Hihetelen! A Manga vége és az anime is mindjárt vége és nem derült ki a BHA egyik legnagyobb rejtélye: ki Midoryia apja? Mert az a teória, hogy All For One, az már megbukott.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Úgy túnik, hogy ez már hivatalos, hogy ez az évad 11 részes lesz. És ahogy láttam, elég sok fejezetet ölel fel a 10. rész, vagy legalábbis fejezetoldalakat, szóval arra számítok, hogy az utolsó részben a 429. fejezet maradék oldalait és a 430. fejezet teljes egészet fogják majd beletenni. Hogy a 431.-et is bele fogják-e tenni, az jó kérdés, mert az lényegében a time-skip kibővítése, de nem jelent meg ez a fejezet a WSJ-ben, csak a tankobonban, so idk. Mint ahogy az is kérdés, hogy a Special One Shotot is bele fogják-e tenni, ami a My Hero Academia: Ultra Age: The Final Fan Bookban jelent meg. Addig is jó találgatást mindenkinek szombatig. Vagy amíg ki nem jön az angol dub vagy magyar sub ide.
Oh és amúgy köszi az eddigi subot. 
Egyesítve 2025.12.08 15:14:31:
pandatomi77 írta:
Hihetelen! A Manga vége és az anime is mindjárt vége és nem derült ki a BHA egyik legnagyobb rejtélye: ki Midoryia apja? Mert az a teória, hogy All For One, az már megbukott.
pandatomi77 írta:
Itachifan írta:
Sziasztok, lehet buta kérdés, de még új vagyok itt. Amit a facebookra ki raknak link azt hogyan tudom megnézni? Mert csak az adaplapjához dob be.
| Ugrás a fórumra: |