Csak nem akartam ismét belenézni a mangában, mert szívből gyűlölem azt a harcot és hidegen hagy a dislikekok.
Ha ennyire gyűlölöd, hogy bele se nézel az egyetlen olyan harcba, amiben Katakuri részt vett... akkor nem csoda, hogy nem tudod őt a helyén kezelni ^^ néha el is olvasod, amit leírsz?
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Nem rossz. 7 dislike, aki szerint Luffy egyedül győzte el Doffy, Cracker, Katakuri .Na, erre már csak nevetni tudtam. https://www.youtu...hckuhUxcgA
Ezért nem szabad elfogadni a hülyeségeket, mert utólag az emberek nem fogadják el az igazságot.
Ezek után már végképp nem fogom leírni a Kaido vs Luffy.
Oda az egyik legnagyobb troll író és ezt sokan nem veszik észre. Nem volt elég a oneshot ütés Kaidotól xD
Az a baj, hogy az arcok főbossai akiket Luffynak kell legyőznie nagyobb fandommal bírnak mint a szalmakalaposok együttvéve, így nem lehet őket csak úgy lenyomni
Kaidot Dressrosa arc vége óta hypeolják, így kellett valami brutál belépő, és egyébként sem biztos, hogy az a One hit a nyers erő miatt volt...Könnyen lehet az is, hogy Luffy megint kifullt és elájult miután hakival érintkezett. (mint a mamánál)
Szerintem a dislike-ok nem arra szóltak, aminek gondolod. Az egy dolog, hogy Dressrosán más is le tudta volna győzni Doflamingot, de egy kezemen meg tudnám számolni ki. Fujitora érthető okokból maradt ki a játékból, Sabo meg hát igazából neki is elnézhető volt. Azért Crackert egyik Szalmakalapos se tudta volna legyőzni. Nami supportja meg azért szerintem nem volt egyáltalán kiakasztó, sőt inkább teljesen jópofa. Én inkább örültem neki, hogy nem volt gyáva. Amúgy azt felejted el Dungeonlord, hogy az sokszor Luffy nélkül esély sem lenne a győzelemre. Azt megértem, hogy a Katakuri elleni plot armoron ki vagy akadva, de egy kis support miatt felesleges. Mármint senki sem mondta egy szóval sem, hogy teljesen egyedül fog Luffy megküzdeni Kaido ellen, de az oroszlánrészét a munkának érthetően ő fogja elvégezni, akár tetszik akár nem.
Csilla1050: Én kizártnak tartom, hogy Luffy ennyi idő alatt kifulladjon, kb 5 oldalon keresztül volt G4-ben és csak pár ütést vitt be. Persze, hogyha Te nem természetes kifulladásra gondoltál, hanem, hogy Kaido ütése miatt akkor nem szóltam. Bár Luffy egyre jobban kezeli ezeket a kifulladásokat, szóval sajnos mégis csak az a suhintás lehet a ludas.
Pár dolgot a magyar fordítást olvasva (Amit köszönök ) észrevettem.
https://naruto-ku...ece/923/14
Itt középen felülről a második panelen (ami az oldal 4. panelje) ha jól látom Luffy öklének találati felülete körül fekete Kaidou bőre.
Ami arra utal hogy ott de feltehetően Luffy összes G4-es ütését Haki-val hárítottam.
Ami kissé jobb helyzetet ad mintha csak úgy Haki nélkül állta volna ki.
Azonban tekintve hogy csak a célterületet védi vele ehhez (mint tudjuk) nem semmi Megfigyelés kell.
Nem azt mondom hogy jövőbe lát vele de elég durva szinten lehet.
Én kizártnak tartom, hogy Luffy ennyi idő alatt kifulladjon, kb 5 oldalon keresztül volt G4-ben
szerintem abba a 5 oldalba annyi erőt kell beleképzelni, mint a teljes Cracer és Katakuri harcba, és igen, kifulladt, hisz lihegett már, és teljesen védekezés nélkül kapta be a csapást, jogos a k.o., és mindenki a helyére került. Nekem nonszensz lenne ha 19 éves Luffynak esélye lenne az istentudjamennyiidős Kaido ellen, én még igen, egy teljes timeskippet is elviselnék hogy reálisabb legyen a felkészülés.
Szerintem ennek a miniharcnak történetvezetési jelentősége volt, van egy érzésem hogy Luffy alakjába belelátott valamit Shutenmaru, amitől támogatni fogja. https://otakukart...307227.jpg
ha jól látom Luffy öklének találati felülete körül fekete Kaidou bőre.
Ami arra utal hogy ott de feltehetően Luffy összes G4-es ütését Haki-val hárítottam.
szerintem sajnos rosszul, azok csak benyomódások árnyékai, ahogy a fejénél is felette van kicsit.
