Köszönöm!
One Piece manga
Na ilyen is van srácok! Most találtam.
https://wtr-lab.c...ty-captain
Ez lesz a következő amit kipróbálok, gondoltam megosztom, hátha más is kedvet kap hozzá.
Totál beteg ez a cucc, nekem nagyon bejön így 200 fejezet után. Nem épp gyerekeknek való, reped a csont hasad a borda rendesen.
Meg hogy hogyan nem esik le egyik szalmakalaposnak sem, hogy amikor Nikát emlegetik a kinézetét, a nevetést, a vele járó ritmust, hogy amikor Luffy felveszi az új alakját, egy az egybe rá illik?
Egghead-en mikor Lucci ellen felveszi az új formáját Jimbei mondja hogy The warripr of The liberation...tudják jól a Szalmakalapospk hogy ki is lett Luffy
https://www.reddi..._full_sbs/
A napokban kijött az SBS 111. kötete. A szokásos Oda féle hülyülés van többnyire benne, de elhangzik 3 nagyon fontos és érdekes információ tőle, amiről érdemes beszélni.
Az én figyelmemet leginkább Kid története keltette fel Big Mom útvonal Poneglyphjének ellopásával kapcsolatban. Bevallom, ezt nem tudom logikusan elhelyezni a rengeteg cselekmény között, főleg úgy, hogy eddig, amikor szó esett erről (nem sokszor, mindössze kétszer), vagy az ellenkezőjét állították, vagy egyszerűen másról volt szó.
Brülée elmondása alapján több Szupernóva is megpróbált betörni a Sütemény-szigetre, ám mindegyikük csúfos kudarcot vallott - kivéve Urouge-t, akinek sikerült legyőznie egy Édességparancsnokot (Snack). Big Mom ezért megfosztotta őt a pozíciójától. Az incidens következményeként Big Mom rettenetesen feldühödött, és egy másik parancsnokot küldött Urouge után, aki csúnyán el is verte őt. Hasonló történt Luffy esetében is Cracker legyőzése után: Big Mom ezúttal nem egyetlen erős tisztet, hanem egy egész sereget küldött ellene.
Kronológiailag talán meg lehet magyarázni az eseményeket úgy, hogy Kid győzelme Snack ellen már azután történt, hogy az utóbbit eltávolították az Édességparancsnokok közül. Ha pedig mindenáron meg akarjuk magyarázni az idővonalat, akkor feltételezhetjük, hogy Kid ámokfutása egybeesett azzal az időszakkal, amikor Tamago a Halember-szigeten arra panaszkodott Big Momnak, hogy Kid elsüllyesztett több hajójukat.
Ami viszont problémásabb, az maga Kid állítása: ő sosem mondta, hogy legyőzött egy parancsnokot, csak azt, hogy megsebezte az egyiket. Egy ilyen jelentőségű eseménynek azonban el kellett volna jutnia a szélesebb nyilvánossághoz is, ennek ellenére mindenki más azt hitte, hogy Kid kikapott, és még a karját is elveszítette ellenük. Még ennél is disszonánsabb, hogy egy random csatahajón őriztek egy másolatot a Poneglyphről. Mégis miért? Big Mom miért hagyta ezt annyiban? Miért nem vadászta le a Kid kalózokat? Sajnos az az érzésem, hogy Big Mom soha nem is szerzett tudomást erről az információról, ami ismét csak a Yonkou teljes inkompetenciájára utal.
Ennek ellenére megnyugodtam, hogy végül nem az lett a magyarázat, hogy Kid betört Big Mom szigetére, megsebzett egy magas rangú tisztet, majd sikeresen készített egy másolatot a Poneglyphről, végül pedig el is menekült, mert az még ennél is gázabb lett volna.
Page One és Ulti apja Hanafuda, a Shichibukai, akit Ace korábban legyőzött. A múltban összeütközött Kaidou-val, valószínűleg vereséget szenvedett tőle, de annyira lenyűgözte Kaidou ereje, hogy végül csatlakozott hozzá, támogatva a kalózkirályi ambícióit. Olyannyira bízott benne és a közös céljaikban, hogy még a saját gyermekeit is rábízta.
Már eddig is erős utalások voltak arra, hogy a Zoanok ébredésével a használó személyisége elvész, és helyébe lép a gyümölcs ereje - most Oda ezt meg is erősítette. Erre csak annyit tudok mondani: rendben, legyen így. Az elmúlt két történetív és a jelenlegi eseményei alapján nem hiszem, hogy különösebb jelentősége lesz ennek, de biztosra sem tudom mondani.
Ugrás a fórumra: |