Pár kép a kövi fejezetről:
https://www.gamen...date-3658/
Szerk:
https://www.youtu...Lng4X7C2HY
Teljes fejezett.
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.10.25. 23:31
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
Pár kép a kövi fejezetről:
https://www.gamen...date-3658/
Szerk:
https://www.youtu...Lng4X7C2HY
Teljes fejezett.
Chapter 923 Yonko Kaido VS Luffy
Kaido falls straight to the ground after being punched by Luffy.
In order to determine the state of his friends, Luffy heads towards Oden Castle but discovers a bettered Speed. She tells him that she was discovered by Kaido whilst heading towards Tama's home and was defeated in battle by him, and was unable to protect Tama.
Luffy regrets not completely seeing Tama home himself.
Law proposes, " I don't know what will transpire while Kaido is drunk. In the meantime, let's escape!". However, Luffy refuses. "if I beat him now, it will be the end of all this! We don't know whether Kinemon and the others as well as mine and your crewmembers are okay!"
"Kaido! Over here!"
"Hicc, you are...?"
"Luffy, the man who will become Pirate King!"
Kaido releases a Boro Breath but Luffy avoids it by jumping up into the air. Kaido returns to his human form and collapses to the ground while lying spread-eagled. However, Luffy doesn't relax his efforts and transforms into Boundman, releasing a Kong Organ at Kaido. Luffy fervently continues his barrage on Kaido. Around the time Luffy becomes tired and panting after his barrage of attacks, Kaido sobers up and stands up.
"Thunder Divination"
Kaido sends Luffy flying with his club. Luffy lies on the ground unconsious with blood running from his head.
"Just what kind of King will you become? Brat..."
END.
*Editor Comment: "This is the Strongest Creature..."
Ezzel végleg lezárhatjuk az 1vs1 Yonkos marhaságot, amit sokan leírtak.
Jelenleg Kaido kapta a legnagyobb hype a Yonkok közül.
Maradjunk a szupernova (új generáció)vs Kaido és talán Big Mom az (régi generáció)
Kaido győzelmének örülök, de a One hit nem. De erről majd késöbb írok .
Nos ilyen ez mikor egy túl erős karaktert alkot meg az író. Az, hogy a G4 lényegében teljesen hatástalan elég, hát ... meglepő? Nem tudom kicsit nehéz megfogalmazni. Mondjuk ezt az egy ütéses dolgot enyhén szólva túlzásnak érzem. Igaz, arra számítottam eddig is, hogy Kaidonak embertelenül erős Fegyverzet színe lesz. Bár nem értem minek kellett Luffynak jövőbelátást adni, ha csak így ki lehet ütni.
Én nem szoktam vagy legalábbis nem szeretek előítéletes lenni, de ez a jelenlegi helyzet nem igazán tetszik. Maga a Wano arc bejön és félek, hogy elkezd rossz irányba haladni. Remélem nem így lesz.
Az nyilván egyértelmű volt, hogy kikap, a one shot szerintem is elég túlzás volt, főleg G4-ben. Kidet már a nézésével kiütötte, vagy mi? Ezzel most elég magasra tette a lécet Oda. Remélem, hogy most nem lesz szünet, mert kín lenne 2 hetet most várni, hogy mi fog történni. Lehet, hogy most csak én vagyok szűklátókörű, de ötletem sincs, hogy menekülhetnek ki ebből a helyzetből. De Kaido szövege nagyon adja.
Lol, A naruto és a Seven Deadly Sins minden hibájával együtt köröket ver a Bleachre meg a Fairy Tailre.
Miért lett volna túlzás hogy a G4 hatástalan? Big Momról is lepattant szal szerintem nem meglepő.
Dungeon attól hogy most kikap egy akár több száz chapterből álló szál végén még bőven verheti Kaidot. Ennyi erővel Bluenot se tudta volna kiszedni ha a gobdolatmenetedet követem
Az volt a túlzás, hogy Luffy elvileg már kapott jövőbelátást szóval erre lehetett volna építeni valami csavart egy sima one-hit helyett.
