Ébredés a legritkább erő a One piece világban . Még hóditó hakinál is ritkább.
Nem tudjuk, hogy mi alapján ébred fel egy gyümi erő és erősen kétlem, hogy Luffy jelenlegi iq ez sikerülne.
HA véletlenül felébredne, akkor azzal se lennék sokkal előrébb. Mert idő és edzés kellene.
Nem a képességével vannak gondok, hanem hakijával.
Ha Oda komolyan gondoltam az 1vs1 Yonkot harcot, akkor azt Cracker ellen kelet volna bizonyítani.
Ha Cracker elveri 1vs1,akkor másképp alakulhatott volna a Katakuri és Kaido küzdelme .
Ő azonban nem ezt az utat választotta, amit azt jelenti, hogy manga szempontjából ellentmondásos, amit Oda ígért.
Ha logikusan nézzük, akkor esélytelen az 1vs1. Itt már csak egy undoritó power up segít vagy a logikus csapatharc.
(így már jobb Hiei?)
A jelenlegi legerősebb ismert támadása a King Kong Gun amit szerintem azért megérezne Kaidou és Big Mom is.
Csilla1050
A Paramecia alapból a testedre hat és különleges képességekkel ruház fel. Míg az Ébredéssel ezt ki tudod terjeszteni a környezetre ezáltal felébreszteni azt. Doffy erre mondta azt.
Persze én is tudom hogy vannak olyan Paramecia gyümik amiknél nem tudom ez hogy működne.
Nem tudom mit akar ebből kihozni Oda végül de én nem látom az 1v1-et az alagút végén.
Ébredés a legritkább erő a One piece világban . Még hóditó hakinál is ritkább.
Nem tudjuk, hogy mi alapján ébred fel egy gyümi erő és erősen kétlem, hogy Luffy jelenlegi iq ez sikerülne.
HA véletlenül felébredne, akkor azzal se lennék sokkal előrébb. Mert idő és edzés kellene.
Nem a képességével vannak gondok, hanem hakijával.
Ha Oda komolyan gondoltam az 1vs1 Yonkot harcot, akkor azt Cracker ellen kelet volna bizonyítani.
Ha Cracker elveri 1vs1,akkor másképp alakulhatott volna a Katakuri és Kaido küzdelme .
Ő azonban nem ezt az utat választotta, amit azt jelenti, hogy manga szempontjából ellentmondásos, amit Oda ígért.
Ha logikusan nézzük, akkor esélytelen az 1vs1. Itt már csak egy undoritó power up segít vagy a logikus csapatharc.
(így már jobb Hiei?)
Először is: Luffy a főszereplő, teljesen egyértelmű, hogy megtörténik az ébredés, Oda se mutogatta volna kétszer a Luffy ellen való ( Doffy, Katakuri ) ellenfeleinél. Plusz mindenki kíváncsi, hogy mégis Luffy-nál milyen lesz az ébredés.
A másik: ez egy manga, vagyis nem valóságos. Ha Oda úgy akarja Luffy 20-szor rövidebb idő alatt elsajátít egy erőt, mint bárki más.
Harmadik: Oda kijelentette, hogy ( idézem ): "Nem akarok csalódást okozni a rajongóimnak azzal, hogy luffy csak ütésekkel -és rúgásokkal győzi le Kaidout. Hogy, hogy győzi le, azt még nem tudom, de Luffy-val majd kitaláljuk."
Tehát igen, valamikor lesz 1 vs. 1. De először majd csapatba indulnak ellen valószínűleg, meg talán többször is, nem tudjuk, hogy alakulnak majd az események. One Piece-ről beszélünk
Még annyit, hogy említetted, hogy Kaidou ellen 3 parancsnok kellene. Hát egy olyan lény ellen, aki mindenféle megerőltetés nélkül (!) One Shot-tolta Luffy-t, 5 parancsnok nem lenne elég.
AFR,a king kong gun egy nagyon erős technika,de ne legyél abban biztos,hogy kaido annyira megérezné ezt.10 ezer méter magasról és hihetetlen gyorsan csapódott be és még a tengert is megmozgatta.És mi lett a következménye?Egy kicsit fájt a feje.Tehát ne véld biztosra ezt a dolgot.Big mom lehet,hogy megérezné,mert még ha ő is szinte sebezhetetlen tűnik,viszont ahogy láthattuk ha szellemileg összetör,akkor teljesen sebezhető.
Igazad van hogy ez nekem hogy nem jutott eszembe. Nem Luffy fogja legyőzni Kaidou-t hanem Gedatsu.
Komolyan miért vagytok ennyire oda a 10.000 méteres zuhanásától mikor egy Gedatsu-hoz hasonló senkinek se lett tőle kutya baja se.
Ennyire megtudta vezetni Oda az embereket ezzel?
Bocs Sasuke010 de már tucatszor lezajlott ez a beszélgetés a zuhanásáról.
Szóval igen még mindig biztos vagyok abban hogy a KKG-t megérezné.
Nem tudom mennyire hatná meg de azt biztosra veszem hogy megsérülne valamelyest.
