Kicsit előre szaladva, de nagyon köszön hogy végig vittétek ez a sorozatot.
Köszönöm azt a rengeteg időt amit belefektetek!
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
tokrowon írta:
Köszi a részt, mangát nem követem, de úgy látom méltó lezárást kap (majdnem, mint Ichigo a fullbring arc végén).
Oké én nem akarok senkit baszogatni, de muszáj megkérdeznem, hogy az utolsó rész az ilyen mumus vagy mi ? 4 különböző anime fordításokkal foglalkozó oldalra is bevagyok regisztrálva, de sehol nincs fent az utolsó rész. Bezzeg a One Punchmant azt tolja mindegyik XD Csak érdeklődnék, hogy nem lesz felirat az utolsó részhez? Mert nem gáz, megnézem angol felirattal, de pont az utolsó részt kihagyni eléggé kellemetlen....
Striker952233
Melyik "feliratozással" foglalkozó oldalakról van szó?
Fogadjunk, hogy rajtunk kívül az MA, OA, meg az AI-huszár Rudi. Ebből kettő csak lopkod, a harmadik meg szalagon adja ki a jobbnál jobb feliratokat, mert betolja AI-ba, aztán "hülyének jó az is".
Egyetlen normális felirat készül a Hero Academiához a LEGESLEGELSŐ RÉSZ (2016) óta. Az pedig a miénk. Nem tudom, miből gondolod, hogy 169 rész, 4 mozifilm, 8 vagy 9 ova feliratozása után pont az utolsó részt hagynánk ki. De ezt elnézem, mert valszeg téged is megvezettek a fent nevezett oldalak, hiszen abban a hitben vagy, hogy ők feliratoznak.
Bizonyára nehéz volt értelmezni, hogy az eddigi fordító (én) másfél hónapja kénytelen voltam kiszállni, nyilván nem ismered az évvégi hajtást se az egyetemen, se a munkahelyeken, és (bár ez meglepő, de azért nem lehetetlen) gyanítom, a karácsonyt megelőző időszakban sincs semmilyen dolgod.
Mi nem kérjük számon rajtad a hobbidat, úgyhogy tisztelj meg minket annyival, hogy te sem teszed ezt velünk. Vagyis... teheted, csak viseld a következményeit.
| Ugrás a fórumra: |