köszönöm
One Piece anime (Tilos a spoiler!)
Nagyon szépen köszönöm. Minden héten nagyon várom az új részeket. Nagyon szeretem ezt a animét ez az egyik kedvencem
A beszólogatók meg lehetnének egy kicsit türelmesebbek elvégre mindig amint tudják felteszik a részeket egy két napba vagy akár egy hét várakozásba még senki sem halt bele
Köszönöm Szépen a részt a Tapion.
Annyit tudnék üzeni a nagyon türelmetlen népségnek vagy csatlakozzatok ide dolgozni vagy lehet támogatni anyagilag az oldal működését, vagy lehet meg köszönni azt, hogy valaki egyáltalán viszi a One Piece-t és nem AI-al vagy szimplán csendben maradsz és lapulva nézegeted az animét és kiélvezed. Lehet nem sokan bírnák ezt amit ő folytat csak ezzel. Kitartás, One piece szeretette plusz hozzájárul az is, hogy rengeteg + és - emberek és kommentek kisérek ezt a hosszú projekt munkát.
Külső szemlélőként ennyit én is tudok.
Csak így tovább Tapion.
Neked semmi nem jó Tapion-sama. Ha túl sokan érdeklődnek akkor azzal van bajod, a Nanatsu no Taizai Mokushiroku no Yonkishi animénél az volt a bajod hogy kevesen érdeklődtek illetve írtak neked.Lassan döntsd el melyik jobb neked, ha zaklatnak a felirat miatt?Vagy ha nem?Ne vedd túl komolyan a kommentemet, ezt az animét amúgy se nézem.
Csak hogy ne maradjon tisztázatlan semmilyen vád:
- a Yonkishi idejében heti 4 futó animén dolgoztam, így az anime iránti érdeklődés (visszajelzés, komment, FB reakció) alapján priorizáltam a 4/4. helyre (a másik három a Bleach, a One Piece és a DB Daima volt)
- nem mindenkihez jutott el a hetvenszer kiírt hír, miszerint az anime már nem vasárnap hajnalban jelenik meg (hogy elkészülhessek vele, mire felkel mindenki), hanem vasárnap este 6 körül. Én viszont nem vagyok éjjeli bagoly, úgyhogy leghamarabb hétfő hajnalban kezdek foglalkozni vele. És ha nem fejezem be, mert bármi közbejön (pl. magánélet), akkor már hétfőn napközben kapom a mikóleszmá, halaggyámá, faszénincskész, ménemcsinájjamás jellegű szösszeneteket.
Ugrás a fórumra: |