Szerintem nem sérülni meg. Max picit fájna a feje. Nem emlékszem hányszor kapta el a tengerészet kaidot de nemtudták kivégezni.... ami azt jelenti ,hogy kvázi sebezhetetlen.De akkor miért van rajta egy nagy heg? Sztem egy másik Yonkuoval (remélem jól irtam) küzdött sztem. De jó kérdés mi adott abba a pontba ekkora szuflát. Amúgy sztem Kaido gyengéje az ,hogy nem túl okos és ,hogy valahol veszíteni akar (különben nem akart volna öngyilkos lenni... vagy legalábbis ha a mkstani terve nem jön össze lehet fel is adja). Sztem Luffy vmi olyasmivel fog nyerni ,hogy ébredéssel Kaido lába köziben megnyitja a földet és ő belepottyan. Az alján meg víz van. Nekem legalábbis ez ugrott be elsőe ,de lehet orbitális nagy baromság is xD
Én arra tippelek, hogy Luffy most valamilyen módon elmenekül és a következő nagy őszescsapás az arc végén lesz Kaidou-val. Szerintem addigra Luffy felébred, de így se lesz még olyan szinten, hogy egyedül győzőn. (Korai lenne ilyen hamar, hogy ilyen erővel rendelkezzen mivel még sok van hátra a storiból.) Szerintem a Szalmakalapos flotta is fel fog tűnni és mindenki együttes erejéből győzik le Kaidout. Pl: Luffy,Zoro,Sanji fog közvetlen harcolni Nami, Usopp és a többiek meg a háttérből távolsági támadásokkal segítenek, Akár Bartaromeo képessége is segíthetne valahogy.
Én kb erre számítok.
Ha jól tudom a fájdalom a sérülés jele. Tehát ha megfájdul a feje akkor az azért van mert sérült. De én ennél kicsivel (tényleg nem sokkal) többet várok a KKG-tól. De lehet túlbecsülöm.
Kaidou sebére meg van egy egyszerű magyarázat. Kaidou megölni és nem megsebezni nem lehet. Tehát lehet rengetegszer sérült már meg. Lehet törtek el csontjai. Lehet szúrták már hasba vagy szíven csak épp nem halt bele.
Szóval szerintem Kaidou sebezhető (mint bármely átlag ember aki eléri az ő erőszintjét nem úgy mint BM) csak nem megölhető.
vegel2014
És a Csapásokkal ki foglalkozik ha mindenki Kaidou-t püföli?
Én személy szerint egy Luffy, Kid, Law vs Kaidou-t vízionálok mióta Kaidou lepottyant Kid szigetére. A Sabaody trió vs az egyik Yonkou.
Nem tudjuk, hogy Kaidounak eltud-e törni bármije. Azt pedig egyértelműen tudjuk, hogy Kaidou-n nem fognak a dolgok. https://naruto-ku...ece/795/16
Eltörtek és elhajlottak rajta a fegyverek.
Én meg multkor kifejtettenm hogy a 10.000 méteres zuhanás meg a KKG köszönő viszonyban sincs egymáshoz képest. Az a zuhanás a King-Kong Gun-hoz képest egy apró csiklandozás
Nézzétek csak vissza milyen pusztítást hagyott maga után Doffy, miután becsapódott a földbe. Egy kissebb fálszigetnyi terület összeomlása vs Egy Kaido méretű kráter. Ráadásul Doffyra 2x akkora erőhatás nehezedett, a találat pillanata (Luffy ökle) majd a becsapódás. Na erről ennyit.
Luffyék a mamát oda-vissza szivatták, Kaido tényleg teljesen más szint. Még azt is eltudom képzelni, hogy bármelyik másik Yonkou-tól is jóval erősebb...Persze ez csak egy gondolat.
AFR,jó legyen,igazad van.Viszont kaido nem hogy erősebb volt a JÖVŐBE látó bound mantől hanem sokkal gyorsabb is.és igen a források szerint akkor luffy látta a jövőt.Kaido-nak ott vannak még a katasztrófái.Tehát a 3 legerősebb parancsnoka,ebből már jacket láttuk,és ha már ő olyan erős,hogy 1 milliárd a vérdíja a többi kettővel mi lesz?Na mind1,az a lényeg,hogy még rengetek parancsnok és harcos áll az oldalukon és egy jobb szemszögből nézzük az egészet valszeg zoro fog megküzdeni az egyik parancsnokkal sanji a másikkal és még valaki.Zoro és sanji szerintem képesek lehetnek rá,de a többiek nem hiszem,hogy képessek lennének kiállni a katasztrófák ellen.A Katasztrófák kb.majd hogy ugyanolyanok mint az édességparancsnokok,sőt lehet,hogy erősebbek,nem tudjuk ezt még biztosra.A főbb szereplők a wano arc-ban a legrosszabb generáciából lesznek elsütve és valszeg ők fognak harcolni kaidoval.De nekem például ez így szar.Hogy miért?Luffy azt mondta,hogy egyedül fogja kaido seggét szétrúgni,vagy nem így volt?Javítsatok ki ha tévednék,de pontosan erre emlékszem.De mind1,mindenki tudja,hogy luffy a 924 fejezetben tönkre van és börtönben ül,tehát nem hisszük hogy a főbossra már annyira erős lenne,hogy képes legyen akárcsak tényleg erős sebzést beadni Kaidonak.Míg sokan túlhypolták shankset,addig nem vették észre,hogy milyen erős kaido,én így gondolom.A világ legerősebb kalóza és a világ legerősebb embere is egyben,fehérbajusz nem tudta legyőzni.Ők ketten riválisok voltak.Kaido biztosan vár már egy ellenfélre aki annyira rátermedt,hogy harcoljon vele és olyan mint fehérbajusz.Luffy képtelen,hogy eléri azt a szintet mint fehérbajusz,tehát a law-luffy-kid trió lesz itt hangsúlyban,mert szerintem itt már mindenki szerint képtelenség lenne ha luffy egyedül győzni le kaidot.