Köszönöm! Megint izgi volt. Remélem erre a Shanksos-Szentföldes szálra hamarosan kapunk magyarázatot, mert nekem nem áll össze.
One Piece manga
Sziasztok, remélem nem robbantok ki semmilyen nézeteltérést, vagy nem gerjesztek feszültséget.
A manga readerektől elnézést kérek, éppen most készülök életem első manga olvasására.
Én a one piece-t és számos más megszámlálhatatlan történetet anime formában néztem meg, még akkor is ha ezáltal a teljes egész történetből nem tudtam meg mindent.
A kérdésem az volna, érdemes a one piece mangáját a legelejétől végigvennem vagy elég egy részétől elkezdenem?
Nekem ez a kedvencem animém a mind közül viszont most hogy jó pár éve hetente kellett néznem az animét mert beértem, így egyszerrűen úgy döntöttem mi lenne ha előrébb tarthatnék mint az anime, viszont előbbre sem akarom elkezdeni mint ahol tart így nem tudom hol álljak neki.
A segítő hozzászólásokat köszönöm, kérlek csak pozitívan!
Szia. Ha folytatni szeretnéd a történetet, akkor az 1122 fejezettől kezd olvasni. Eddig dolgozta fel az anime. Viszont nem túl sokat foksz előrébb jutni mert évek óta csak 40 fejezet külőnbség van a kettő közöt.
Ha előről akarod kezdeni a mangá akkor azzal számolj, hogy a fordítás a narutokunon nem teljes. Anno nem előröl kezdték el a fordítást. Később elkezdték az elejét is lefordítani, de az eddig mégcsak a Barok works arc elejéig jutott el.
Aztán egy ideje ezeket nincs kapacitásuk fojtatni, így van egy nagyobb lyuk ami nincs kész. Bocsanat a fordítóktól, de mos nem jut eszembe, miért lett szüneteltetve a régi fejezetek fordítása.
kasza93 írta:
Anno nem előröl kezdték el a fordítást. Később elkezdték az elejét is lefordítani, de az eddig mégcsak a Barok works arc elejéig jutott el.
Aztán egy ideje ezeket nincs kapacitásuk fojtatni, így van egy nagyobb lyuk ami nincs kész. Bocsanat a fordítóktól, de mos nem jut eszembe, miért lett szüneteltetve a régi fejezetek fordítása.
| Ugrás a fórumra: |