Mondjuk lehet ,hogy nem ő. Most ,hogy mondod eddig ebbe nem is gondoltam bele
One Piece manga
Én onnan szedtem de inkább onnan jött a gondolat hogy lehet abból van:
1. Luffy amint megcsapta vele leeresztett. Erre jó magyarázat a Kairoseki.
2. És ez a nyomósabb érv. Kaidou gyáraiban Kairoseki-s fegyvereket gyártanak Wano-n. Kaidou se hülye. Egy Kairoseki-s fegyver egy Yonkou kezében nagyon brutális.
AFR írta:
Én onnan szedtem de inkább onnan jött a gondolat hogy lehet abból van:
1. Luffy amint megcsapta vele leeresztett. Erre jó magyarázat a Kairoseki.
2. És ez a nyomósabb érv. Kaidou gyáraiban Kairoseki-s fegyvereket gyártanak Wano-n. Kaidou se hülye. Egy Kairoseki-s fegyver egy Yonkou kezében nagyon brutális.
Paidion írta:
Teóriám, pontosabban vágyam: a jövőben Luffy a Király Akaratával megrepeszti Kaidou buzogányát, hasonlóan mint Shanks a hajót. Imádnám!
Big mom sem használt kairosekit mégis kifulladt.Azonkívül még hogy abból is lenne a one shotot nem fogja nekem megmagyarázni.Ennyi.Kaido jelenleg 10x olyan erős mint luffy.Egyetlen suhintással a gear4 formát teljesen kiütötte.És nem,hogy kifulladt,hanem teljesen megvolt sebezve,vagyis abból ítélve,hogy tiszta vér volt a feje.Mikor BM hakija miatt kifulladt nem ájult el vagy volt eszméletlen csak meggyengült így nem tudta tovább fenntartani a gear4 formáját.Ez ugyanolyan dolog mint mikor sokszor használja a gear4-et és egy bizonyos idő után kifullad.Nem tudom elképzelni,hogy akarna luffy vele harcolni,és ebben a helyzetben a minőség számít nem a mennyiség.Tehát ha segíteni neki kid,law vagy 1-2 ember nem fog sokat segíteni a helyzeten.Persze együtt könyebb harcolni,de...Kaido egyetlen suhintással one shotolta luffyt még hozzá nem is akárhogy.És nem,hogy csak brutálisabb és erősebb volt hanem sokkal gyorsabb.Szerintem ezzel az ütéssel lawot meg kidet egyszerre kitudná ütni...
Amúgy sokan mondjátok, hogy Kidet miért rakja egy szintre Luffyval Oda.. mit láttunk Kidből? Mert szerintem semmit igazából.. honnan tudjuk mennyire erős? Lehet ő is véghezvitt dolgokat, amivel megerősödött és Luffy szintjén van, csak ugye nem ő a főhős és nem az ő szemszögéből mutatták meg a dolgokat, attól még lehet, hogy partiban van vele erőben, sőt kitudja, még lehet erősebb is nála.. Sabaody előtt se nagyon mutattak róla semmit és mégis nagyobb volt a vérdíj neki mint Luffynak és ott sem volt erőben lemaradva tőle..
Igen. Csak BM esete előtt x órát harcolt Cracker-el, aztán a dühödt hadsereggel, majd börtön aztán kiverekedte magát a találkozóhelyhez. Igen utána evett valamennyit és aludt kb 1 órát. De ezenfelül még x ideig rohangált állatokat összefogni. Luffy fáradt volt és meg is mondta hogy csak egy ütést visz be.
Messze nem biztos hogy BM-nak ahhoz bármi köze is lett volna hogy ott kifulladt.
Nem azt mondtam hogy logikus lesz tőle hanem azt hogy logikusabb.
Mivel ha azt mondod (és ezt kétlem) hogy Kaidou 10-szer olyan erős mint Luffy Kairoseki esetén akkor ha nem Kairoseki-s az üté hanem Haki volt az oka akkor van az 15-20-szoros különbség is.
A G4 formából kiütést 100%-ig magyarázná a Kairoseki.
Vért is magyarázza a Kairoseki.
És ha Kairoseki-s az ütő akkor ha azt sikerül kivenni a képletből (elvenni Kaidou-tól vagy elpuszttani) akkor a különbség (amit te 10-szeresre mondtál) tovább csökkenne. Hisz akkor már Kaidou elvesztette a fegyvert amivel kiütheti G4-ből. Tehát a példádnál maradva az erőkülönbség leeshet 6-8-szorosra is akár.
Így már érted miért teszi logikusabbá kissé?
Nem mindegy hogy a fegyver nélkül Kaidou továbbra is 15-ször olyan erős vagy csak 6-szor.
Oda nyilatkozta hogy Akainu annyira erős hogyha ő lenne a főszereplő egy éven belül megtalálta volna a One Piecet.Tehát visszatérve ehhez a témához,akainu simán kitud állni egyedül 1 yonkou ellen.
Egyesítve 2018.11.13 15:16:38:
Most nézem Oda üzenetét a Jump Festa 2018-nál,hogy a Wano Arc Jövő év áprilisában fog véget érni.Tehát szerintem az anime úgy kb.890 résznél fog tartani ami kb. a 920-30 fejezet közt felell meg.Tehát ha elgondolkodunk az animében már vége lesz a wano arc-nak is mikor épp,hogy csak elkezdödött az animében.
Ha ez igaz akkor max 20-25 fejezet lenne hátra az arcból mínusz a szünetek vagyis inkább 15-20. Ami igazából rohadt kevés,Yonko leverésre meg főleg. Szóval vagy 100%-an nem verik le Kaidot,vagy kamu hír vagy Oda megint hülyeséget nyilatkozik (volt már ilyen máskor is,hogy erősen túlzott)
Igen,még én ezt is hozzáakartam írni,amit te,felixgotrek.Viszont nem tudni.Ha hülyeséget is szokott nyilatkozni akkor nem biztos.Én szerintem biztosan legyőzik valahogy kaidot.A Wano Arc lesz az eddigi legnehezebb arc,hiszen most ténylegesen azt tervezik luffyék,hogy megölnek egy yonkot vagy legalábbis legyőzik.
Legalábbis nekem úgy rémlik,hogy Whole cake island arcnál is azt nyilatkozta kb 2017 júniusában hogy abban az évben már végetér az arc és kezdődik a reverie de már wano is .Erre meg ugye 2018 áprilisában ért véget. De lehet ez valamelyik szerkesztője nyilatkozta anno, már nem tudom.
Hello. It’s Oda. Are you enjoying Jump Festa? I am also watching the One Piece Super Stage Event. It’s fun. Each year I visit Jump Festa and eat with the voice actors. One Piece will finally go to Wano next year! Some of you may remember I said this last year. I did think that Wano would start in 2017. I have some new information, I will introduce a legend lying dormant in the One Piece world. The strongest enemy the Straw Hats have encountered. It may be related to Whitebeard. The Marineford Arc will seem cute compared to what is coming.
I want to keep pushing forward next year as well. We will go forward!
Ugrás a fórumra: |