Persze ez még mindig nem a tengerészet érdeme, hogy a Shichibukai nélkül nyerték meg a háborút, hanem inkább a Yonkou WB és flottáinak szégyene.
Mindig is azt szajkóztam, hogy Oda Marinefordon még nemigazán tudta belőni az erőviszonyokat, nem mutatta meg a szövetségesek erejét, max. számokban mutatkozott meg, de egyik nagy szövetséges sem tudott volna hozzászagolni akár csak egyetlen egy admirálishoz sem. A Marinefordon látott Marcot és Jozut pedig a Totlandon látott Katakuri félkézzel kibelezné, akkkkkkora a különbség a látottak alapján.
WB odament egy Marcoval és Jozuval. Ennyi történt. 3 valamire érdemes ember volt ott, maga WB és a 2 parancsnoka. Ha csak 1 admirális is megközelít egy Katakuri szintet, vagy akár 1 shichibukai (Mihawk) is karcol yonkou szintet, ez a háború már az előtt eldőlt, mielőtt elkezdődött.
A 4 yonkou szövetség véleményem szerint a pokol legmélyebb bugyráig verné a VK-t és a tengerészetet. Ez nem kérdés.
Csak egy kerdes: Ha Ace nem lett volna az utban akkor WB nem tudta volna eltorolni a fold felszinerol Marinefordot? Nekem mindig is ugy jott le, hogy kenytelen volt visszafognia magat hisz Ace-t megmenteni jottek. Teny hogy nagyon beteg volt, de BB is ujjonan kapott erejevel nagyobb rombolast mutattott be mint WB aki kitudja miota mestere mar a kepessegenek.
Mar tobben elmondtak elottem, de ujra felhozom, hogy egy Gear 4 Luffi is durvan megvaltoztatta volna az esemenyeket.
Lehet elmeletezni, de az eroviszonyokat folosleges vitatni.
Hiaba emelte ki Oda hogy tobbszor elkaptak Kaidot attol meg komolyan elhiszitek, hogy aki 1 hiteli gear 4 luffi-t az nem hitelne ki hasonlo modon barmely tengereszt?
One Piece az egyik ha nem legkidolgozattabb anime, de ez sem tokeletes. Oda jol viszi a sztorit hiaba ismetel meg dolgokat uj kontosbe attol meg jo amit csinal csak... elhuzta.
Velemenyem szerint mar reg futnia kellene a vegso haborunak, amekkora buffot kapott a csapat, de foleg Luffi a timeskip utan. Ha Oda nem csinalna folyton ilyen szuper ellenfeleket akkor nekunk se lenne gondunk az eroviszonyokkal.
Utolagosan. Doffy ha ebredest hasznalva harcolt volna Marinefordba akkor WB-n kivul ki allitja meg? Meg se tudtak volna kozeliteni.
Shirohige visszafogta magát, de az egy olyan háború volt, aminél nem tudjuk, ,,mi lett volna ha ez meg az történik."
Például:
Kizaru is csak az erejének a töredékét mutatta be, és Garp meg Sengoku sem csinált semmit. Akárcsak Mihawk, és Doflamingo is inkább mozizott.
Nem volt bemutatva a többi parancsnok ereje, stb. stb.
Amúgy igen, Kaidou lehet, hogy bárkit One Shot-tolna a tengerészetből Ő hagyta magát elfogni, öngyilkossági kísérletei miatt.
Viszont sok tengerész tagról alig tudunk valamit. Garp -és Sengoku ereje, Kizaru / Akainu / Fujitora / Green Bull teljes ereje mekkora... csak tippelni tudunk.
Viszont szerintem a 4 Yonkou a legerősebb az egész világon.
Amúgy arra kíváncsi lennék hogy Kaidot még is kinek/kiknek (kalóz) sikerült legyőznie mert ugye 7-szer vereséget szenvedett. Belegondolva Fehérbajusz és Shanks-ról tudom elképzelni hogy képesek voltak legyőzni, de kétlem hogy csak ők ketten voltak azok pl; Fehérbajusz 4x Shanks 3x. Szerintem az a 7 vereség 7 különböző embernek köszönhető. Azt még eltudom képzelni hogy Rogertől is egyszer vereséget szenvedett meg talán a Rocks egykori kapitányától. Dragont is idesorolnám de ő viszont nem kalóz. Big Mom szerintem nincs Kaido szintjén. (De ha mindenképp ki kéne töltenem a maradék 3 helyet, akinek még lenne még nagyon halvány kis esélye az talán Big Mom, Feketeszakáll, Mihawk vagy Raileigh.)
Tehát az én tippjeim: Fehérbajusz, Shanks, Roger, Rocks egykori kapitánya.
