Engem az se lepne meg, ha Jack elmenne megkeresni Luffyékat és Kaidou addig harcolna Shuntenmaruval és Zoro mellé csapódnaXD
Sőt az lenne az igazi Zoros eltévedésxD
One Piece manga
kristof
Hát túl messze nem hiszem hogy táboroznának Law-ék a célponttól és a társaiktól. Szóval tényleg közel lehet Kaidou bázisa.
Luffy-nak csak Yonkou legerősebb parancsnok, Admirális vagy maga a Yonkou "segíthet" fejlődésében.
Én még mindig Weeble-t tartom a legesélyesebbnek erre ha van Admirális szinten.
Én is említettem már hogy nagyon el lett felejtve ez a Kid-el üzengetés. :/
A felhőket még a Király Akarata magyarázhatja (Shanks és Fehérbajusz) de ha Sárkánygyümit evett akkor Misztikus és akkor biztos lesz különlegessége mint Marco Főnix-ének.
jasek89
Zoro nem fog valószínűleg kikapni tekintve a Mihawk után Luffy-nak tett ígéretét. És ha belegondolunk sose vesztett azóta ha ép volt a teste.
Ezért nem is fog Kaidou-val összecsapni szerintem.
Illetve nem hiszem hogy már Zoro parancsnok szinten lenne.
https://naruto-ku...ece/824/13
A menj mondd meg nekik nekem személyesen átadott üzenetet feltételez.
Az "általad fogok üzenni" vagy a "át fogod adni az üzenetem"-be még belefér a példát statuál és ezzel üzen opció de a "menj mondd meg nekik"-be már nem
Persze ez személyes meglátás.
Nézd már meg milyen állapotban van Hova és hogyan menne és beszélni se sokat kéne neki. Egyszerűen a puszta látványa elég üzenet.
Ezt én simán Kid gúnyolásának tudtam be. És az egoját is elég jól lefaragta vele Kaidou. Ha komolyan gondolná nem zárta volna rácsok mögé.
És amúgy én az angolból nem erre emlékeztem. Ekkor még nem javítottam a magyart.
Jah jól emlékeztem azt mondja, hogy gyerünk csak mond meg nekik.
http://automanga....ece/824/13
Sőt így újra olvasva nem is üzenni akart, hanem gúnyolódik vele. Simán meggyalázza és fényezi magát.
Szerintem az lenne a jó megoldás Oda részéről, ha egy olyan ellenfelet kapna Luffy Kaidou előtt, aki a múltban már legyőzőtt egy admirálist, mondjuk Sengokut. És bár számomra kicsit össze van forrva történeti értelemben Garp és Sengoku, de ettől függetlenül Garp nyilván erősebb, így megmaradna közte és Luffy között az erőhierarchia, ami szerintem jó dolog és szükséges is. Luffy alapból retteg Garptól, egyedül csak tőle! Tudom, hogy ez félig-meddig vicces elem, de kétszer is ki lett mondva (először Water 7, utána Impel Down), hogy Garp egyenlő félként harcolt Rogerrel, ráadásul itt van ez a Rocks, akit/akiket ugye szintén ő állított meg. Egyébként talán ez is arra utal, hogy erősebb Sengokunál, feltételezem utóbbi akkor is aktív volt, így lehet ő kikapott, meg hát nyilván nem véletlen, hogy körülötte nincs ekkora hype.
Tehát szerintem a Rocks lenne az ideális ellenfél, kellően fel van már vezetve történetileg is, könnyen beemelhető lenne, Luffynak pedig kell egy ilyen kaliberű ellenfél Kaidou előtt, legalábbis én nem tudok elképzelni mást. Ha fel is ébred a gyümölcse, attól még gyakorolnia kell a használatát, egyebekről nem is szólva.
És az se gond, ha ez a bizonyos Rocks már öreg, legalább ez magyarázatot adna arra, hogy ha Big Mom és Kaidou valóban alatta szolgált (ami a 907. fejezet alapján eléggé valószínű), akkor miért lehet mégis gyengébb náluk - megöregedett, de ettől függetlenül most is nagyon erős.
Így kissé másképp hangzik. És bár Kaidou-ból kinézem hogy tényleg elküldi Kid-et (napok sőt hetek teltek el szóval Kid fel is épülhetett) de jogos amit mondasz. Egyébként már nem ez az első alkalom hogy félrefordítás miatt rossz a következtetésem Bár itt nem biztos csak valószínű. Bele kéne taposnom az angolba hogy ilyeneket ne nézzek be.
Paidion
Nem tudom mi lesz ez a Rocks (személy, kalózbanda vagy szövetség) és bár beemelhető a story-ba de Weeble mellett szólhat az is hogy épp Luffy-t keresi akinek tudják a célját és Marco addig nem fog megindulni míg Weeble vereségéről (esetleg arról hogy Wano-ra tart Luffy levadászására) hírt nem kap.
Persze, csak nem tudom, nem igazán tudom komolyan venni a csávot. De ez persze szubjektív, Kizaru világosan kimondta, hogy erős.
De egyébként ne már, Big Mom kijelenti, hogy találkozni fog Kaidouval, majd Oda néhány oldal után ugyanabban a fejezetben bedobja a Rocksot, ahol Garp azt mondja mosolyogva, hogy "hatalmas fenyegetést jelentene, ha visszatérnének",
mindezt közvetlenül Wano arc előtt? Akkora troll nem lehet Oda, hogy ezek után ezt a bandát ne hozza össze, főleg úgy, hogy Big Mom már eleve találkozni fog Kaidouval. És mikor máskor lehetne ez, mint éppen most, Wano országban? Az pedig egyértelmű, hogy ismerik egymást. Lásd Hina szövegét. https://naruto-ku...iece/907/7
A komolyan vetőségét nem vitatom mert röhej a srác.
De erőben lehet megfelel.
A Rocks-al lehet akar valamit kezdeni Oda. Hogy Wano-n fog-e azt nem tudom. Oda-hoz képest túl hirtelen lettek bedobva a semmiből. Lehet későbbre akarja. Pl.: Luffy újraalapítja a Rocks-t és úgy megy a VK ellen vagy miután Kalózkirállyá válik összeáll a Rocks ellene.
Nem tudom de minden lehetőségben van potenciál.
Paidion írta:
Számomra is furcsa ez a gyorsaság, amit Oda tol Reverie óta, még az is eszembe jutott, hogy szándékosan siet, hogy előbb befejezze a mangát.
felixgotrek írta:
Mikor fulladt unalomba?
Ugrás a fórumra: |