kristofkristof írta:
https://jaiminisb...922/page/7
Holdem egész gyorsan magához tért. Azért a megszólalása alapján Kaido sokkal barbárabb lehet, mint gondoltam.
Őm, miért? Kaido nyilván komoly fegyelmet tart, nem hiszem, hogy gyilkolászná a sajátjait, de láthattuk, hogy (főleg részegen) vad ember. Olyan igazi barbár vezér, ilyennek van rajzolva és ilyen lesz szerintem a személyisége is (vegyítve ezzel a wano-ra jellemző japán stílussal ).
https://jaiminisb...922/page/8
Ez kicsit komolytalan volt Kaidotól, az egy dolog, hogy részeg. Továbbá én nem értem miért akarja ennyire Shutenmarut. Odent szolgálta, szóval számomra az lenne az evidens, hogy levadássza őt.
Tudom, hogy már beszéltetek erről, meg kibeszéltétek, de számomra meg az evidens, hogy Kaidou csak az erőt nézi, semmi mást. Hawkinsékat is simán bevette.
És egyébként nekem úgy jött le, hogy Kaido pusztán számításból ölte meg Odenéket, nem azért, mert gyűlölte volna a klánt... egyszerűen meg akarta szerezni Wanot.
Persze lehet, hogy nem. Mindenesetre ez esetben közel sem megrökönyödtető, hogy pl. Shutenmarut simán be akarja venni.
Amúgy ezek után én sem lennék meglepve, ha Big Mom is betoppanna... áh az már azért tényleg durva lenne.
Egyébként nekem most esett le, elolvasva most az elmúlt két oldalnyi beszélgetést, hogy Big Mom gyakorlatilag megígérte Kaidounak, hogy betoppan... márpedig akkor nagy az esélye annak, hogy meg is teszi... és hogy akkor mi lesz, te jó ég, fogalmam sincs
Gerigo írta:
Nekem most van egy olyan elméletem hogy Zoro a 3 szamuráj segítségével (akiről beszélt Kinemon) menti meg valahogy Luffyt, ugyanis Zoronak volt egy olyan ígérete Luffynak még Zoun, hogy "felsorakoztatom neked Wano ország szamurájait".
Szerintem ez nagyon adná, és az ígéretét is betartaná.
Nem támogatom a börtönös tippet, de ez a Zoros dolog tényleg epic, és tényleg megígérte.
És egyébként a cikk alapján simán elképzelhetőnek is tartanám a Luffy látomásos elméletet, de Hiei érvei nagyon jogosak, szóval én sem hiszem.
Fú, várom a fejezetet most nagyon
Mi lesz itt, ha még a flotta is megjön véletlenül, nem beszélve Marcóékról