Hát szerintem meg nem kell hogy Luffy összes rokona valami nagy név legyen.Számomra az kicsit erőltetett lenne.
One Piece Teóriák
Avalo Pizarro-ról nem tudom beszéltetek-e már.
De ha nem akkor felvetném a témát.
Kinézetében (haj, bajusz, szarvak) hasonlít Kaidou-ra illetve a szarvak viselése a Beast kalózokra vall.
Illetve a "beceneve" a Korrupt Király.
Ezekből jött pár ötlet.
1. Pizarro talán Kaidou rokona. Ez a hasonlóságuk miatt bár méreteik mások.
2. Pizarro talán Kaidou egykori embere az ekkori csapások egyike. Szervviselete és a Beast kalózokra jellemző öltözködésére alapozva.
3. Pizarro alapította a Beast kalózokat és Kaidou a bukása után vette át és vált később Yonkouvá.
4. Pizarro egykor Shichibukai volt. Ezt a becenevére alapozom. Vagyis azért kapta a nevét mert ő volt az első Shichibukai akiről kiderült hogy csaló (korrupt) és egyéb törekvései vannak vagy Kaidou beépített embere.
Mit gondoltok?
Doffi és a Smiley tippem:
(Ha Ceaser csatlakozni fog Kaido harchoz,akkor megtudhatjuk Smiley valódi célját. )
Punk hazardnál még nem árulte el Oda a Smiley titkát.Ahogy korábban írtam,Punk és Zou még csak alapokat látunk.
Doffi kalózkirály akart lenni és gondolom ezt smiley-val akarta megvalósítani. Egyelőre az első vagy a második legerősebb seregről beszélünk.Doffi erős és talán képes 1Yonkoval harcoli,de a legyőzéshez egy sereg kell .Ha meglett volna az a bizonyos létszám,akkor gondolom Kaido helyét akarta elfoglalni.
Yonkok a legerősebb,de azért több mint 500démongyümölcs használó ellen még egy Yonkonak is hard.
Emlékeztek még a 4 Zou harcosról Impel Downál?(Croco említete elsőnek a gyümölcs ébredését)
Zou ébredés olyan erőt biztosit ,amivel 10-30 perc alatt meggyógyulnak és újra tudnak harcolni.No fáradság,no sérülés.
4 ellenfél még gond,de azért 500 ellen már nem. Egy megállíthatatlan seregről beszélünk,aki egy idő után megint talpra állnak.
Itt jön képben Ceaser tehetsége.
Szerintem valamilyen droggal hozta létre a kapcsolatot Doffi és a Smiley sereggel vagy felhasználta Doffi parazita képességét.(Ezért volt egy kis kapcsolata Momonosukéval)
Talán még azt is sikerült elérnie Ceasernak,hogy a gond nélkül használhatják az ébredést. Sőt, már ennél is többre képesek. De ezt max Ceaser vagy Doffi parancsára ébred fel.(Mint a Star wars klónos chip)
Fél regényként most ennyit.Mit gondoltak?
Hogy mi a véleményem?
Röviden az hogy NEM!!!
Bővebben:
Doffy nem akart kalózkirály lenni még csak kalóz se. Világosan elmondta hogy csak káoszt akar és mindent elpusztítani.
Azt inkább teljesen figyelmen kívül is hagyom hogy megint azt írod le ide hogy Doffy Yonkou közelben van mikor már csilliószor megmondtuk hogy hülyeség.
Az önmagában hogy 500 gyümi használó semmit se jelent. Fontos a minőség is. Látsd Luffy Gyojin szigeten 50 ezer Gyojin kalózt ütött ki a Haki lökettel. Na akármennyi gyümit zabálnak ugyanúgy egy löket maradna a kifektetésük.
Nem létezett Impel Down-ban 4 Zou harcos és főleg nincs Zou Ébredés. Zou a sziget Zunisha hátán és a Zou harcosok a Minkek. Amiről te beszélni akarsz az a Zoan harcosok és a Zoan Ébredés.
Tény ha megfelelő szintű Ébredt Zoanokból álló 500 fős sereg lenne az megszívathatna egy Yonkout is de ehhez az kell hogy ne haljanak meg első körben. Tehát legyen esélyük regenerálódni. Ehhez azért kell egy szint. Nem tudom mekkora de Aladmirális alatt ne is gondolj rá. Porrá zúzná őket és nem lenne mit regenerálniuk.
A SMILE-ról jelenleg annyit tudunk hogy egyes testrészeket valamilyen állati testrészekké tudják átalakítani. Azt még bevenné a gyomrom (sőt egyébként eddig nem is látom nagyon az értelmét hacsak nem ad némi plusz erőt, gyorsaságot) ha valódi Zoan-okhoz hasonlóan képesek lennének teljes átalakulásra. Azonban annyi következménye minimum legyen annak hogy mesterséges hogy az Ébredés elérhetetlen legyen.
