Ezek hibák és nem unalmas részek (max a minden szál ugyanúgy kezdődik).
Ennek ellenére hozzáteszem hogy az utolsó pont engem is mérhetetlenül zavart de már túltettem magam rajta. Semmi kalózosat nem tesznek inkább felfedezőknek vagy forradalmároknak kéne lenniük.
felixgotrek
Nekem a Luffy vs Katakuri Snakeman bevetése előtti és a tükörvilágba való visszatérés utáni rész kissé uncsi volt ha jól rémlik illetve az akkor vele párhuzamosan folyó menekülés se volt érdekes.
A Dressrosa arc majdnem egésze főleg a Rebecca szál és az állandó Lucy-zés. De lehet ez csak azért mert itt értem talán be a mangá-t.
Illetve a Luffy, Ace, Sabo visszaemlékezést tartottam unalmasnak, indokolatlanul hosszúnak és logikátlannak.
Meg az Égi sziget. Az komplett untatott. Az az arc számomra a manga mélypontja.
Szóval azért voltak uncsi részek. A One Piece nem tökéletes. De messze a legjobb hosszú manga amit valaha olvastam és ennyi unalmat azért elviselek.
Tetszett a rész, kezdenek felpörögni az események.
Shutenmaru karaktere nagyon kreatív-ra sikerült, és végre személyében egy piszkosul erős szamurájt ismerhettünk meg.
Hát, így, hogy Shutenmaru -n kívül lesz még kettő hozzá hasonló erősségű ( ? ) szamuráj, és mindegyikük talán egy csapásnak a szintjén van ( ? ), plusz ott van maga a 3 csapás, na meg még Orochi is, így nem csoda, hogy Sakazuki mondta Borselino-nak, hogy ne menjen Wano-ra Felköthetné a gatyáját az egész tengerészet ennyi dfg-állattal szemben
Kaidou ,,valódi" formája nekem is tetszett, kreatív lett.
Én se mondtam,hogy tökéletes,a Foxys arcot kifejezetten utálom Meg a Dressrosás Luffy vs Doffy gear 4th 10 perc pihenő=kb 5 fejezetes időhúzást is untam pl.
Azok amiket leírtál meg tényleg nem az "unalmas részek" kategóriába tartoznak dungeonlord ahogy Hiei is mondta
Ennyire azért nem kell pucsítani az admin bácsinak XD
(Hülyülök )
Paidion írta:
És az se gond, ha ez a bizonyos Rocks már öreg, legalább ez magyarázatot adna arra, hogy ha Big Mom és Kaidou valóban alatta szolgált (ami a 907. fejezet alapján eléggé valószínű), akkor miért lehet mégis gyengébb náluk - megöregedett, de ettől függetlenül most is nagyon erős.
Rocks szerintem a banda volt, aminek volt egy ismeretlen kapitánya, aki alatt lehet, hogy Big Mom és Kaidou is volt egy ideig (jó ideig akár).
Ebben a fejezetben összekevertem O-Tsuru és O-Kiku nevét
Emellett. Kaidou aki tud olvasni (https://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/903/18) elolvasta hogy Luffy leverte BM két parancsnokát is. https://naruto-ku...ece/903/11
Ezek után meg egyedül küldi ellenük Jack-et aki minden bizonnyal a leggyengébb parancsnoka?
Ennyit arról az ötletemről hogy azért megvan a magához való esze. :/
Emellett mikor ezt kerestem esett le hogy akitől ennyi mindent megtudtak a Flotta-ról az a két degenerált kapitány Cavendish és Barto https://naruto-ku...ece/903/10
Nem tudom anno észrevettem-e de ha igen azóta elfelejtettem
Elég egyértelmű, hogy Kaido nem egy észlény, különben eszébe se jutott volna, hogy ha leugrik egy égi szigetről abba talán majd belehal. Azért egy sárkánytól az szánalmas lett volna.
