Előre is köszönöm az újabb Packot 1156-1165-ig.
Reménykedem, hogy a jővőhéten kijönnek a feliratok külön is.
Akkor újra lesz mit nézni egyben
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: )
DRAGON86 írta:
DRAGON86 Nem tudom, honnan jött a "jövő hét", minden hír láblécében leírtam és itt egyet visszalapozva külön meg is válaszoltam egy erre vonatkozó kérdést, de akkor leírom még egyszer: külön felirat majd az "évad" vége után lesz felrakva.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
DRAGON86 írta:
DRAGON86 Nem tudom, honnan jött a "jövő hét", minden hír láblécében leírtam és itt egyet visszalapozva külön meg is válaszoltam egy erre vonatkozó kérdést, de akkor leírom még egyszer: külön felirat majd az "évad" vége után lesz felrakva.
Kedves Tapion-sama!
Igen ezt a hírt olvastam anno, de ez igazából a 1 évados kis animékre vonatkozik inkább, ahogy eddig volt a változás óta.
Az Hosszú anime mint OP esetén. Hülyeséget nem akarok irni, de ha jól emlékszem úgy volt hogy részenként nem adja ki a feliratokat már, mivel online élvez elsőbbséget és a gyűjtőoldalak miatt, hanem akkor azt írta hogy minden következő 10. rész után fogja kiadni a feliratokat mint egy 10 részes pack. Ez azóta így is történt. Egyedül a nagy szünet volt kivétel hogy később adta ki a részeket, mivel nem sikerült utol érnie magát a megnézésével. De így is ki adta, amit köszönök, így 1155-ig meg is tudtam nézni.
Tudom én vagyok régi vágású animés az egyetlen aki mindig megköszöni és várja a feliratokat külön és ha kiadja csak akkor nézem meg az animét. Mondható egy zaklató vagyok már, mert miért nem nézem égetett videoval az animéket. De nem szeretném és nem is akarom.
A jővőhétet meg azért irtam, mivel most jött ki 10. rész frissen, igy max 1 hét múlva lenne jó kiadni a feliratott hogy fel ne használják. De ha később jön ki kicsivel az sem baj, eddig is vártam türelmesen.
De ez a döntés mindig a készitőké és bármikor modosíthatják, hogy szeretnék kiadni.
Én csak előre köszönöm az információt és várom, hogy majd akkor élvezhessem.
(u.i: Láttam az új modositást is megtaláltam. Nem figyeltem mert sose ott keresném )
Szerkesztette: DRAGON86 - 2026.06.12. 01:40