Azt viszont nem tartom kizártnak hogy Doffy-nak a pénzszerzés mellett lett volna hátsó szándéka is. Mert az simán lehet.
Óh és még valami nem volt semmilyen kapcsolata Mononosukéval. Manga topic-ban le van írva. És Momo nem SMILE-t evett.
Miért írsz megcáfolt dolgokra elméletet?
Az alapötlet nem rossz,Doffynak 100% hogy van hátsó szándéka,mert akkor nem ajánlotta volna fel Croconak,hogy szövetkezzenek,ha csak a védelem miatt volt Kaidouval,croco nélkül is eléldegélt volna Kaidou védelme alatt.Kalózkirály viszont tényleg semmiképp,viszont ezt az ötletet tovább gondolva,eltudom képzelni,hogy Doffy mivel tényleg káoszt akart,ezért az volt a terve,hogy valahogy felborítja a tengerészet-yonkou egyensúlyt,ami hatalmas káoszt idézne.De szerintem ezt inkább Kaidouval együtt akarta véghezvinni,és nem ellene.Úgy viszont már egy zoan sereggel elég sok esély lett volna rá.
Dungeon, Doffy egyáltalán nem olyan erős, mint ahogyan azt állandóan beakarod magyarázni. Erő az, hogy Shanks egy kölyökre bízza a legfontosabb tárgyát, mert meglátja benne a potenciált. Erő az, hogy Mihawk semmire sem becsüli Don Krieg-et, sőt idegesíti és szétmarcangolja az egész seregét, közben pedig az akkor még Kriegnél gyengébb Zorot kitünteti a bizalmával és tiszteli. Miért? Mert meglátja benne a potenciált. Erő az, amit Mihawk mondott Luffy kapcsán Marinefordban. Erő az, hogy Mihawk magához vette Zorot.
A példák tucatjait lehetne sorolni pont Luffy és Zoro kapcsán, amik az ilyen rejtett potenciára és erőre utalnak velük kapcsolatban. Doffyban ez pedig egyáltalán nincs meg, és hiába utalások ezek és csak közvetve utalnak az erőre, a One Piece-ben nagyon fontosak. Hála Istennek, pont ezért izgalmas, hogy nem csak a nyers erőről szól. Doffy egy izgalmas karakter, akinek megvan a maga elborult elméje és nyilván rohadt erős is, rendelkezik ébredéssel és király hakival, de a fenti potenciál egyáltalán nincs meg benne. Luffy legyőzte és ennyi, nem tudom honnan veszed, hogy képes lenne egy Yonkoval harcolni. Bármelyik megenné reggelire.
Vagy szerinted Luffy is képes lenne kiállni egy Yonko ellen? És nem, nem a győzelemről beszélek, hanem szimplán arról, hogy egyáltalán lenne-e esélye bármire is. Ráadásul Luffy minden bizonnyal Mingo óta jelentősen fejlődött, sőt épp fejlődés közben van. Mert az tök nyilvánvaló, hogy Oda elősorban nem Crackert meg Katakurit akarja nekünk bemutatni harci készség szempontjából - nyilván ez is nagyon fontos -, hanem Luffy jövőbeni fejlődési lehetőségeit is mutatja. Mi másért lenne ilyen nyíltan kiemelve mindkét haki típus jelentősége Crackernél és Katakurinál? Luffy ezeket felfogja használni, plusz ott a Tank Man és ki tudja még mi lesz Katakuri ellen. Na most ezek után és mindezt elsajátítva talán kiállhat Kaido ellen, de még mindig fog kelleni neki egy plusz a győzelemhez. Erre te azt mondod, hogy Doffy képes lenne harcolni egy Yonko ellen, holott Luffy most már a te számításaid szerint is simán verné Mingot (többségünk szerint már akkor is simán győzött).
Én örülnék neki egyébként, ha Doffy visszatérne, de csak mint valami mellékszereplő. Luffy egyszerűen legyőzte, Oda meg azt mondta, hogy a kalózvilágban ez a halálnál is rosszabb, úgyhogy nagyon remélem, hogy semmilyen jelentős szerepe nem lesz már harci tekintetben. A taktikai szempont persze más, hogy ha a sereggel lesz valami.
Germa66
Egyetértek a jelenleg látottak alapján a SMILE sehol sincs a valódi Zoan-okhoz képest.
Illetve azt írtad hogy a felébredt Zoan-ok rém buták. Eddig látottak alapján ez is igaz DE van erre egy elméletem.
Reálisnak gondoljátok azt hogy a Zoan gyümiket Oda annyira leírja hogy az Ébredésük egyenlő az elbutulással a pocsék kinézettel és azzal hogy képtelenek visszaváltozni?
