Nem hinném hogy gyenge pontja lenne Kaidonak auz a sebhely. az csak olyan mint Luffyé: biztos hogy valami elég OP ellenségétől szerezte, de túlélte. pont.
Jacknek eddig nem volt, most mondjuk sanszos hogy lesz sebhelye
Lehet, hogy Jack gyümölcse felébredett, és ezért sokkal gyorsabban gyógyulnak a sebei, mint egy átlagos Zoan használónak.
Az meg, hogy Kaidou-n van egy hatalmas sebhely... lehet, hogy köze lesz a halhatatlanságához. Valaki elátkozta, hogy soha nem halhat meg, és ez egy hatalmas sebhelyet okozott neki
Ehhez az infóhoz kérnék egy linket is mert tudtommal semmi infónk sincs a sebéről vagy Fehérbajuszos múltjáról.
Tudtommal ez csak egy teóriaként röppent fel.
De ha nem erősítsd meg egy linkkel kérlek
Szerintem is Wb okozta azt a sérülést. Mert itt említette a nevét: https://naruto-ku...ece/795/18
Olyasmit tudok elképzelni, hogy Rock, Roger,Wb idejében Kaido újoncként neki ment Wbnek.
Wb pedig majdnem megölte Kaidot és itt jön képben https://naruto-ku...iece/907/4
az adósság. Big Mom és egy ismeretlen rock csapatból, aki régen rendelkezett Law képességével megmentették Kaidot.
Semmi se fix.De utalások vannak.Feljebb már linkeltem 2 és ott van a Doffi vs Sengoku harc a gyümiért.
Mert a gyümi valódi erejéről nem sokan tudhattak.Kaido-Doffi kapcsolat és SEngoku-Rock incidens.
Erre már többen is gondoltak. Azonban azon a panelen azért említi a nevét mert irigy rá hogy megtudott halni. Ettől függetlenül még okozhatta Fehérbajusz azt a sebet azonban ezt nagyon nagy túlzás utalásnak nevezni.
Többen is elmondták hogy Law gyümölcsének valszeg nem lesz szerepe Kaido halhatatlanságában. A gyümölcs végső ereje nem halhatatlanságot ad hanem inkább kortalanságot. Mint a tündéknél a gyűrűk urában. Meg lehet ölni őket de az idő nem fog rajtuk.
Doflamingo magának akarta a gyümölcsöt, nem Kaidonak. Kalózkirály akart lenni és ebben látta a kulcsot. A tengerészetnek meg persze hogy fontos volt hiszen a legvégső gyüminek tekintették.
Az amit Fehérbajuszról mond a legkevésbé se utal arra hogy Fehérbajusz sebezte volna meg.
Az utalhatott arra hogy Fehérbajusznak volt "képe" meghalni míg ő erre képtelen és akár arra is hogy Fehérbajusz miatt nem tud meghalni.
Ez kb akkor utalna arra hogy Fehérbajusz sebezte meg ha tükör előtt nézegeti magát és azt mondja Fehétbajusz jól megcsinálta elrondította a tökéletes kockáit.
Persze lehet hogy Fehérbajusz sebezte meg. Sőt lehet azért akarta megtámadni Kadiou a Marineford-i ütközet előtt Fehérbajuszt mert az öreg tudta hogy lehet megölni vagy legalább azt hogy válhat megölhetővé. De ez amit linkeltél nem utal semmi ilyesmire.
Germa66 írta:
Doflamingo magának akarta a gyümölcsöt, nem Kaidonak. Kalózkirály akart lenni és ebben látta a kulcsot. A tengerészetnek meg persze hogy fontos volt hiszen a legvégső gyüminek tekintették.
Arra céloztam, hogy Doffi honnan tudott a gyümi valódi erejéről? Tuti, hogy nem Vergotól, aki még újonc volt a tengerészetnél. Erről az erőről nagyon kevesen tudhattak .Ezért említettem a Kaido-Doffi dolgot.
Talán Kaido részegen megosztotta ezt a infót.
Germa66 írta:
Erre már többen is gondoltak. Azonban azon a panelen azért említi a nevét mert irigy rá hogy megtudott halni. Ettől függetlenül még okozhatta Fehérbajusz azt a sebet azonban ezt nagyon nagy túlzás utalásnak nevezni.
Elsőre én is erre gondoltam .De a jelenlegi infok alapján nem csak erről szól.Talán.
Többen is elmondták hogy Law gyümölcsének valszeg nem lesz szerepe Kaido halhatatlanságában.
Ezt még 1x leírom: Big Mom és egy ismeretlen rock csapatból, aki régen rendelkezett Law képességével megmentették Kaidot.
Mert azt tudjuk, hogy Big Mom képes a lelkeket irányítani.
Law gyümije testileg és Big Mom pedig lelkileg hozta helyre Kaidot, amiből egy halhatatlan embert hoztak létre.
(így legaláb értelmet nyerne a élethosszig tartó addóság szó)
Az öreg tudta, hogy hogyan lehet megölni AFR? Persze, hogy tudta. Szerintem szimplán nyers, pusztító erővel, amire csak az ő támadása volt képes egyelőre a sok-sok év alatt. Egyébként nekem is a linkelt oldal alapján jött az le, hogy Fehérbajusz okozta, de már elbizonytalanodtam Igazából felesleges spekulálni, lehet a sebhelynek tényleg nem lesz semmi szerepe, mint Luffy esetében, egyszerűen van és kész. Jól is mutat Luffyn például.
Oké hogy Kaidou meg akar halni, de a One Pieceről beszélünk még mindig.. én jelen állás szerint nem tartom valószínűnek hogy megölnék. Aztán persze lehetnek fordulatok, Marinefordnál is meghalt egy Yonkou...
Adues
Persze hogy tudta?
Egyáltalán nem persze. Lehet lövése se volt róla és lehet senki se képes megölni Kadidou-t. Ez azért van mert még nem tudjuk a megölhetetlenségének okát. Ha majd megtudjuk kiderülhet ez is.
És nem hiszem hogy csak pusztító erő kell hozzá.
Az olyan semmilyen dolog lenne.
Kizárt dolog. Mivel látjuk olyan emberek reakcióját, ahol Luffy ott sincs. Shuntenmaru, Jack és Hawkins is véleményezi. Ráadásul Nami eltakarja a szemét, mert vakítja a fény.
Ha Luffy jövőképét látnánk, akkor azt az ő szemszögéből látnánk nem, pedig így.
Mellesleg igen olcsó húzás lenne és innentől gyakorlatilag mindig ellehetne tolni, hogy hoppá midenki meghalt és egy rész múlva jah mégse csak Luffy flashelt egyet.