Sokak szerint a legerősebb yonkou shanks.Ami jó érzés,mert számomra shanks a legkedvencebb kalóz.De 1 kézzel gyümi nélkül ami még ugye nem biztos,de eddáig mindenki szerint sincs gyümije legyőzheti a világ legerősebb teremtményét?Most a One Piece világában indokolatlanúl hypolják shankset,sőt,azt mondták hogy még fehérbajuszt dragont és simán rogert is kifektetné.És ezt egy youtuber is mondta aki animékkel foglalkozik és nézi a One Piecet.Hát igen.Gondolhatjátok én nem néztem ezt jó szemmel,hiszen ez rohad túlzás.Sokan mondják azt,hogy kaidou-nak és fehérbajusznak volt egy közelebbi kapcsolata,de ez elmondható bm-ről is,hiszen mint mondott egyszer a den den mushin keresztül kaidounak?"Férjünk össze mint a régi szép időkben".Lehet egykor szövetségesek voltak,vagy még jobbzerelmesek?Kitudja...De shanks sosem harcolt egy yonkouval sem,kivéve WB-vel és egyszer megütköztek kaidouval az új világban,ami harcnak sem nevezhető mert egyáltalán nem volt nagy csata.Shanks meggyőzte kaidout,de mint a legreálisabb hozzá állás amit AFR mondott,kaidou rájött hogy ha megis ütközne shanksel és ha nyerne is mert neki több esélye lett volna hiszen mindenszempontból erősebb,kivéve a haki,akkor sem tudott volna majd azonosulni a tengerészettel és fehérbajusszal,meg egyedül 2 yonkouval is megütközni egymás után nagyon nehéz lehetett volna még neki is.És igen az volt mondva,hogy többször is harcolt a yonkoval,tehát hülyeség állítani,hogy shanks többször harcolt kaidouval és semmi baja nem lett volna?Baromság.Tehát szerintem shanks nem harcol ok nélkül,sőt...Ami BB-t illetti:Nála van a 2 legerősebb démongyümölcs.Ott van például a gura gura no mi.Emiatt lett fehérbajusz a legerősebb ember a világon hiszen ezzel a képességel egy országot 2 suhintással akár ellehet pusztítani.Most viszont BB-nél van.Ha BB-t nézzük simán 1 gyümölccsel,a Yami Yami no mi képességével nem olyan nagy szám hiszen nem hogy egy félhalott de már egy majd hogy halott fehérbajuszt nem volt képes földre fektetni.Még azután sem,hogy a társa i egymás után lövöldözték puskagolyóval.Tehát BB nem nagy dolog.De most hogy nála van a rengés gyümölcs,sokkal erősebb lett sőt a 2 év alatt biztosan megtapasztalta már a 2 démongyümölcs használatát.Még egy kis érdekesség a Sötét-Sötét gyümölcsről:A Yami Yami no Mi (Sötét-Sötét gyümölcs) miatt tudja manipulálni a gravitációt. Viszont ez a képesség a legkülönlegesebb, mivel képes más Ördöggyümölcs képességgel rendelkezők erejét elvenni ha hozzájuk ér. Azonban Blackbeard teste nem olyan mint a többi Logia képességűé mert rajta nem hatol át semmilyen támadás és egyik nagy gyengesége ez, pluszba minden bevitt támadás 2x olyan erősen hat rá.Tehát SZÁMOMRA a yonkouk erősségi sorrendje: 1.Fehérbajusz 2.Kaidou 3.Shanks-Blackbeard (ezen még gondolkodok) és utoljára big mom.Igen big mom is rohadt erős,de most azért mert őt már láttuk komolyabban harcolni nem fogom a 3. vagy a negyedik helyre rakni,mert szerintem shanks elboldogulna vele és BB is.
Egyesítve 2018.11.14 21:51:06:
"Viszont sok tengerész tagról alig tudunk valamit. Garp -és Sengoku ereje, Kizaru / Akainu / Fujitora / Green Bull teljes ereje mekkora... csak tippelni tudunk."
Sengoku ereje egy misztikus Zoan,Buddhává tud változni.Azt hiszem ezt mutatták már a háborúban is mikor luffy épphogy kiszabadította Ace-t.
Gerigo írta:
Tehát az én tippjeim: Fehérbajusz, Shanks, Roger, Rocks egykori kapitánya.
Garp/Sengoku is rohadt erős és vannak teóriák miszerintt ők is harcoltak kaidou ellen,de szerintem hülyeség.Garp nagyon erős de nem tudná kifektetni kaidout,sengoku ugyanaz,de mire megütné kaidout már ő a buzogányával fejbe találná.És ha figyelembe vesszük azt a tényt,hogy élete során mindig öngyilkos akar lenni,lehet hogy ebben a 7 harcban nem mutatta meg ere teljét.
