toly írta:
ertem en, hogy az emberek a szabadidejuket forditjak ra a forditasokra, csak nem tudom... en is szoktam segiteni, vallalni egyeb dolgokat ismerosoknek INGYEN, de csak akkor, ha tudom, hogy el tudom vegezni idore, tehat, ha valamire nem vagyok kepes idohianyaban, egyszeruen nem vallalom es nem "hitegetem" az embereket...mert hat, na, azert 1 het keses nem 1-2 nap...
ezert nem ertem a forditokat sem, ha bele kezdenek valamibe, akkor vagy csinaljak normalisan, vagy ne csinaljak...
Köszönjük ezt a nagyon értékes hozzászólást! Kérlek, először tájékozódj, mik történtek, aztán gondolkodj el kicsit, hogyan reagálsz erre. Örülök, hogy egyeltalán sikerült embereket szerezni, és nem kellett a felfüggesztettek közé tenni a projektet. Amúgy nem szükséges megvárni a magyar fordítást, rengeteg angol forrás érhető el számodra is, ugyanúgy, mint bárki másnak. Legyen további szép hétvégéd!
megneztem angolul, pont azert irtam az 1 hetes csuszas miatt, ezert mondtam, hogy ha valaki vallal valamit, akkor elobb merlegeljen, hogy kepes-e megtenni az adott dolgot vagy sem...
nem megsertodni kell!
gondolom te sem lennel boldog, ha a lakasodba egy szakmunkas kesne egy hetet a meloval.
en magambol indulok ki, ha valamit elvallalok, azt tisztessegesen, IDORE megcsinalom, ha nem vagyok kepes idore megtenni valamit, akkor azt el sem vallalom, ez az en velemenyem!
Egyesítve 2025.11.13 04:25:55:
toly írta:
ertem en, hogy az emberek a szabadidejuket forditjak ra a forditasokra, csak nem tudom... en is szoktam segiteni, vallalni egyeb dolgokat ismerosoknek INGYEN, de csak akkor, ha tudom, hogy el tudom vegezni idore, tehat, ha valamire nem vagyok kepes idohianyaban, egyszeruen nem vallalom es nem "hitegetem" az embereket...mert hat, na, azert 1 het keses nem 1-2 nap...
ezert nem ertem a forditokat sem, ha bele kezdenek valamibe, akkor vagy csinaljak normalisan, vagy ne csinaljak...
Nah akkor...
1) Ha ertened, nem jottel volna ide jaratni a szadat...
2) Ha az ismerosunk lennel, mar nem lennel... De nem is igertunk neked semmit, es nem is hitegettunk, egy tajekoztato jellegu info van/volt megadva a felirat alatt: "Magyar feliratos kiadás: egy héten belül.". Ezekhez igyekszunk tartani magunkat, de nem tudom, hallotal pl.: a "vis maior" fogalmarol? (Eros hasonlat, de akkor is... mindig van/lehet olyan korulmeny, ami ellen nem tudunk tenni.)
3) Nem ertesz te semmit... de legyen ez a te problemad, es ne a mienk, koszonjuk...
4) A felirat megerkezett frissen, ropogosan, es te ahelyett, hogy egy picit is halas lennel erte, itt ontod magadbol az utalatot, a mocskot, a butasagot, csak 1 szot mondok: karma, remelem szereted.
"Egy felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor elkészül." (vagy valami ilyesmi)
de, nagyon is jol ertem a dolgokat, tulsagosan is jol, a mai vilagban, SENKI nem tart be semmilyen idopontot, legyen szo az elet barmely teruleterol, kivanhatsz nekem rosszat a "karma" hulyesegeddel, nyugodtan meglehet sertodni, ez csak azt mutatja, hogy igazam van, ugyanis, altalaban azok sertodnek meg eloszor akik magukra ismernek!
de, ha mar a karmaval jossz itt nekem, en meg annyit kivanok neked, hogy a legkozelebbi lakasfelujitasnal a szakmunkas ember is kessen egy hetet nalad, mondjuk egy furdo felujitasnal, hogy a szomszedma / rokonokhoz kelljen menni tisztalkodni stb.
mint mar mondtam, en magambol indulok ki, ha elottem van egy melo, eloszor merlegelek, hogy eltudom-e vegezni IDORE, ha igen vallalom, hanem akkor nem vallalom, ennyire egyszeru a keplet!
sertodos kislanyok... nem tudtok valamit megoldani es, ha ezt valaki szova teszi akkor meg sirtok? ez minosit titeket...
ezen kivul, az elso hozzaszolasomal nem sertegettem senkit, EGY TENYT KOZOLTEM, ha ez a teny szamodra serto, khm,khm, vajon miert?
Szerkesztette: toly - 2025.11.13. 04:51

mar, ha erted mire gondolok