Jaj, mi ez a hülyeség, hogy ezért fulladt unalomba vagy ez hiba lenne? Oda kezdettől fogva nyilvánvalóan tisztázta, hogy vannak jó és rossz kalózok, na most Luffyék nyilvánvalóan a jók közé tartoznak, márpedig a One Piece világában a jó kalózok nem foglalkoznak szervezett rablással, nem gyilkolnak, hanem inkább kalandorok, felfedezők stb.
Teljesen fölösleges a mi világunk kalózkategóriáját ráhúzni a One Piecere, ami egy más világ. Egyébként meg majd pont azt a Luffyt fogja érdekelni ez, akinek amikor mondtak valami "kalózszabályt", akkor annyit mondott rá kiabálva, hogy "sose hallottam ezt a hülyeséget!". Nem pontosan idézek és nem tudom már hol hangzott el, de volt valami ilyesmi. Talán Acenek mondta Marinefordon.
De komolyan nem értem, hogy erről egyáltalán miért kell beszélni, amikor konkrétan ez már a legelső fejezetben nyilvánvalóan kiderült. Nem kellett volna akkor tovább olvasni, ha nem jött be ez a fajta, Oda által átértelmezett kalózkodás. Már eleve azzal érzékeltette Oda, hogy itt valami nagyon másról lesz szó, hogy a banditákat tette meg a gonosz félnek a kalózokkal szemben (Shanksék).
Dungeon, Luffy világosan kimondta, hogy ő nem akar hős lenni és nem is tartja magát annak, de az emberek mindenkiből hőst csinálnak, Luffynak ehhez semmi köze. Az pedig teljesen Luffy személyiségéből fakad, hogy segít másokon, azok pedig nyilván hőssé teszik Luffy akarata nélkül is.
Dungeon, Luffy világosan kimondta, hogy ő nem akar hős lenni és nem is tartja magát annak, de az emberek mindenkiből hőst csinálnak, Luffynak ehhez semmi köze. Az pedig teljesen Luffy személyiségéből fakad, hogy segít másokon, azok pedig nyilván hőssé teszik Luffy akarata nélkül is.
Igen. Kimondta. De ez semmin nem változtat, azon a tényen hogy hősként cselekednek.
Mennek valahova, megismernek valakit ,aki bajban van, majd szó nélkül megmentik az ártatlanokat.
Jó vagy rossz egy kalóz mindig zsákmányolna valamit, de Luffyék semmit.
Ez a manga mindenről szól,csak arról nem szól, amiről kellene.
Nami volt az egyetlen, aki kalózként viselkedett ,de lassan belőle is kihal a kalóz szó.
Szerkesztette: dungeonlord - 2018.10.21. 18:15
Az, hogy kinek mi fullad unalomba és mikor a One Piece-el kapcsolatban az szubjektív dolog, mindenkinek eljön egyszer ez a pont az életében, ha egy adott mangát, animét követ évek óta. Számomra Punkhazard arc óta jött el az a pont, hogy minden arc kezdést unok, amig be nem indul a bugi.
Kétség kívül a One Piece egy kalóztörténet, mivel vannak benne kalózok, függetlenül attól, hogy a mi főhőseink kicsit rebootolták ezt az értelmezést. Nem mennek embereket sanyargatni és fosztogatni, viszont zsákmányolnak, még ha nem is úgy, mint egy átlagos kalóz...Nekik nem kell elvenniük, ők megkapják.
Amikor Gold Roger tengerre küldte az embereket, nem a kalózokat bocsátotta útjára, hanem egy új kalózkort indított be, ahol láthattuk is, hogy 1-1 17-18 éves vézna fiúcskából is lehet kalóz egy ladikkal, vagy sörös hordóval.
Nyilván Luffyék nem fognak gyilkolni, fosztogatni, nekik nincs is erre szükségük, ennek ellenére is mindig feltalálták magukat, hogy ne haljanak éhen.
Ráadásul a One Piece egy olyan világ, ahol hajókázol pár kilómétert és találsz egy dúsgazdag szigetet ahol olyan élet van, ami egy közismert kalózvilágban annak idején elképzelhetetlen volt és egyébként is lehetetlen...Az emberek rávoltak szorulva a fosztogatásra, ám itt csak a kapzsiság mértéke szabhat határt aközött, hogy elveszed, megszerzed, vagy megkapod. A One Piece ebben kicsit más, mint egy átlagos kalóztörténet.