------------------------------------------------------
Ne tartsd fontosnak hogy fontosnak tartsanak. Csak szeress, és fontos leszel.
zackary
Nekem az ütési benyomódások és bőrön levő árnyékok nem tűnnek olyan sötétnek mint ott a tömény feketeség de lehet igazad van. Viszont ha tényleg az akkor valamivel kevésbé lenne gyenge Kaidou-hoz a G4 ütése.
Mondjuk a King Kong Gun-t szerintem nem köszönné ő se meg.
demandred
Sárkány alakban nem volt nála de ilyesmi nem meglepő.
Egyébként nem látni sehol a Kanabo-t tartó bal kezét azt a képkockát megelőzően hogy a fegyvert benne láttuk volna szóval lehet emberré válása óta a kezében volt.
Ha meg nem a kezében akkor nem akarom tudni hogy lenyelte vagy a másik irányba rejtegette
Az igazat megvallva nekem még mindig furcsa ez a "szörnyeteg" és a haki használat képesség. Értsd: Bigmom szinte sebezhetetlensége nem a gyümölcséből ered, így a haki csak az erő miatt kell, nem a képességblokkolás miatt ellene. Sebezhetetlenek gyakorlatilag, Mom is csak akkor sérül ha elengedi nagyon magát. Akkor minek tudja a hakit? Teljesen érthetetlen volt számomra hogy tudja amikor bevonta a kezét, és túl idióta is volt nekem ahhoz hogy ilyesmit elsajátítson, csak badass, de a hakihoz kell kicsit zseninek lenni. Ok, volt rá 60 éve.
Szóval szerintem az a furcsa, ha hakit használnak ezek a születésük óta szinte legyőzhetetlen lények, és nem az ha nem
Nem értek egyet. BM lehet akármilyen sebezhetetlen egy Logia ellen nem tudna harcolni Haki nélkül.
Kell az nekik is.
Ráadásul attól hogy alapjáraton sebezhetetlen még korántsem biztos hogy senki se tudja megsebezni.
Egy bizonyos szint felett fegyverrel biztos sebezhető de pl.: egy King Kong Gun-t se köszönne meg szerintem.
Luffy olyan mint Goku, totál sík, de harci zseni, és az tagadhatatlan. Csak ahhoz ért, és semmi máshoz, de ahhoz a legjobban. Nah, ezt szerintem Bigmomról sosem mondható el, mer ő alapból így született, nem tudom elképzelni, hogy óriásölőként vagy kisgyerek, de végül annyian legyőznek mégis, hogy nekiállsz tanulni egy kis Hakit. De igazad van, nem tudjuk mennyire pró Mom ha higgadtan harcol. De amúgy sztem ezt túlgondolom én is, egyszerűen erősek, ezen a szinten mindenki Hakihasználó, és pont, csak lenyelni kell.
Amúgy persze igazat adok hogy nem sebezhető sehogyan sem, azért írtam azt hogy "szinte sebezhetetlen"
Igen de ez BM-ról és Kaidou-ról ugyanúgy elmondható.
BM egy harci gépnek született. De a pályáját Strausen keze alatt kezdte akinek van sütnivalója. Biztos hogy az ő tanácsára kezdte el tanulni és ugyebár harchoz van veleszületett tehetsége.
A DF-jét is csak úgy magától megtanulta használni.
A többivel egyetértek. Ezen a szinten kötelező a Haki mert pl.: nem lehetsz tehetetlen egy Logia ellen.
Ez hasonló mint amikor valaki extrém-ellenálló testtel rendelkezik, mégis tud használni védőpajzsot Sok példa van erre a mangákban.
Az csak azért van, hogy még felsőbbrendű erővel ruházza fel a mangaka az adott karaktert, plusz még lehet egy elvárás is azon az erőszinten.
Ha harci zseni lenne, akkor nem kapna ki állandóan és vernék minden harcban félholtra.
Luffy jó harcos és hamar alkalmazkodik a helyzethez, de a zsenitől olyan mesze van, mint Makó Jeruzsálemtől.
És kanyarodjunk vissza manga aktuális részeihez.
Már nem emlékszem, ki írta ,de valaki említette, hogy a Yonko fegyverzet hakija miatt változott vissza Luffy.
Eddig hülyeségnek találtam, de Kaido óta azonban elkezdtem fontolóra venni az elméletet .
Luffy mentségére szóljon, hogy Big Momnak csak pár ütés tervezett és Gear 4 hátrányra miatt változott vissza és Kaido pedig K.O .
Katakuri harctól függ az elmélet: https://naruto-ku...iece/885/8
Nehéz megmondani, hogy itt már kezd hozzászokni vagy Katakuri figyelmeztetése után spórolt valamennyit az erejéből.
Nem akarok semmit sem elkiabálni, de érdekes elmélet.
Ha van egy kis igazság az elméletben, akkor Yonkok tényleg szörnyetegek. xD .
Nem 7,hanem 9 tudatlan ember van itt fórumon, aki csak dislikolni tudnak, de választ nem tudnak írni.GG nekik.