Sziasztok!
Szomorú hír: 72 éves korában (2025. augusztus 27-én) elhunyt Takaya Hashi. Többek között Inuarashi (One Piece) és Desmond Donovan (Spy x Family) szinkron hangja volt.
One Piece manga
Hát arra kiváncsi leszek hova fut majd ki a történet. Eddig amit láttunk, hogy a kemény Rogert akit az elején egy elég komoly emberként feltüntettek, eléggé lejáratták, egy idétlen Luffy x Saji ember lett belőle, akinek igazából az erejéből nem mutattak meg semmit.
Ott van Xebec akit mint egyfajta őrült terroristaként vezettek fel, aztán kiderül hogy annyira mégsem rossz. De cserébe feketeszakáll már a sokadik nevét kapja pár hét alatt.
Aztán kaptunk elég hosszan elhúzódó, Shakky rajongást.
Meg akkor már mindent egybe kehet keverni, a fiatal Dragon is megjelenik God Valley-ben.
Meg aztán ott van a számomra érthetetlen logikai buktató, hogy folyamatosan elutasította a világkormány az óriások csatlakozását a világkormányba, aztán eltelt 40 év és rájöttek hogy amúgy nekik mindenképp szükségük van rájuk mert igazaból az nyerhet, akiket támogatnak az óriások, és elmennek gyerekeket rabolni, meg ölni, a szent lovagok, csak hogy megis csatlakozzanak hozzájuk. És persze 40 év alatt nem lett más vezetése a világkormánynak.
A végére persze valószínüleg kihoznak valami jót belőle, és egy 2000 fejezet múlva kiderül hogy skúgy mindenki kindenkinek a testvére meg az apja (az anyja nem, anyák nincsennek a történetben, azok hamar meghalnak), Luffy meg Roger reinkarnációja azért kellett hozzá idétleníteni Roger karakterét, vagy nem tudom.
Egyenlőre nekem nem tetszik. Elösször a Gear 5-öt rontják el nekem, most Rogert is, ha Zorot is elrontják nekem, eskűszöm abba hagyom a One piecet.
Lehet utána majd 5 év múlva egy összefoglalót elolvasok hogyan végződött az Elbaf arc és mire nyugdijas leszek lehet be is fejeződik.
Bocsánat hogy nem tetszésemet fejeztem ki, ősszeségében biztosan jó lesz majd, csak nem vagyok maradéktalanul elégedett
Köszönöm az új fejezetet Megint izgi volt.
Már kérdezni akartam többször is, csak mindig elfelejtettem, mikor itt jártam. Az SBS-eket nem tervezitek/terveztétek sose fordítani? Volt szerencsém párat elolvasni belőlük és amellett, hogy hatalmasakat nevettem rajta, tartalmazott sok hasznos információt.
Ugrás a fórumra: |