Az volt mondva,hogy kiállt persze rajta kívül a 3 yonkouval,gondolom akkor még fehérbajusz volt.Fehérbajusz és kaidou között szerintem volt valamilyen baráti és riválisi kapcsolat,mert sokszor kivolt emelve kaidou témájában fehérbajusz bármelyik teóriában,és úgy emlékszem Oda is említett erről valamit.Kaidou és BM már roger korszaka előtt kalózok voltak.És ekkor jelent meg ez a Rocks kalózok.Az a teóriát is hallottam már,hogy kaidou és big mom egy kalózcsapatban tartoztak még pedig ebben.De erre nagyon kicsi az esély. Állítólag Garp egyedül legyőzte A Rocks kalózok kapitányát tehát már itt nem valószínű,hogy akkor ez a bizonyos kapitány meg legyőzte kaidout.Szerintem fehérbajusz az egyetlen aki harcban letudja őt győzni,de még kaidou bevallaná.
Egyesítve 2018.11.15 09:47:33:
Szerintetek durva lenne ha luffy képes lenne egy heget hagyni kaidou testén?
Gerigo írta:
Garp és Sengoku nincs benne a 7ben ugyanis ők nem kalózok. Kaido kalózoktól szenvedett vereséget 7 alkalommal.
Ja tényleg, igazad van. Valamiért úgy emlékeztem hogy kalózoktól szenvedett 7x vereséget.
Akkor viszont Fehérbajusz, Shanks, Roger és a Rocks egykori kapitánya mellé még sorolnám Dragont, illetve Garpot. De van egy olyan érzésem hogy Sengoku elötti főadmirális Kong sem volt egy kiskutya tehát örülnék ha a tengerészet is feltudna mutatni valami komolyabb erőt.
Gerigo írta:
De van egy olyan érzésem hogy Sengoku elötti főadmirális Kong sem volt egy kiskutya tehát örülnék ha a tengerészet is feltudna mutatni valami komolyabb erőt.
Nagyon lenézitek a tengerészetet ahogy olvasom. Monkey D Kong elméletileg ( fanrandom és teóriák alapján ) rokoni kapcsolatban áll Garppal ezáltal Luffyval is. Kong is Yonkou szinten lehetett míg Garp is . Gorosei is hasonló erővel bírhat nemhiába nem tudunk semmit róluk. Oda jól építi fel az erőviszonyokat tehát értelmetlen lenne ha akkora erőkülönbség lenne a Yonko és a tengerészett között . Én teljes mértékben bízom benne ,hogy a Gorosei kegyetlen erős. Sabo admirális szint szerintem. Dragon is Yonko szinten lehet nem hiába nem támadták meg eddig csak az az idióta Feketeszakáll. A visszaemékezés miszerint Roger és Garp beszélget nem viccnek volt és nem poénból pont Garppal beszélt mert ő volt az egyedüli aki nem vérzett el ellene a harcban. Szerintem nagyon sok meglepetés lesz itt még erőviszonyokat illetően. Kaidout meg nagyon hypeoljátok ,de nem nagy durranás szerintem. Simán ott van a bökkenő ,hogy kegyetlenül szét edzette magát és nem nagyon lehet megölni ,de nem egy észlény .
Sosem hypoltuk túl kaidout.De jelenleg ő a téma a manga miatt.És igen,akárki akármit beszél nem hiába ő a legerősebb lény a világon.Ennek ellenére is mindenki egyettért azzal,hogy nem kaidou a legerősebb yonkou.Fehérbajusz például letudná őt győzni.A VK is rohadt erős,de amint mondtuk,jelen tudásunk szerint a 4 yonko szövetsége letudná őket győzni.Az admirálisok egy félhalott fehérbajusszal nem tudtak mit kezdeni.Ez cáfolhatatlan.Képzelt el,hogy most mind a 4 yonko+a kalózbandájuk+szövetségeseik(mint fehérbajusz esetében) elmenne marinefordra és elkezdenének harcolni.Sokan mondják,hogy Akainu,Kizaru egy yonko szintjén van.De ez badarság.
Nem nézem le a tengerészetet, de ha Fehérbajusz nem Ace megmentéséért ment volna Marinefordba akkor viszont kegyetlenül megjárta volna nem csak a tengerészet, hanem az egész világkormány is.
Kaido lehet hogy nem egy észlény viszont minden adottsága megvan hozzá hogy enélkül is egy igazi szörnyeteg legyen.
Pont annyi esze van amennyi szükséges, jól kordában tartja a csapatát, Wanot is sikeresen elfoglalta így a tengerészet sem nagyon gondolkodhat egy egyszerű rajtaütésen, és Doflamingót is nagyszerűen használta fel a Smiley tervéhez.
Amúgy nem értem hogy sokan miért tartják a Goroseit ilyen erősnek. Csak egy csoport öregember akiknek van elég eszük és befolyásuk hogy kezükbe vegyék a világkormány irányítását. Kétlem hogy egy is közülük akár egy Kaido vagy egy Akainu szinten lenne.
Ugrás a fórumra: |