Ez azt jelentené hogy a Zoan gyümi megértése és tökéletes kihasználása vagyis az Ébredés elérése negatív vonzattal jár.
Nem tartom reálisnak hogy ennyire pocsékká tegye a Zoan gyümiket.
Illetve az eddig látott 4 (borító story-val 5) Felébredt Zoan nem valami erős felébredve se. Szóval ébredés előtt nagyon gyengék lehettek a használójuk.
És az utolsó dolog ami az elméletem alapját adja hogy a fordításban amit olvastam Croco úgy hivatkozott az őrökre hogy Felébresztett Zoan-ok. Tehát mintha nem önerőből érték volna el.
Az elméletem szerint a démonőrök kísérleti alanyok. A kormány néhány gyengébb emberrel Zoan gyümit etetett és kísérletek keretein belül mesterségesen (kényszerítve) ébresztették fel a gyümiket.
De ez nem valódi (nem tökéletes) Ébredés így mellékhatásként IQ csökkenés történt és nem képesek visszaalakulni emberi alakjukba.
Tehát az elméletem szerint ha egy Zoan használó önerőből éri el az Ébredést akkor nem épül le az agya és vissza tud változni emberi alakba. Más szóval csak egy új formát szerez (Emberi, Állat, Bestia és az új alak az Ébredt). Persze az erő, gyorsaság, kitartás és gyógyulás továbbra is megmaradna Ébredt állapotban.
Szerintetek lehetséges?
Szerintem teljesen logikus, amit írsz, ráadásul mintha Choppernél is valami hasonló lenne, hiszen kvázi ő is elbutult. Csak edzéssel tudott tudatánál maradni, ill. azzal, hogy fejlesztette a Rumble Ball-t, legalábbis ha jól emlékszem. Mindenesetre szerintem Chopper Monster formája felébredt gyümölcs, ami kezdetben nagyon hasonlított az Impel Down-i szörnyekhez, hiszen Chopper sem volt tudatánál, csak ő orvosi tudása révén képes volt olyanná alakítani, ahol már megőrzi az eszméletét is.
Tehát szerintem biztosan van mód arra, hogy a Zoan-ok önerőből megőrizzék a saját tudatosságukat, mert az tényleg abszurd lenne, hogy végleg elbutulnak. Őszintén szólva rohadt nagy kib@szás lenne velük, arra pedig Oda nem hajlamos, hogy ennyire kicsesszen egy gyümicsoporttal.
Szóval szerintem esetükben ugyanaz lesz, mint Choppernél, azzal a különbséggel, hogy ők gyógyszer nélkül is képesek lesznek felébreszteni a gyümölcsüket.
Ez jó ötlet nem is értem, hogy nem jutott eszembe, hogy Chopper felébresztette a gyümölcsét. Pedig tényleg erről lehet szó.
Más. Újra néztem a 19. részt és megint csak meggyőzőtt, arról, hogy Kuina életben van és Iva-chan használta rajta a képességét majd Dragon magával vitte.
Ha a forradalmárok összecsapnak a kormánnyal és Mihawk még Shichibukai lesz könnyen előfordulhat, hogy ő lesz, aki legyőzi. Elfogadhatóbb egy Shilliew.
Viszont, ha ez így is lesz nem igazán értem hol és miért harcolna vele Zoro.
A mesterétől is számítok, amúgy valamire. Ő is biztos iszonyatosan erős.
Valahogy azt nem hiszem hogy a Monster Point az Ébredés lenne.
Van jó pár különbség közöttük.
Monster Point ereje még ha el is éri az Ébredését a sebessége nem. A MP lassú és komótos míg az Ébredés gyors. Regenerálódási hajlamot se tudtam felfedezni az MP-ben hisz régen még haldoklott is használata közben.
Illetve a kinézet se passzol. MP magas, Óriás vagy minimum Fehérbajusz magasságú míg az Ébredés nem ilyen jelentős. Az Ébredés alsó teste ember felső teste gyümi. Míg a MP egy szörnyszarvas. Chopper Ébredése az eddigiek alapján szarvas alsó testű és ember felső testű lenne esetleg fordítva.
Nem tartom kizártnak hogy Chopper felébressze a gyümijét és ez a Rumble Ball-nak legyen köszönhető (teljesen kiismeri a gyümijét).
Valahogy én sose tartottam valószínűnek Kuina férfivé válását. Nem tetszene de megértem ha valakinek igen
Padion annak meg nagyon örülök hogy lehetségesnek tartod az elméletem
dungeonlord írta:
Doffi és a Smiley tippem:
...
Fél regényként most ennyit.Mit gondoltak?
Ugrás a fórumra: |