Viszont mindezeknek köszönhetően áll az emberek szívéhez közel a One Piece, akik már egyszer beleszerettek. Luffy egy megrajzolt, fikcionális karakter, de én mélyen tisztelem őt, mivel egy nagyszerű ember ebben a kegyetlen világban, ahol a korrupció, elnyomás és rasszizmus uralkodik.
AFR írta:
Ebben a fejezetben összekevertem O-Tsuru és O-Kiku nevét
...
Ezek után meg egyedül küldi ellenük Jack-et aki minden bizonnyal a leggyengébb parancsnoka?
...
Emellett mikor ezt kerestem esett le hogy akitől ennyi mindent megtudtak a Flotta-ról az a két degenerált kapitány Cavendish és Barto https://naruto-ku...ece/903/10
...
Jon
Jó rég voltál utoljára
Üdv
1. Köszi szépen Nem nagyon fórumoztam az elmúlt hónapokban, nem volt kedvem sem, meg kicsit felületesebben is olvastam a mangát így az arc elején, annyira nem hozott lázba (pedig amúgy jó fejezetek voltak). Talán újra is kéne olvasnom. Mindenesetre köszi
2. Csodálkoztam is még amikor olvastam a kommentet
3. Lol, tényleg, Cavendish és Barto Mekkora arcok Én nem vettem észre ezt eddig, köszi az észrevételt Kretének xD
4. Kaidouban szerintem egyrészt bőven van arrogancia egy részről, hogy ha Big Mom parancsnokai nem is, az övéi elbánnak Luffyval, másrészt az sem biztos, hogy teljesen elhiszi egyáltalán a híreket (ami amúgy nem is hülyeség, mert vannak benne túlzások ).
Nem beszélve arról, hogy én nem vagyok benne biztos, hogy Jack a leggyengébb, simán lehet, hogy a második (Azt én sem hiszem, hogy ő lenne a legerősebb, sőt, kizárt.) De ha a leggyengébb is, lehet, a többiek elfoglaltak.
És persze simán lehet az is, hogy tényleg egy kretén
Dungeon- ha nem tetszik a manga, ne olvasd Láthatóan az olvasók nagyon-nagy többségének tetszik, ez szinte egyedülálló ilyen hosszúságú shonen mangáknál (legalábbis amikbe én belefutottam), sőt, én nemhogy hanyatlást, egyértelmű emelkedést látok (legalábbis az elmúlt 150 fejezet szerintem az egész mangát tekintve is nagyon jónak számít). Úgyhogy ha nem tetszik, ne olvasd Fölösleges olyan dolgokkal fikázni, ami szubjektív, a manga része.
Mintha végignézne valaki MINDEN marvel filmet, és mindegyik után fikázná, hogy értelmetlen a szuperhősműfaj. Akkor minek nézi?
Mert amikbe belekötsz, a manga szerves részei, a stílusa, csinálhatsz akármit. (Bár egyébként abban van igazság, hogy Luffyék azért a manga első történetszálaiban sokkal inkább kalózosak voltak, mint most, de szerintem ez egyrészt automatikus folyamat, ahogy nő a sztori, másrészt meg annyira eltörpül a rengeteg zseniális dolog mellett, hogy nem különösebben érdekel.)
És ha valami nem hiányzott a fórumról, azok az oldalakon át tartó fölösleges és értelmetlen viták, szóval részemről le is zárva, csak ennyit akartam hozzáfűzni
Dungeon- ha nem tetszik a manga, ne olvasd Láthatóan az olvasók nagyon-nagy többségének tetszik,
Az egész elméleted ott bukott meg, hogy régen nagyon tetszett a one piece.
Ha többségnek tetszett Sanji karaktere meggyilkolása vagy Big Mom megaláztatása , akkor egyezségére .
Azt hadd döntsem el én, hogy mit szeretnék nézni és ha valami nem tetszik, akkor azt leírom.