Mert így olyan mintha a Katakuri harc megsem történt volna. Amugy szerintem ebből csak úgy nyerhet Luffy ha már ebben az arcban megtörénik az ébredés. Max utána azzon belül is fejlődhet majd mint a G4-ben. De úgy tűnik a G4-et is kimaxolta.
Akkor inkább ahhoz hasonlítanám mikor Kuma ellen harcoltak Sabaody-n. Nem egy elborult agyu rage Luffy kapott ki hanem inkább egy kétségbeesett.
Az mondjuk magyarázhatja a gyors vereségét.
Jaeger
Az volt a túlzás, hogy Luffy elvileg már kapott jövőbelátást szóval erre lehetett volna építeni valami csavart egy sima one-hit helyett.
Mert így olyan mintha a Katakuri harc megsem történt volna. Amugy szerintem ebből csak úgy nyerhet Luffy ha már ebben az arcban megtörénik az ébredés. Max utána azzon belül is fejlődhet majd mint a G4-ben. De úgy tűnik a G4-et is kimaxolta.
Germa66
dungeonlord írta:
Ezzel végleg lezárhatjuk az 1vs1 Yonkos marhaságot, amit sokan leírtak.
Roger uralta a tengert és erősebb volt mindenkinél Garp mondja. Előtte Rocks is ilyen volt, de jött Roger éra.
Engem nem is zavarna a dolog, ha nem lenne mindig ez. Luffy állandóan kikap és ezt most sikerült még ilyen degradáló módon is tenni.
Megértem, hogy erőt kell demonstrálni és megmutatni milyen erős egy Yonkou nekem már Mama után is átjött a dolog. Már ő messze felül múlta az elvárásaimat. Már Kidék megsemmisülése után is elégedett voltam azt Mama után már tényleg minden kétségem elszállt és tudtam, hogy a Yonkou legyen bármelyik egy szörnyeteg lesz.
Viszont ezek után akármilyen módon győzi le Luffy és teljen el két-három vagy akár négy év az arc-al hihetetlen lesz Luffy győzelme és lefogja győzni, mert hivatalos interjúban elhangzik Odától, hogy Luffy felül fogja múlni harcban Kaidout, ha úgy érzi eljött az ideje. És nem szereti az ilyen egy a több elleni küzdelmeket. És én nem hiszem, hogy Oda meggondolta magát. És ha meg is gondolta ki lenne Luffyval? Senki. Még a parancsnokok is taknyos kölykök. Mama és Kaidou leverné mindegyiket egyszerre.
Legalább ez a rész után ez a konklúzió jött le. Luffy-t már Katakuri rommá verte, de simán felkelt még az után is, hogy átszúrta. Itt meg egyetlen ütéssel vége. Szóval még Kaidou és Katakuri szinte is ég és föld.
Viszont, akkor mikor jön el az ideje és mi adja meg ezt az erőt Luffynak? Kezdem azt érezni, hogy Wanon tényleg valami csoda fog történni...
Persze korai temetn i a dolgot, mert nem tudjuk tényleg kiütötte-e egyáltalán Luffyt. Lehet Law mesterkedett valamit és trükk van az egészben. De azért kicsit szkeptikus vagyok a dologgal kapcsolatban. A vereség nem is fájna annyira, ha nem ilyen durva lenne, mert tényleg biztos voltam benne, hogy megtörténik.
Namiék menekülése még mindig jobban érdekel, mint Kaidouval való csatározás Valszeg, mert előbbi több izgalmat és meglepetést rejt.
Aki együtésből kiteríti Gear4Luffy-t, annak az ereje tényleg hihetetlen, ugyanis, aki one-shot-tol valakit az OP világában, az minimum 3-szor erősebb mint a kiütött személy. Tehát Kaidou 100%, hogy elintézné még Big mom 3 parancsnokát is egyszerre.
És, hogy Luffy mit kezd majd ilyen erővel? Hogy győzi le? Hát, az ébredéssel, meg valamiféle Super-Saiyan formával
Ugrás a fórumra: |