Hiei
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Nem Kid az aki sztem köpi a szálkát. És még mindig nem mentség Luffy one shotjára a Kairouseki. Semmi különbség nincs a között, mintha hakival ütötte volna meg.
Fájt neki azt kész, de abban a pillanatban, hogy nem ér hozzá a buzogány már semmi hátránya nincs.
Szóval Kaidou olyan erővel csapta meg, hogy azt Luffy nem bírta ki. Akit 20 éve minden arcban halálra vernek, aki minden arcban felkel még akkor is, mikor már halott.
Tudnám, hogy Katakuri ellen, hogyan bírt felállni. Mikor a féloldala kiszakadt.
És nekem nem jöhetsz azzal, hogy nem azt kaptam amit vártam, mert te volt az aki azt mondta, hogy szerinted ezúttal Oda eltér a sablontól és én voltam, aki megmondta az arc első fejezetében, hogy Luffyt elveri Kaidou. Csak a szokásos, ami azon kívül, hogy unalmas már nem igazán érdekel.
Viszont, hogy így ebben a formában ilyen megalázó módon teszi? Ez nonszensz . Mint írtam már a Katakuri harc is nevetséges volt legalábbis számomra teljesen a mai napig nem tudom feldolgozni, hogy Luffy letudta győzni, mert nem kell szépíteni legyőzte. Úgy hogy előtte annyit, de annyit kapott, ami egy egész mangára is sok egy karakternek.
Oké legyen. Ezek után már tényleg úgy volt az ember, hogy bár a napnál világosabb nincs esély egy Yonkou ellen, azért főszereplőnk már legyőzött egy erős Shichibukait, felül múlt két Édességparancsnokot és tartott egy admirálist, pedig még G4-et se használt ellene. (ha használt bocs rosszul emlékszem)
Jön Kaidou, és oké idegbeteg nem tud Kenbonshokuzni és hiába csapatja Kaidout, aki sztem nem Hakival védekezett, de majd az anime után okosabbak leszünk egy karcolás nélkül felkel és nem csakhogy felkel egy szempillantás alatt vagy még annál is gyorsabban, hogy Luffynak reagálni nem volt ideje, bebaszneki egy akkorát, hogy instant game over.
Ilyenkor elkezd járni az agyam eszembe jut Krieg, ahol felrobbantották, megmérgezték állva maradt, eszembe jut Crocodile, ahol megmérgezték, átszúrták és a jó isten tudja még mit nem kapott, életben és talpon maradt, jött Enel, ami még valljuk be egész simán ment, de azt Luccinál megint gyakorlatilag halálra verték, azt jött Magellán, ahol meg se számolom hányszor "halt meg" mire ko lett.
Szóval ne haragudjatok, de tisztában vagyok vele nem én írom a mangát és nem is baj ez, de ezek után nekem kicsit sok, hogy Kaidou így one shotolta. Mivel tudjuk, hogy Luffy állóképessége nem kicsi ez semmi mást nem jelent, Kaidou ennyire erős.
Kairouseki egyáltalán nem mentség. Luffy egyszerűen képtelen volt kivédeni vagy letankolni a támadást. Ha hakival történik is ez a végeredmény reagálni nem volt ideje. Ha Buggy üti ezt valeszeg semmi nem történik, mert vagy kikerüli vagy kivédi, de ha el is találja se fekszik így ki.
Szóval nem tudom nektek ez miért megnyugtató
A helyzet ugyan az. Luffyt megsemmisítették.
És mi van, akkor ha van sok Yonkou? Luffy azt mondta legyőzi mind a négyet. Nem azt, hogy legyőzzük. Nem mellesleg Oda is azt mondta, hogy nem szereti az egy a több elleni harcokat, így az ilyeneket nem tolerálhja. Marinfordon is ha megnézed egyszerre csak egy erős ember támadta meg Shirohigét. Soha nem harcolt egyszerre két admirálissal. Innen is fakadt a kérdés egyébként.
Kidről el is felejtkeztem.
Én teljesen elégedett voltam azzal a szereppel, mait betöltött. Elég nevetséges lett volna, ha a szupernovák átmennek az újvilágba és egyből ők a janpik. Tartottak rajtuk egy erődemonstrációt.
Lawval legalább felépült valami tudtuk, hogy tett valami nagy dolgot, amiért Shichibukai lett mégha nem is tudjuk egész pontosan, hogyan is történt a dolog.
Kidről annyit tudtuk, hogy a vérdíját a brutalitásának köszönhette mint sem az erejének. Még a time skip alatt is az új világba érkezésekor egyből ledarált egy egész falut vagy várost.
Soha semmi jel vagy hír vagy bármi nem utalt arra, hogy ő milyen erős. Nem győzött le parancsnokokat, pedig elsüllyesztett pár Bm hajót.
Nem is baj ez még a fegyverzetszínét vagy egy érzékelést simán ki is nézek belőle. Viszont egy Király akaratát? Belőle? Azt mire fel? Mitől lenne ő király? Azért még Chinjaoból is előbb kinézem a dolgot, mint belőle. Aki szövetséget keresett azért, hogy legyőzzön egy Yonkout. Luffyt csak simán megtalálta és jó bulinak vélte. De ahogy Law is utalt rá igazából Luffy az, aki kihasználja őt. A végén meg ő az aki elvégzi a dolgok javát.
Az a szöveg és a történtek után semmi különbség nincs köztük. Azt leszámítva, hogy Luffy neve alá felsorolhatunk számtalan legendás dolgot Kidről semmit soha nem hallottunk. Pedig Oda mindig felépíti a dolgokat, szóval nem is fogunk.
Luffy két év edzés után se járt jobban, mint aki egyből átment az újvilágba. Mi értelme volt a time skipnek akkor?
Szerkesztette: Hiei - 2018.11.09. 15:32